Přejít na výpis diskuzí
Sony omylem zveřejnila cenu Premium služby pro Battlefield 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Patche, který neustále mění účinnost a statistiky zbraní až se jim to povedlo dostat do takové fáze, že pomalu nejde nikoho sundat. Což nás přivádí k dalšímu problému s tím asi spojenému - engine a jeho odezva. Nevím jestli to nazývám správně, ale kolikrát jste zemřeli dva metry schovaní za rohem? Můžu pokračovat, přes padání hry(to mě naštěstí netrápilo, ael vím, že spoustu lidí ano). Manipulace s vydrží a silou vozidel a letadel. atd. atd. atd. dalo by se toho najít ještě povícero. Navíc pokud se někdo počítá mezi hráče, kteří chtěli nebo si mysleli, že BF půjde zařadit do e-sportů, tak je asi trpce zklamán absencí důležitých prvků a podporou pro tyto hráče. Doba tvého spánku je asi delší. Ta hra měla být asi opravdu ještě nějakou dobu ve vývoji, ale marketingově bylo vydání pro EA asi úspěchem. A teď další rýžování penízků...Systém DLC je celkem fajn věc, jenže vývojáři(nebo možná spíš vydavatelé) si to vyložili, jako že můžou vydat napůl nedodělanou hru, vždyť můžou dodat ještě zpoplatněnej obsah a ty pitomci za to ještě zaplatěj=) HAWK domluvil jsem
-
Šíleně mně baví se dívat jak se tu lidi štvou a nadávají na takzvanou hru BF3, kterou před půl rolem nazývali zázrakem.....pak stačí jen dodat: "Já vám to říkal"...ale vy néé a těch 12 kil jste do toho dali.......POSLEDNÍ BATTLEFIELD BYL 2142.....R.I.P. *13*
-
Za tie prachy si radsej na Steame kupim 4-5-6 kvalitnysch hier v zlave. A aj keby SuperExtraTurbo premium ucet stal 1Eur tak ich EA nedam.
-
Po vzoru Activisionu jsme svědky začátku konce další herní série - Battlefield. ANO oni z toho teď něco vytřískají, ale bude to mít opět sestupnou tendenci. Podívejte na MW3 jak se nejvíc prodávalo a jak se prodává teď. Kolik lidí to teď vůbec hraje? V porovnání s MW2 jsou ta čísla dost nízká.
Gratuluju EA, jdětě do prdele, bezpardonu! -
"stránky jako Joystiq tohle zaznamenali." - sis ustřík Aleši?
-
Za prachy co sežraly ti marketingový debilové vymýšlející tyto hovadiny a propočítavají o kolik budou v EA každé ráno bohatší jsme mohli mít premium/dlcčka cca o 1/4 levnější :-) To, že nás to potká snad bylo jasné všem.. :o(
-
Ted uz jen cekat na zpravu, ze chteji udelat dalsi zatim neoznamene DLC a z "velmi rozumneho duvodu" nebude v cene premium sluzby.
-
Ale s tymto "predobjednanim" mali prist hned s vydanim hry a nie osem mesiacov po starte. A schvalne som zvedavy, ze kolko este DLCok (okrem uz oznamenych) spravia, alebo radsej rovno oznamia BF4
-
No, nevím jestli jsi to postřehl, ale za těch 50€ za ten BF Premium už budeš mít "předobjednaný" všechny budoucí DLCčka, které do BF3 vyjdou a za nic už platit nebudeš, ty DLC jsou v ceně tohoto "DLC" A k tomu ještě ušetříš ;)
-
no tak povídejte, co tu ještě bylo? nehrál jsem akorát celej duben a tak pulku května
-
tak to se omlouvam, pocital jsem jen se dvouma dalšíma DLC, každopádně si myslim že nemá smysl kupovat všechny DLC, já třeba B2K ani moc nehraju, spíš vůbec, a nepřijde mi že bych byl vyjímka
-
První problém, jo? *15*
-
O.k., dík. O tom Aftermath jsem nevěděl.
-
http://www.battlefield-3.cz/battlefield-premium-unikl-factsheet-se-vsemi-informacemi/
-
tak to ti uteklo.
1) BTK - uz vyslo.
2) CQ - cerven
3) armored kill - zari
4) aftermath - zima
5) end game - brezen 2013 -
Ty ses medved? Protoze to vypada, ze si posledniho pul roku zaspal...
-
za kvalitni hru mile rad zaplatim taky, ale za sh*t, kterej ma jen grafiku a zvuky a zbytek je jen ostrouhnej predchozi dil by meli tak leda dostat pres drzku a ne zaplaceno!
-
copak tohle, tech lidi je mensina a vetsinou je to zapricineny jejich pocitadlama, ale ta hratelnost... ta hratelnost...
-
masakr, davam ti 3 bludistaky :D
-
Jenze to maj u zadku, oni kaslou na to, aby se to hracum libilo, jim jde o prodejni cisla a ty se diky reklame vysplhali tak vysoko, ze patchovani puvodni hry uz je tak nejak mirne passe, pac to stoji prachy a zadny to nevydelava... Muzeme bejt radi aspon za ty doslova "shit" patche, co nam dali do ted, i kdyz mi to prijde spis tak, ze jen prehazujou cisilka v configu, aby se nereklo, ze nic nedelaj, protoze to, co vypousti ven je na facku.