Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VRFREAK1

    Wireless je nesmysl  , ta baterka a vše na sobě je nakonec horší než kabel zkoušel sem a na delší hraní je to proste nepříjemné hlavně to sebou nese další problemy hlavně blokovaní tracking signalu  ale zaleží jak si tu baterku a wireless modul  k headsetu připojite... . Ja si pořidil z amazonu za 10 dolaru takové lepicí háčky na zed s karabinkama a  je to nejpohldnejší zpusob kabel je veden po zdi a ani ho necejtím , podobně sem si koupil i gear VR lens do htc vive a mam lepsí obraz než htc pro .

    Wireless u Vrka je dost komplikovaný jelikož potřebuje napájení tudiž silnou baterku ( ta važí 1-3kg dle kapacity) , interní PCIE slot kartu na přenos signalu  a ten 1kg wireless modul co to přijima do Vr headsetu.

    tadle celá sranda stojí skoro jako klasický HTC vive , a HTC powerbank 9750  mi vydržela necelou hodinu cca 50 minut při HL alyx...


    • dds72czech

      Tak to tedy je pekne blby reseni wireless. Pro tebe. Ja koupil v Alze TPCAST pro prvni Oculus a jsem spokojen. A vahove jsem tedy uplne jinde, modul na headsetu skoro necitim a baterka je klasicka powebanka pod kilo co mam na pasku ;) I reseeni signalu je jednodussi. A celej TPCAST stal myslim 7500,-, jsem linej hledat fakturu

  • cituji: "It will connect to PS5 with a single cord" Ja jsem cekal wire-less, takze uz na PS VR2 nateseny nejsem. Mozna poridim, pokud vyjde na PS nejaka cool exkluzivni gamesa, ale jinak si pockam na nejake exceletni wire-less VR na PC.

    • Nedávno jsme s kolegy doma blbnuli s VR připojeným kabelem a i při hraní sword and sorcery jsem neměl pocit, že by mě to omezovalo. Taky jsem si předtím říkal, že to musí být hrůza a člověk bude zaplantaný v kabelech, ale nic takového.

    • dds72czech

      Wireless na PC uz existuje par let ;) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit