Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    "Dalším bonusem navíc bude zdarma dostupný multiplayer Killzone: Shadow Fall na jeden víkend, konkrétně 28. a 29. prosince 2013, opět pro členy PS+."

to slovíčko "zdarma" tam nemá co dělat... je to zavádějící. jde o exkluzivní přístup...
  • Tak nakonec sice vyjde konzole letos, ale nebude na ni co hrat. :-P
  • Miserius
    Všechno špatný k nečemu dobrý... Contrast zdarma je paráda *4*
    • Sony HQ
      1: sefe mame problem, ten slibovanej Drive Club vsichni na vystavach hateovali, ze to vypada hur jak GT6, coz je fakt.
      2: Jo a 1080p a 60fps, jak sme slibili to taky nejede, nemeli sme davat 4,5GB pameti jen na system.
      Boss: udelame to jako vzdycky, misto velky hry jim spoupnem malou indie hru zadarmo a nase verny ovce se stestim jeste pripose*ou.
      1: mate pravdu sefe, tohle zatim vzdycky zabralo
      2: ze nas to hned nenapadlo, good point boss

A tak se take stalo a do pismene vyplnilo mile deti *3*
      • God-of-War
        http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4731/39257.jpg Že to vypadá hůř, než GT 6? Nedělej ze sebo vola. *3*
        http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4731/36911.jpg
        • Samy gameplay, co? *1*
          I tak je to proti GT6 bida
          http://cdn2.dualshockers.com/wp-content/uploads/2013/10/GT6-29.jpg
      • Miserius
        Dětský pohled na věc... Raději mlčte pane z hor
        • Nebrec *15*
  • Uz tak ubohe Sony launch lineup se tak hrouti jako domecek z karet. *1* Ma cenu ten kepl kupovat, kdyz skoro nic nenabidne? X ty pokracovani Killzone v trochu lepsi grafice a Knack pro decka co vypada jak z Ps1 *15*
    • Miserius
      Jojo, klasika... Teď tu budete remcat jak to ma spatnej launch lineup a za 3 roky budete brečet proč jste nekoupili ps4 a ze kuli "jedný hře" ho už kupovat nebudete, jak na to budou vycházet exkluzivní hry
      • BookerDeWitt
        Prosím, nechytej mě za slovíčko. Psal jsem, že tomu věřím, neberu to jako hotovou věc. Tys napsal defakto už hotovou věc, že úspěch PS4 byl již dávno předurčen, soudě tvého komentáře. Jinak mezi námi, já si taky budu pořizovat PS4, aby zde nedošlo k omylu, že jsem jen hater. Jenom se snažím na všechno dívat objektivně, ne s růžovými brýlemi.
        • Miserius
          Na SteamOS se divas s tak tlustejma ruzovejma brejlema že to ani nemužeš myslet vážně...
          • BookerDeWitt
            Ano, protože to je můj osobní pocit a názor, který samozřejmě je subjektivní. Objektivně jsem se snažil popsat budoucí vývoj PS4, ne start! To co jsem psal o SteamOS a Machine, byl čistě jen teoretický start naopak a možnost nalákání skupinku lidí na svou stranu, to že je možný, že to v budoucnu pod*laj stejně jako právě Sony s PS4 jsem vůbec nevylučoval a ani se o tom nezmínil, že by to nebylo možné.
      • BookerDeWitt
        A třeba taky budou brečet, že si radši nekoupili PC nebo Xbox One. Všechno se může změnit. Odhadovat úspěch na základě minulého úspěchu je tak trošku názor hraničící s fanboystvím, nemyslíš? Hlavně je důležitá kvalita nad kvantitou. Třeba se v příštích letech rozjede Valve s jeho SteamOS a Steam Machines a nakonec budem brečet my konzolisti. *4*
        • ucho
          máš příliš jednoduché uvažování. člověk není omezen vlastnictvím jedné věci. klidně může mít slušný komp a k tomu konzoli... a odhad úspěchu rozhodně nehraničí s fanboystvím. stačí se podívat na vývoj za poslední roky. PS4 bude mít šanci na skvělou startovací pozici (mnohem lepší než to bylo s PS3). a XONE to má v Americe taky v kapse... na SteamMachines je ještě daleko a mám obavy, že půjde o drahou srandu.
          • BookerDeWitt
            Ano start, ale pokud sis nevšiml, já tu mluvil v budoucím čase. Slibný start může podkopnout nohy nedostatek kvalitních titulů v budoucnu.
          • BookerDeWitt
            Ano, přesně tak, stačí se podívat na poslední roky. Například na úspěch Wii a neúspěch Wii U.
            • ucho
              srovnáváš nesrovnatelné... možná ti to uniklo, ale o hlavní herní konzoli další generace je zájem obrovský. půjde jen o to, jak si to XONE a PS4 rozdělí mezi sebou. a vše nasvědčuje tomu, že to pro Sony bude mnohem lepší než u startu PS3...
        • Miserius
          No tak jestli veris SteamOS na základě slev na Steamu, tak to mi řekni kdo z nás je fanboy *2* Nevim co na tom nechapes... Pro Sony pracuje spousta studii který dělaj jen exkluzivni tituly pro PSka a zatim (kromě Beyondu) vše stálo za to...
          • BookerDeWitt
            Ne, věřím, že Valve přinese skvělý ovladač, skvělý a hlavně jednoduchý operační systém i pro naprostého zabedněnce a spousty dobře odladěných her, které budou mít minimální počet bugů a neduhů a vyždímou z PC každou kapku výkonu. Teď mezi tyhle skvělé vychytávky hoď partu příležitostných hráčů, kteří hledaj právě co nejednodušší systém (takže nejspíš i sáhnou po Steam Machine, místo vlastnoručně sestaveného PC), u kterého zkrátka jen stáhnou hru z digitálního obchodu, nainstalují a můžou si hrát, a výsledek by mohl být zajimavý.
            • spoock
              přílišný optimismus škodí reálnému úsudku
            • ucho
              ano, když se jim to povede a tohle splní, patrně si i ten SteamBox klidně vedle té PS4 v obýváku postavím. mají mou podporu :)
            • Miserius
              Vše je skvělé koukám...
  • MARTASLJ19
    Čím bližšie je vydanie PS 4 tým viac SONY failuje......Nakoniec ich XBOX ONE rozseká a ukáže sa že je jedno že PS 3 vyšla rok po XBOXE *1* *1* *1*
    • God-of-War
      Di se uz zahrabat. *1* Ukaž mi jedinej fail, kterej udělala.
      • MARTASLJ19
        Pri PS 3 napr. Zložitá architektúra PS 3 , multiplatformy tam vždy vyzerali horšie a ešte mali problém s frameratom, ich úžasný Cell bol komplikovaný ako v ritke. HACK PSN - mesiac nefunkčnosť a celé to vyzerá chabo oproti XBOXLIVE. Takisto chýbali štartovné tituly pri Launchi ako Killzone 2(ktoré malo časté framedropy a lag pri streľbe).

PS 4 - únor 2013 - všetko to vyzeralo skvelo čo narozprávali a teraz po pár mesiacoch sa človek dozvie nie veľmi príjemne info o odkladoch potrebných Killer titulov a z 8 GB Ram použijú na hry len polovicu....Je toho plný zoznam....

Konzoly sú už teraz zastaralé oproti PC a to ešte ani nevyšli *1*
        • ucho
          když umí zázraky s 256 MB paměti, se 4GB si nedovedu představit, co dokážou :D
      • Jazz
        Zrodila tebe. *12*
    • spoock
      mám dojem, že žádný HW/SW se při startu nevyhne zaškobrtnutí, ale to se obvykle časem promine a zapomene
    • ucho
      no nedivil bych se, kdyby něco odložili i na XONE. ono pevně dané termíny jsou pěkný mršky... DriveClub rozhodně tahák byl, ale ono na ty konzole něco vyjde tak jako tak...
    • Miserius
      Jen ze zajmavosti, jaky jsou prosimte ty faily?
      /edit: Aha nemusis mi psat, ja zapomnel ze jsi ten co postuje do bleskovek 25 smajlíku kdyz se napise cokoliv o PS4... Aspoň že se bavíš, nevědomost je sladká

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit