Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzole bez her je mrtva jako WiiU a Vita co na tom nechapes, kdyz se to uz 1000x potvrdilo *2*
  • God-of-War
    Snaží se tu vyvolat FLEJM, ale moc se mu to nedaří. *1*
  • Sony mela pravdu v tom traileru http://www.youtube.com/watch?v=QOdW1OuZ1U0
    fakt plati, ze Greatness Awaits *1*
    http://imag.sector.sk/files/users/disk/45633/3851550/45633-12288-4652.jpg
    *15* *15* *15*
  • BookerDeWitt
    Ano, protože to je můj osobní pocit a názor, který samozřejmě je subjektivní. Objektivně jsem se snažil popsat budoucí vývoj PS4, ne start! To co jsem psal o SteamOS a Machine, byl čistě jen teoretický start naopak a možnost nalákání skupinku lidí na svou stranu, to že je možný, že to v budoucnu pod*laj stejně jako právě Sony s PS4 jsem vůbec nevylučoval a ani se o tom nezmínil, že by to nebylo možné.
  • God-of-War
    Di se uz zahrabat. *1* Ukaž mi jedinej fail, kterej udělala.
  • Miserius
    Ted uz tvoje prispevky ani nedavaj smysl *1*
  • Ne to bude s launchem Ps4 konec *15*
  • frag.ment
    Původně jsem si PS4 chtěl koupit hned jak to půjde, ale po odkladu Watch Dogs si vystačím s blbnutím v GTA 5 na své PS3ce.. Už jen čekám, kdy oznámí i odloženi Killzone, to už bude mazec :-)
  • Nebrec *15*
  • Miserius
    Nikdo nepopíra ze ma PS4 spatnej exkluzivni launch lineup... Ale musis do ty svoji hlavicky dostat, ze to nerozhoduje o celkovy kvalite ty konzole... A šupky dupky zas na hodinu
  • residentevilfans
    Az vyjde MGS V,FF XV a DIII potom si koupim PS4! *5*
  • Miserius
    Na SteamOS se divas s tak tlustejma ruzovejma brejlema že to ani nemužeš myslet vážně...
  • BookerDeWitt
    Ano start, ale pokud sis nevšiml, já tu mluvil v budoucím čase. Slibný start může podkopnout nohy nedostatek kvalitních titulů v budoucnu.
  • spoock
    mám dojem, že žádný HW/SW se při startu nevyhne zaškobrtnutí, ale to se obvykle časem promine a zapomene
  • BookerDeWitt
    Prosím, nechytej mě za slovíčko. Psal jsem, že tomu věřím, neberu to jako hotovou věc. Tys napsal defakto už hotovou věc, že úspěch PS4 byl již dávno předurčen, soudě tvého komentáře. Jinak mezi námi, já si taky budu pořizovat PS4, aby zde nedošlo k omylu, že jsem jen hater. Jenom se snažím na všechno dívat objektivně, ne s růžovými brýlemi.
  • spoock
    přílišný optimismus škodí reálnému úsudku
  • ucho
    srovnáváš nesrovnatelné... možná ti to uniklo, ale o hlavní herní konzoli další generace je zájem obrovský. půjde jen o to, jak si to XONE a PS4 rozdělí mezi sebou. a vše nasvědčuje tomu, že to pro Sony bude mnohem lepší než u startu PS3...
  • MARTASLJ19
    No na PS 4 momentálne nič extra nevyjde. Tento rok jedine Killzone: Shadow Fall a to je jediná hra, ktorú by som si tam momentálne zahral. No proste celé je to nasmiech. Proste Sony má plnú hubu kecov ako pri PS 3 a skutek utek.
  • spoock
    njn, startovní tituly se odkládají (což není špatně), takže ať chci nebo ne, tak PS4 koupím až tak za půl roku, až budou must have tituly a né ty, které hrát ani moc netoužím
  • ucho
    ano, když se jim to povede a tohle splní, patrně si i ten SteamBox klidně vedle té PS4 v obýváku postavím. mají mou podporu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit