Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč hru kupovat dvakrát? Třeba proto, že jsem PS3 prodal a na PS4 potřebuji parádní MP. Za ty prachy to prostě stojí.
  • Jason_dinAlt
    Ten tvůj argument nemá moc váhu. Právě proto, že do toho nalili nemalé peníze, tak by další tržby z PC platformy byly jen ku prospěchu. Je to pouze o tom kolik peněz získají tím, že si lidi kvůli téhle hře tu konzoli fakt koupí a na druhé straně o peníze, které získají z prodeje na PC.
  • Jason_dinAlt
    To je ale velká škoda, že to nikdy nevyjde. Možná časem bude nějaký PS emulátor na PC a pka by se to dalo už pustit.
  • Jason_dinAlt
    Tak jeou to peníze, které by mohli mít a mít nebudou. Dneska jsou peníze mnohdy až na prvním místě.
  • Jason_dinAlt
    PC mi bohatě stačí. A vzhledem k tomu, že her tu je a bude vždycky dost, tak není vůbec důvod pořizovat další platformu. A jenom proto, že existuje pár her výhradně na PS mě nedonutí tuto konzoli koupit. Je to čistě pragmatický přístup. Nemá nic společného s "trucovat".

    Spíš jsem uvažoval o XBoxu kvůli tomu pohybovému senzoru. To PC nemá a asi jen tak mít nebude. Děti by se u toho řádně vyblbly.

    Jak si to vlstně myslel s tím strkáním hlavy do zadku? Jako že práce v pornoprůmyslu ti vynáší tak hodně, že si párkrát šoupneš a hned si měl na kopui konzole, nebo tak málo, že si si musel, jak píšeš, x let odříkat?
  • Jason_dinAlt
    Tak mě rozhodně ke koupě konzole takto nepřinutí.
  • Jason_dinAlt
    Díky za podporu. Spousta komentářů tady má opravdu nízkou hodnotu.
  • Jason_dinAlt
    Třeba všechny, kteří by si to případně chtěli zahrát a nechcou kupovat konzoli?
  • Dildo_Vagins
    To ale můžou udělat s uplně každou hrou, jestli tohle není dojení, tak v tom případě ty ten mozek nemáš vůbec...
  • x_ander
    Taťka ti už pořídil PS4? To se mi nějak nezdá....
  • pro lidi co jeste nepochopili (protoze jejich male mozky to asi neberou) vysvetlim- nekteri pisu ze tlou remastered je jen dojeni , coz je uplna blbost, kazdemu je jasne ze na ps4 vyjde i tlou 2 a je myslim blbost vydat na ps4 jen budouci dvojku ,protoze lidi co tlou nehrali by asi nebyli moc v obraze.
  • zbytecna ani ne, mas kazdej mesic dve hry zadrmo a navic jestli mas i vitu ,ps plus muzes vyuzit i na ni ,myslim ze nikdo neni takova socka aby si nemohl zaplatit ten litr za mesic.
  • MrSanta
    Cenu klidně standartní. Já to beru, že je to určené pro ty, kteří to na PS3 nehráli. Ať už se ke hře nedostali, nebo vůbec PS3 neměli. Pro ně to bude nová hra, takže cena jako za každou jinou novou hru.
    Moc si nedokážu představit, proč bych tu hru kupoval na PS4, kdybych jí vlastnil na PS3. To by člověk musel být hodně velký fanoušek. A fanouškovy žádná cena nebude moc velká.
  • Dildo_Vagins
    Aby to nedopadlo jako Silent Hill 3 HD na PS3, kde tu hru totálně dojeb*li, vynechaná původní hudba jiný ( šíleně strašný ) dabing a ta grafika taky nebyla to pravý ořechový... No a s tím Tomb Raiderem na PS4 tomu nasadily korunu, aby se jim nezachtělo předělávat obličeje ( k horšímu ) také v The Last of Us. A jelikož to mám na PS3 ( na 3.gen PS3 je to hodně dobře optimalizovaný a vypadá to skvěle, a to jsem byl donedávna "PC-Elitist" hrající všechno na max.detaily s min. 50 fps ), takže tohle rozhodně kupovat nebudu.
  • Je zajimavy, jak presne vis, co se musi upravit, aby to jelo na PS4. Bohuzel vubec nevis o cem mluvis a ani netusis, jak se lidi na ty hre drou, aby mohla vyjit.
  • nikoho to nedesi jen je to zbytecna investice *3*
  • NIKDO o 10% zlepseni nic nerika jen ze se bude muste 10% upravit aby to jelo na jine konzoli....NIKDO tu nebere lidem co jim to zili netrha at si to koupi znovu a znovu... porat se tu bavime o tom ze je to jen DOJENI kdyz se nechas podojit OK tvoje volba NIKDO ti tady na tiscali v tom nebrani jen tu pojmenovavame veci tak jak jsou a ne podle PR oznameni *3*
  • Tuhle mentalitu fakt nechapu. Vyslednej produkt je porad plnohodnotna hra. Navic sam rikas, ze je o 10-20% lepsi. Takze ciste logicky by ta hra mela stat 120% puvodni ceny, ne? Navic v PS4 edici bude Left Behind, ktery stoji $15.

    Pokud to clovek hral, musi si sam spocitat, jestli mu ty prachy stojej za to, aby to hral znova v o neco lepsi grafice a snad vyssim framerate. Hra je to porad stejna, pribeh je stejnej. Spousta fanousku v zahranici je nadsena a koupi si to znova. Dalsi spousta lidi pise, ze uz si to nekoupej, protoze to hrali na PS3, ale chapou, ze to vychazi, protoze to bude nejvetsi lakadlo ke koupi PS4 pro lidi, kteri meli X360 a vahali s koupi next gen konzole.

    Jenom tady na Tiscali kazdej spekuluje, jak je to nespravedlivy a jak je svet na pikacu. A soudit lidi za to, ze si to chtej koupit znova, to je snad mozny jenom v Cechach.
  • Plne souhlasim, vsechno je jen o penezich. Neni problem vsechno vydat na vsechno, ze ano. Jenze kdyby nebyli exkluzivity kdo by jim pak kupoval jejich konzolky...
  • mas tam špatne skratky, ma to být TR a LoU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit