Přejít na výpis diskuzí
Sony představuje tajemnou hru Panopticon
16.5.2013 | Ladislav Loukota
28 příspěvků
-
Japonsky hry jsou stejne nej. Maji svuj styl, ktery me se libi. Remeslná práce Japonců je užasná.
-
Kam se na tohle hrabou tam na západě, vypadá to moc dobře, asi si to nikdy nezahraju a budu litovat, ale i tak supr ;)
-
Za sebe musím říct, že na mě to zapůsobilo (:
-
Minimálně ten Death Note je tam vidět (grafický styl toho odpočtu nad hlavami), což už samo o sobě u mě vyvolalo zájem. Co teprve u Japonců, kde to anime zná každý.
-
prosim ať je to i na Vitu *7*
-
Zatím to vypadá tak nijak. Nádechem jako typická japonská hra z moderní doby/blízké budoucnosti - například na styl skvělého The World Ends With You nebo obou dílů Devil Survivora.
-
Hmmm Sony Japan ... Tak teď už jen doufat , že se také dostane na EU a Sony se konečně probere z letargie a vy.ere se na regiony , když už tu má PlayStation Store s řídkým obsahem ...
-
Ať je to rpg!!! Prosím!!! A koupím si psko!!!
A ten vizuální styl je pro mě naprosto úžasnej!!! -
Těšba.
-
Ježiš maria... SONY co to je ? Vypadá to jako trailer na novou pohádku na Jetix... Já ty Japonský hry nemám rád. Je to moc dětské. Stejně jako Pokémon a Digimoni a nevím co všelijaké... Je to výplach mozku pro mě. Děcka na tom možná ujíždí, ale starší asi ne. Bez urážky. Třeba to na někoho působí dobře *3* , ale na mě ne. Každý ať si hraje co chce. To je věc lidí. Za mě: Ne děkuji.
-
-
Například Naruto je super a jsem ráda, že jsem ho zkusila. To samé Metal Gear, Final Fantasy nebo Resident Evil. Vse je od Japonců :)
-
-
Naruto? No Naruto hry od CyberConnect2 aj jo... ale manga/anime? Radši si dej Bleach... nebo něco pořádnějšího. Třeba teďka letí Shingeki no Kyojin.
-
-
koukni se na anime baccano s anglickým dabingem a uvidíš, že to neni jen pro děti. Má to jen 16 dílů tak to aspoň zkus
-
To jsi nějakej zapšklej osmdesátník nebo co? Já mám 29 a na anime koukám pravidelně a znám spoustu čechů kteří mají i přes 40 a koukají se na anime taky, to co jsi tu vyjmenoval jsou anime pro děti, víš japonci to mají chytře rozdělené podle cílových skupin pro které je anime dělané.
-
Souhlasím. Taky zrovna nejsem fanda her a filmů či seriálů takového typu taky soudím jen podle vzhledu ,který mě bohužel odrazuje si to zahrát. Nevím jestli mám štěstí nebo smůlu že o to příjdu. A jak se říká 100 lidí sto chutí není to o tom že si někdo hraje na drsnýho ,ale prostě se mu takový styl jako ANIME nelíbí.
-
Očividně soudíš pouze očima a nevíš o tom nic. Bylo by férovější to přiznat a nedělat drsnýho.
A neboj, pro druhou půlku Sony fandů - diváky filmů - vyjde brzo např. Beyond: Two Souls. -
-
Nedělám tvrdého. To ani nechci. Jenom jsem prostě na tom nevyrůstal a nenarodil se na tom...
Takže prostě soudím podle oka. I kdyby to bylo super, tak bych to asi nehrál, protože mi vadí vzhled postav atd.. -
-
Ja v tom take nevyrustal, ale netrpim predsudky. Je tu spousta japonskych a japonci ovlivnenych her, ktere se mi liibi - Dark Souls, Dragons Dogma, Metal Gear, Monster Hunter, Soul Sacrifice, Final Fantasy Tactis, Okami a dalsi... Dulezite pro me je, zda je to dobra hra, vytvarne zpracovani neni az tak podstatne.
-
Okej, to je na férovku.
-
-
-