Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://facebook.com/h1z1czsk
  • To bude zase zabugované jako ta sračk. day-z *13*
  • Tak zrovna SoD je na PC v příšerným stavu..
  • Jack1947
    Dovolim si nesouhlasit, KFC je ve ztrate a pevazuje jako u nas Mc´Donalds (aspon nekde) jinak asi SOUHLAS.
  • kubi-wan
    Já nevim, třeba něco... v první řadě neokkoukanýho.
  • a co by si tam chcel ? slecinky a princezne ? alebo hmyz ? zombie neni nikdy dost...
  • Ten námět,nevyčerpaná studnice *7*
  • Dva tři roky staré já plesá, to současné nikoliv.Chci deratizační MMO
  • Jinak k tomu Já legenda. Kdyby jste si koupili knížku a nečučeli na film, tak se dozvíte že tam ty upíři jsou. To je kdyby došlo k nedorozumění a byl bych pokládán za fan té FATAL BLBOSTI se jménem Svrbění. (svítání)
  • Je to v Americe, tam se pomalí špekounci najdou vždy (musí hledat u KFC)
  • Nevim jak na PC, ale na PS4 jim to budou trhat z ruk, uspech zarucen na 100%.
  • Jack1947
    No nevim, pri takovem (skoro) presyceni hernim trhu vseljakyma zombikarnama to nevypada... pokud to nenabidne neco zajimavejsiho a neohraneho... ze by to melo nejakou valnou snci se uxchytit... i kdyz no... *7*
  • já chci hru, kde bys měl pocit osamocení a místo zombie tam dali upíry. (Já legenda)

Tento pocit osamocení navnadí jen pár apocalypse her což je škoda.
    Třeba by tě to vhazovalo náhodně do multiplayeru a singleplayeru (dáš hru ale nevíš jestli to je single nebo multi)
  • Dildo_Vagins
    Ty jsi nějakej chytrej, ale i infikovaní časem "vyhladoví", bylo to vidět třeba na konci filmu 28 days later.
  • Mato1987
    ten teaser čo bol na stránke ma celkom navnadil ale keď som zistil, že to je len obyčajný premenovaný dayz mód, tak to nadšenie pomerne rapídne opadlo a hneď som stratil akýkoľvek záujem, tu máte nejaký ten gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=Wu-bpNaNw88
  • TheGGG
    možná proto že to nejsou zombie ale infected *6*
  • kubi-wan
    Co si asi řekli manažeři?
    "Ano! Zombíci! To je ono! To je to, co potřebujeme! Zombíků není nikdy dost!"
    Ne, zombíků neni dost, je jich moc a jsou jak mouchy v létě. Furt kolem vás vopruzujou a nemůžete se jich zbavit!
  • Proč teď nejde kliknutim na obrázek otevřít galerii jako dřív? Nebo aspoň zvětšit by mohl jít.. mistři z games.cz *3*
  • Skvělé, další konkurence Zsurvivor her, jen tak dál. Jinak nechápu rozčilení některých hráčů při oznámení nových titulů zombie žánru *8* , ať si každý hledí toho co ho baví. Kdyby FPS střílečky dělala jen EA, asi by jste neslintali blahem *16*
  • calwin
    dva krát facku manažérovi a ešte väčšiu facku na ziskoch kôli debilnému rozhodovaniu... zombies? vážne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit