Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cvicme_v_rytme

    "Trochu mě ale děsí představa, že by Sony počítala s dalšími obdobími karantén"

    Nevím, jestli je na tom něco k děsení. V USA je to pořád v plném proudu (dnes nový rekord, 67 tisíc nově zakažených za posledních 24 hodin) a dost lidí má a bude mít karanténový provoz nadále a to i v době, kdy má být konzole uvedena na trh. Poptávka po zábavě na doma tak bude zřejmě nadále větší.
    I u nás, kde je teď relativně klid, se brzy objeví nová ohniska, protože to lidi prostě budou tahat ze zahraničí zase sem a zase se to dostane víc mezi lidi. Takže období karantén a různých opatření prostě jen tak neskončí.

    • Asi tak. U nás na to mají lidi zkreslený pohled, protože tady se začalo vše zavírat při prvních 30ti případech. Takže tu vlastně ani nedošlo k první vlně (max 5000 aktivních případů není vlna epidemie. To je jen taková vlnička). Takže všichni došli k závěru, že se vlastně nic neděje (ono při zavřené ekonomice jaksi ani nemůže) a že je to hoax. Takže se teď veselí jako před tím. Ono to sem ani nemusí neathat ze zahraničí. Ohnisek tu máme dost, lidi cestují a paří jako by se nic nedělo. Takže to postpuně naroste. Je jen otázkou jak rychle (zatím je to pomalé, to je u exponencionálního růstu normální). Představa, že se zrovna v ČR bude virus chovat jinak, než v jiných zemích je asi naivní.

      Takže i já předpokládám, že na podzim se zase bude zavírat apod. Ono i když by vyloženě neřádil covid, ale jen normální chřipka, tak i ta zahltí nemocnice, protože tam každý člověk s chřipkou a rýmičkou poběží, jestli nemá covid. Což bude určitě veselé.

      • Thanquol

        Problém je, že lidi ze strachu nechodí k doktorovi a nemocnicím se kupí resty. Všechny druhy pacientů ten strach zasáhl. Opatření byla tak drastická, že i ty nejotrlejší napadlo co kdyby něco a raději tam třeba nešli. Nemluvě o tom, že někomu mají diagnostikovat nador, nebo tak. 

    • karlman.hajsky

      Asi tak. Tohle je zkrátka stále aktuální bohužel a možná že se toho už nikdy nezbavíme. 

      • Thanquol

        Toho se lze zbavit pouze státem řízenou plošnou vakcinací, jak za Císaře pána. Bez humoru (takže nikdy ..? jo nikdy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit