Přejít na výpis diskuzí
Sony přemýšlí o obdobě early access pro PlayStation platformy
11.7.2014 | Eva Grillová
28 příspěvků
-
Jeto presne na opak, f2p ma smysl, ale ea je akorat tak ke skode veci.
-
F2P souhlasím, ale s early access ne. Nevím co je na tom špatného. Nikdo tě nenutí tu hru v té fázi vývoje podpořit a můžeš si počkat, až bude hotová. Pro hráče to je jenom výhodné, jednak za tu hru zaplatí méně, než kolik bude stát ve finále a ještě si ji zahraje dřív. Ano jsou to hry, které mají chyby, a pracuje se na nich. Jenže některé hry co vyšly, tak mají víc chyb, než ty v early access. Starbound který jsem si koupil, je parádní a skvěle hratelný. Za to Battlefield 4 jsem nemohl hrát ještě pár měsíců po vydání.
-
z F2P pařim hlavně Dotu 2, War Thunder a Planetside 2, ani jedna z těch her mi jako tak hrozné zlo nepřijde
-
f2p je zlo, to ano. Early Access nikoliv.
-
rady = radsi, nejak jsem premyslel o necem jinym a vloudilo se me to tam
-
dovolim si prihodit jeste oldschool retrographics pixelart lowbudget starbucks indie game
nerikam ze jsou indie spatny, naopak, treba Banished, Kerbaly, Space engs atd. jsou hezky hry, na co jsem alergicky je, kdyz se nekomu nechce babrat s grafikou, tak tam udela 50x50 sprity a v devlogu to nazve retro a super awesome zatimco chlasta kafe ze starbucksu za kilo. Kdyby rady to kilo dal grafikovi... -
Early Acces a Free 2 Play jsou pro mě ta nejsprostější slova ze světa videoher.
-
fámy nelhaly, trávník u Sony je skutečně zelenější