Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem se zasmal, jak tu PCckari breci, ze jim mam nekoupi gondoli, ale jen dalsi noteboom "do skoly" :-)
    No nic, jdu nahodit Personu 5, jsem na sto hodinach a blizim se ke konci. Je to totalni bomba.

    Pak mam na sklade jeste Horizon Zero Dawn a Uncharted 4.

    No, aspon ze dostanete po roce port Niohu hosi, abyste nemuseli hrat furt jen minekraft.
  • Rejsek
    Kdysi jsem si koupil X360. Další konzoli už si nekoupím. Exkluzivky jsou sice fajn, ale odrazuje mě ta politika upgradu. Už je prakticky jedno, pro jaký kus hardwaru člověk letí do obchodu. Teď už pujde jen o to, jestli ho pak dá rovnou pod TV, a nebo zamontuje do PC.
  • Nevím no, kupovat konzoli kvůli pár ušmudlaných exkluzivit... Maximálně Red Dead Redemption, ten zbytek jsou jen jedno velké přehajpované generické klišé.
    • klišé? Víš co to je vůbec. Nikdy v historii snad nevyšla hra se settingem jako Bloodborne. V kolik poslední době vyšlo her z historického Japonska(Nioh). Právě že Sony zbrojí proti klišé hrám viz dále Journey, The Last Guardian, Nier a mohl bych pokračovat...
      • To jako, že nikdy nevyšla akčni rubačka z pohledu tretí osoby kde v prokletem městě zabíjíš monstra? Chceš se vsadit? Propadák TLG raději ani nezmiňovat
        • Proc to nezobecnis poradne? To jako ze nikdy nevysla hra, ktera by se ovladala gamepadem? A mas vyhrano, vsechny hry na konzoli jsou 'klise'. :-)

          Bloodborne je velmi originalni pocin, stejne tak treba Horizon a rada dalsich ikonickych playstation znacek, ktere svet zacal napodobovat.
      • "Nikdy v historii snad nevyšla hra se settingem jako Bloodborne."

        Nightmare Creatures...
        • Kdyby udělali remake na PS4,hrál bych rád :-)
  • Musím říct, že pod podobným článkem by odpadovou diskusi nečekal jen nepoučitelný optimista.. ale ten "člověk" co se skrývá pod nickem Delovská policie, je opravdu vyšinutý jedinec i na místní poměry *1*
    • random nick(multinick) gg
  • http://opencritic.com/browse?date=2017&sort=score&page=0&platforms=%5B%5D&genres=%5B%5D

    PC Platforma naprosto potopena, zneuctěna, pošlápaná. neskutečná dominance konzolí *14*
    • shovel knight si tam vodi temer vsechno, to neco o tom zebricku vypovida

      infantilni japanofilni stranka
      • "infantilni japanofilni stranka"

        Wau! Dobře ty! Co tak se naučit aspoň chápat webové stránky až pak diskutovat...
        • nakej japanofilni butthurt udelal stranku, ktera se tvari jako metacritics, a falsuje vysledky v duchu svyho infantilniho vkusu, no big deal
          • samozřejmě moc dobrej pokus o trolling, ono na MT je to pro PC platformu ještě hrůzostrašnější viz Zelda a její 97%, takže odvolávat se v tomhle případě na MT je argumentační fail, když opencritic stejně jako MT je srovnávací web. Takže proč stíráš sám sebe?
            • 130 milionů Japonců, u kterých vlastenectví jen těsnè hraničí z fanatismem = vysoké hodnocení na MT, to jednoduchá matika. Už jsi například zažil, aby Japonci kritizovali hru, kterou dělá Konami/Capcom/Nintendo/Sega? I sebevětší blbost budou vynášet do nebes, jen proto že vznikla v japonsku, viz kauza TLG
            • nauč se chápat psaný text idiote(dele)
            • "takže odvolávat se v tomhle případě na MT je argumentační fail"

              Zatimco argumentovat na zaklade opencritic je ok, hehe. Femto = mistr ve *** si do ust.
    • a co má ten web jako dokázat? Nějak mi unikla pointa.

      Za 1.)
      hodnocení her z jednoho konkrétního webu není vůbec směrodatné. Kdokoliv si může udělat web, kde si ohodnotí hry dle svého vlastního gusta.

      Za 2.)
      Top 4 hry za prvních 5 měsíců roku 2017 jsou konzolovky... WOW! To je teda výhra!!!
      Nikdo vám asi neřekl, že by jste neměl chválit dne před večerem, že? Na konci roku 2017 se můžeme pobavit o nejlepších hrách za rok 2017... dřív ne :-P

      Jinak samozřejmě nepopírám, že začátek roku se dost povedl konzolím a obzvlášť PS4 (ještě štěstí, že PS4 mám a proto si ty hry zahraju :D )
      • Za 1.)
        hodnocení her z jednoho konkrétního webu není vůbec směrodatné. Kdokoliv si může udělat web, kde si ohodnotí hry dle svého vlastního gusta.

        Až na to, že to není web, ale je to něco jako MT, takže je to hodnocení her na základě recenzí všech webu. Jen tak pro info.

        Za 2.) V pohodě, na PC už nic nevyjde, takže jedině, že by konzolovku vyšupla nějaká jiná konzolovka :)
        • "je to něco jako MT"

          aha, a taky tak stejně manipulují s hodnocením jako MT? (pozn. MT nezobrazuje průměrné hodnocení, ale mají jakési tajné koeficienty, kterými ve vzorci upravují hodnocení her)

          Vždy jak slyším někoho citovat "dle hodnocení na Metacritic..." tak jenom kroutím očima a okamžitě považuji článek za odpad, když používá nevěrehodný zdroj.
          • no, tvl ty máš dostll
  • Morraw
    Konzole nebo PC to je otázka osobních preferencí a někdy i těch finančních a nikoho za to neodsuzuju. Ale vždy mě pobaví, když si chce konzolista začít poměřovat piňďoury, tak většinou vytáhne ty svoje skvělé exkluzivní tituly a většinou jich vyjmenuje asi tak kolem pěti. A PCčkářům se vysměje, že mají indie hry, pod kterýma si asi hlavně představuje pixelart, mobu nebo hry z KS
    Podle mě jsou momentální exkluzivní tituly na PS4 ty nejslabší za všechny generace. Všechno se lepí remastery.
    • Vyjmenuje jich kolem pěti, protože těch pět stojí za zmínku a pro někoho můžou být i důvodem k samotné koupě PS4. Switch má zatím v podstatě jen Zeldu a taky je to slušný tahoun.
      Jinak těch exkluzivit je na PS4 samozřejmě víc, už přes 20 a další 20 do dvou let bez problému bude. Slušná přidaná hodnota, proti které nemůže říct žádný normální hráč naprosto nic. U Xboxu je tento stav mnohem smutnější (z pohledu motivování hráčů konzoli koupit). Jinak většina majitelů PS4 má kolikrát i PC, takže má přístup i k dalším hrám. Na to, co PS4 nabízí, stojí směšné peníze. Tolik asi k tomu zbytečnému flamu, o který se tu kdosi snaží pod exkluzivní hrou pro PS4. Samozřejmě máš právo si sem do diskuze přijít kopnout do PS4, ale suma sumárum je to od tebe děsně hloupé a řadíš se tím dobrovolně mezi ty chudáky, co se tu snaží trollovat.
    • naopak už teď má PS4 daleko lepší nabídku exkluzivních titulů než generace předešlá. Tady PC odborník tady evidentně.

      Jenom letos vyšlo x titulů, takže začni počítat lépe, pokud tedy umíš počítat více než do pěti...
      • "naopak už teď má PS4 daleko lepší nabídku exkluzivních titulů než generace předešlá."

        To je nejspíš proto, že prakticky všechny dobré hry z předchozích generací konzolí vývojáři znovu vydali jako Remastery...
        Na jednu stranu je to plus pro lidi, které starší konzole neměli, ale na druhou stranu je to nechutné rýžování peněz z dávno vydaných her (Na PC můžete hrát i hry staré desítku let bez problémů)
        • a kolik, že vlastně Sony těch remastrů vydala?
          • tzv. HD remasterů na PS4 vyšlo přes 40.

            Pak ještě hromada obyčejných "přepracování" (jaký je ofic. termín?), kdy byla hra vydána na starší konzole a vývojáři ji akurát drobnou úpravou zprovoznili i na novější generaci konzolí bez větších zásahů do hry nebo grafiky.
            • Tady je to fakt jak u debilů, on se zeptá, kolik vydala Sony remastrů a ty odpovíš, že celkově vydala 40, přitom před tím se bavíš ty sám o exluzivitách a remastrech. No, nejsi debill?
      • Morraw
        Zkus si to přečíst ještě jednou. Psal jsem, že konzoloví hráči většinou umí napočítat kolem pěti exkluzivních her. A ať se podívám na jakýkoliv seznam, tak těch opravdu velkých exkluzívních her moc není.
        Ale klidně mi nějaký list dodej, aby jsi mě přesvědčil. V porovnáním s PC to bude ale vždy směšné. Nehledě na to, že většina velkých titulů je multiplatform.
        • Letos jenom: Persona, Horizon, Nioh, Yakuza, Gravity Rush, MLB 17, Injustice 2.

          Stačí? Chceš další K.O to tlustého PC zátylku?
          • Morraw
            Člověče, nemusíš se mě tu snažit uzemnit. Ani jedna z těch her mě osobně nezajímá. Ale budu kontrovat, že na PC taky vyšlu pár titulů. Dawn of War 3, Expeditions: Vikings, Rising Storm Vietnam.
            Samozřejmě titulů je mnohonásobně více. A je jedno, že to nejsou všechno AAA tituly.
            • Wau. To jsou pecky. Dawn of War 3 to je ta MOBA?

              Mocinky zoufalý výběr a ani těch pět jsi nedal *15* Stejně asi zoufalé jako tvůj první příspěvek, kdy ses přiřítil pod PS novinku, obhajovat svou platformu. Tak trochu na hlavu, ne Buřtíku?

              Jinak jsem rád, že tě žádná hra nezajímá, i když jsou to mnohé kandidáti na hru roku Buřtíku, tak tvůj vkus je trošku někde jinde, že? MOBA Dawn of War 3, co Buřtíku?
  • x86= Del. Trapák jeden *15*
  • Urážejte si jak chcete, ale PS4 za pět a půl tisíce s daní, to je super koupě. Spousta luxusních superher, o kterých si PC a Xbox mohou nechat zdát, je již na trhu (Bloodborne, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4), další vyjdou brzy (Last Of Us 2, God Of War, Detroit: become Human). Ale je zde zásadní problém pro českého hráče: za hry je potřeba zaplatit.
    • ver mi nebo ne, nic z toho mne opravdu neláká
    • Hm, Last of Us a Uncharted nuda, tyhle cutscenovy popkornovky me moc nebavi, navic kratoucky hry na 2-3 odpoledne. Horizon me nezaujal, ten koncept robodinosauru mi nic nerika a Bloodborne je sice dobra hra ve svym zanru rpg mlaticek, ale pro me ne tak zabavna, abych v tom hral stovky hodin jako nekteri, takze pro me by byla PS4 akorat krabice navic.

      PS: Libi se mi, jak si zacal "Urazejte si jak chcete" a nakonec si sam ceske PC hrace oznacil za zlodeje. Tohle **** do ust mi neco nebo spis nekoho pripomina. Vypada to, ze mistni psychopat si jen zmenil nick. ;) Ted ocekavam naklikavacku. ;)
      • TVL ty jsi dobrý magor. Ani jednu z těch her jsi nehrál, nikdy jsi nevlastnil ani konzoli, ale vypisuješ se tu, jak by někoho zajímal názor fanatického PCTrotla. Fakt asi nějaký mentál, co sedí jenom u PC,nemá co dělat a hrát, tak všechny okolo a sebe přesvědčuje, že vše krom iso RPG a PC her jsou sračkay. Běž ven trotle, je tam krásně...
        • PS3: Zapomnel si na svuj puvodni nick Šnuptychl.
          PS4: Ocekavam za chvili ukradeny x86 nick. Predved se. Libi se mi, jak ti praska zilka. ;)
          • dele každý není jako ty, neboj dele, Snuptychl nejsem, ale tak x86 pomalu určitě vymizí z našich životů, co dele?
        • Aaaaa.... psychopat uz dorazil, slusnej zachvat. ;) Cekal sem to. Ty si tady ten, kdo ma ocividne problem, ze se nekomu nelibi to, co tobe a jeste me obvinujes, ze tu nekomu cpu RPG a PC hry. What? Ty mas pekny bordel v hlave. Jenom si potvrdil moje slova. Opet dalsi **** do ust. Hrajes si tady na Sherlocka, ja ze sem nejakej Del a pritom sam chodis kanalama anonymity. A jeste vis, co sem hral a co ne. Pateticky pripad. Nechapu, ze mas nutkani se neustale tahle ztrapnovat.

          PS: Ten Del si te asi musi hodne davat, ze ho tady porad zminujes hehe. Solidni mindrak.

          PS2: Slusnej naklik. Mimochodem, jaky to je, kdyz ti nekdo dopredu rika, co presne udelas? Ty si tak jednoduchej a pruhlednej, az to boli. ;)
          • Kdo tu kliká si ty, protože nikdo jiný by ti nemohl dát plus. Proč lezeš pod PS novinku ty PC Trotle, Tak si jdi onanovatt nad brakovými texty do ISO RPG a dej pokoj Dele. Zase si nezapomeň změnit nick trotle.
            • kdo všechno jsem? Jsem celý games.cz Dele? Uklidni se a vysmahni, myslím, že jsi se tu ztrapnil na roky dopředu...
            • Tak tohle je typicky frustrovany Femtikovsky zachvat. ;)

              Trotle, pc trotle, iso rpg, del delovska policie, furt dokola... je to vubec clovek? Me pripada jak trollbot s hodne mizernou AI. ;) Holt konzole... ;)
    • Nějak ti vypadl konec posledni věty: Ale je zde zásadní problém pro českého hráče: za hry je potřeba zaplatit o dost víc na konzoli než na pc aby sis pak zahrál v horší kvalitě. *5*
  • Jop, Škodovek se vždycky prodá víc než Ferrari, tak už to chodí :)
    • ravux
      Ano, protoze Ferrari je 15x drazsi. Ale ty konzole stoji prakticky stejne, takze tve srovnani je zcela mimo misu. Ackoliv predpokadam, ze to byl jen pokus o trolling.
      • Pro tip: Mozna mel na mysli herni PC...
    • hlavne japonci jsou fanatici

      takze ty si xbox nekoupi, i kdyby byl ze zlata

      kdezto ps koupi, i kdyby to byl ulet jako nintendo
  • 60 milionu peasantu lol
    • Furt lepsi nez sto milionu piratu...
      • snorgrind
        Jo a kolik z tech sto milionu je konzolistu co pirati jen na pc ? Ja bych tipnul tech 60 milionu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit