Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GGG: No, co se týče XONE, tak tam by zase měl být bundle 500Gb konzole + kinect + 3 hry Kinect Sport Rivals, Kinect Dance Central 3 a Zoo Tycoon. Ale ten nevím, jak se teď pohybuje cenově, asi bude vzhledem k tomu Kinectu o něco dražší...
  • https://www.alfa.cz/product.php?eid=10516007L00000036DA (doom jako dárek)
  • Raději bych synovci také nacpal spíše PSko vzhledem k exkluzivním titulům, které se zamlouvají i mě. *1* Jenže bratr by rád, když už, tak ať u toho mají nějaký ten pohyb, proto ten kinect, no uvidíme... Každopádně díky, že jste mě trochu navedli.
  • Cena byla vždy max o tisícovku dražší než normální bundle 1 TB + 1 hra *3* http://www.jrc.cz/hra_ps4_playstation_4_konzole_players_mega_pack_1tb_4_hry
  • ravux
    Link na ten bundle? Jinak jsem psal, ze "normalne" se to v bundlech neprodava, tim neni vyloucena nejaka ojedinela akce (Vanoce). Otazka je, zda takovy bundle je pro zakaznika take vyhodny - alias PS4 + 4 hry, 2 z toho nechces, cena 15k, a pod. ;)
  • Tak má to vůbec nějakého potenciálního zákazníka? Tohle určitě bude stát kolem 9-10k. Neo kolik? 14-15? Opravdu někdo bude řešit pět tisíc? Zrovna konzolisti jsou spíše dospělejší jedinci, takže tam bych očekával, že lidi spíše sáhnou po Neo za příplatek nebo klasické PS4, která zase o něco klesne. Tohle je dle mého naprosto zbytečný produkt.
  • no konečně.
    Ale vypadá to stejně plastově, jako svého času PS3 Slim.

Snad se cena sníží někde k hranici 6kCZK.
  • Notebookovy HW dostal notebookovy vzhled.
  • To je mi tedy rada, prý neprodává *1* Zrovna tu mám před sebou bundle 1 TB konzole PS4 + Uncharted 4, Bloodborne, Heavy Rain a Beyond: Two Souls = 4 hry .A kolem vánoc byl zase bundle s Last of Us, God of War 3 a s Uncharted Collection = 5 her *3*
  • No spíše jsem myslel, zda někde nemají nějaký slušný bundle s hrami, Xbox preferuji proto, že to chci s kinectem právě kvůli malým dětem. Ale mě konzole nikdy nezajímaly, tak v tom vůbec nemám přehled.
  • jistě, pokud hraní v 15-20 fps říkáš "stíhá" pak stíhá vždy *1*
  • Mart9
    Co znamená výhodně? Já jsem loni v listopadu koupil PS4 za 8000 a bylo to velmi výhodné.
  • ravux
    Koupit xbox neni vyhodne nikdy a nikde. Pokud jde o PS4, tak normalne se s nabidkou her (to jest vice, nez 1) neprodava, jedine v bazaru. A pokud "vyhodne" znamena "levne," tak me nic lepsiho nez aukro nenapada.
  • konzole neni PC, stiha vzdy.
  • Nerad se ptám zrovna tady, ale dokázal by někdo poradit, kde momentálně vyhodně lze koupit nový Xbox one popř. PS4 s nějakou slušnou nabídkou her? Bude to dárek pro synovce.
  • konzole opet nestiha, co ja tak s tim udelam, aha, koupim si tenci verzi *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit