Přejít na výpis diskuzí
Sony pustila značku The Last Guardian k vodě (aktualizováno)
10.8.2012 | Adam Homola
13 příspěvků
-
je pravda, ze ps3 je uz slabe na dnesnu dobu, ale stale sa na nej daju vytvorit dobre a aj vizualne lakave hry, taky Unchearted ma paradnu grafiku, aku nebude mat nikdy ziadna tedajsia multiplatformovka. Je to len o tom, ako su studia zrucne a samozrejme kolko su do toho ochotny investovat penazi, ale samozrejme chcelo by to uz v dnesnej dobe 1080p, ale na to ze je to 6 rocny hw je to neuveritelne.
-
okamžite som bežal na IGN.com a tam sa o ničom takom nepíše tam stále prevláda tá prvá správa takže nechápem ani ja
-
A proto Last of Us. Pobavils mě.
-
Konečně někdo z tvůrců pochopil, že PS3 nemá už na takto kvalitní titul šťávu.HW NEDOSTATEČNÉ.. *3*
-
počkat a ta aktualita: Už jsme se (zase) báli, že Sony se značkou The Last Guardian nepočítá. Můžeme být ovšem v klidu, hra je prý stále ve vývoji. .. to je co?
-
Smutná zpráva, na tuhle hru jsem se hrozně těšil. ICO i Shadow of the Colossus patří mezi nejlepší hry všech dob a je škoda, že třetí hra možná vůbec nebude *13*
Zbývá už jen doufat... -
To je hra, která by hodně zamrzela kdyby nevyšla...a bohužel to na to čím dál víc vypadá...
-
Bohuzel fakta mluví jasně. TLG už není mezi námi :( Nezbývá než doufat, že bude jen přejmenován, ale to je opravdu poslední naděje pro největší zoufalce. Pravděpodobnější je naprosté opuštění projektu ze strany Sony :(((
-
http://www.thesixthaxis.com/2012/08/09/sony-confirm-the-last-guardian-is-still-in-development/
viz bleskovky -
Ľahká odpoveď. Kedže Sony už nejaký čas balancuje nad priepasťou, tak si už nemôže dovoliť liať financie do málo rentabilných projektov.
I keď hry perfekcionistu Fumita Uedu boli kritikmi výborne hodnotené, tak pre ich extrémne dlhý vývoj, to pre producenta už také terno nebolo...
Hold tento génius si musí nájsť iného mecenáša... *13* -
Kdykoliv, na cokoliv, ale hlavně kdykoliv a na cokoliv.
-
To je skoda
-
Tohle je pro mě jedna z největších záhad. Co se tam v tom studiu děje? Na PS2 udělali dvě hry, které byly tak kultovní, že prakticky v kvalitách zastínily tehdejší i minulou PS2 produkci. Dokonce se Shadow of The Colossus dostal do Hollywoodského filmu a řada lidí a kritiků ji označuje za jednu z nejlepších her všech dob. Sony vždycky tyhle geniální věci z prestižních výkladních skříní podporovala a Team ICO měl zkušenosti s tvorbou toho typu her, na který měl navázat The Last Guardian. Tak co se sakra může a mohlo pokazit? Tohle nechápu. Od začátku PS3 jsem tuhle hru viděl jako vlajkovou loď konzole. Neúspěch zrovna u Last Guardian je obrovská škoda a na začátku vývoje hry bych něco takového absolutně nečekal.