Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vraj to mala byt survival hra :D :D no jo strasny survival, nakup si zbrane a veci ak chces prezit :D a viete co je na tom vsetkom najlepsie? to ze si za 5 ecok kupite airdrop este neznamena ze to dostanete, staci ze vas niekto uvidi a ako si ho budete vyzdvihovat vas zastreli a ste bez 5 ecok, aj bez vybavenia :D :D dnes som to videl na jednom streame :D :D
  • niceguyfromrussia.ru
    20€ za hru a ak chcete aj čím strieľať kedže hľadanie munície alebo hocičoho na prežitie je naschvál ako hľadanie železa v okolí romskej osady musíte si kúpiť airdrop kde akákoľvek zábava a strach o prežitie sa stráca a už je to bud nekonečné hladanie zásob ale ak si zaplatíš beháš si zo samopalom s kopou zásob a iba strieľaš chudákov z nižšiej kasty, ktorý si kúpili iba základnú verziu... čiže pay2win v štýle mobilného odpadu no teraz avšak na PC a za príjemných 20€... každý kto tento scam ktorý pôvodne nemal byť p2w citujem "We will NOT be selling Guns, Ammo, Food, Water" podporí si zaslúži lobotomiu (ak ju už nemá)
    • Prosimte co to meles, todle je super pecka a Dayz killer.
      Just kidding, je to nejspise P2W sragora na kterou se ale klidne podivam, az bude zcela zadarmo.
      Platit jim za early access do F2P hry mi prijde zvlastni.
  • Shaker
    60% hodnoceni na steamu, reakce smisene. Rust hraje nekdo nebo to bylo taky famozni jen par dni po pusteni early accessu?
  • Veskoslav
    "Free" hra za kterou se v EA přepálených 20 euro a k tomu P2W systém? Co to ksakru je? Sony jeblo v palici.

Ulhanost Sony vystihuje krásná věta: "We will NOT be selling Guns, Ammo, Food, Water... i.e. That's kind of the whole game and it would suck in our opinion if we did that."
    • platíš za exkluzivní early pristup; pak tam jsou rozumne nastavene mikrotransakce, protože je to free. Co tam máš dál?
      • Veskoslav
        1. Co je na tom ksakru exkluzivního? Podobných her je na pc tuna.
        2. Rozumné mikrotransakce? Jebe ti?

Pokud máš hru za 20 euro a ještě do toho narveš mikrotransakce, děláš vlastně testra zadarmo, tak to hodně vypovídá o nenažranosti Sony.
        • Stejny sh*t byl WarZ. Za hru jsi musel zaplatit a pak sis v ingame shopu mohl kupovat za prachy cokoliv od lekarnicek az po samozrejme zbrane a naboje. Totalni scam, skoro je mi lito, ze jsem za to dal 2,5 EUR abych se na to sam pdival.
          • Veskoslav
            Mě naštěstí vrátili za WarZ penízky:)
  • Francis
    Veľmi zaujímavé recenzie na Steame. Každá jedna sa sťažuje na pay 2 win systém. Môže niekto, kto hru vlastní potvrdiť, že je to taká katastrofa ako píšu hráči?
    • Ronox
      Teď se to může zdát jako P2W jelikož oni si nechají poslat bednu se zásobama někam na mapu. To se ukáže všem hráčům, ale jelikož tam není moc lidí, tak je hodně vysoká šance, že se toho samozřejmě zmocníš ty. Největší problém je v tom, že vývojáři říkali, že ve hře nepůjdou jakýmkoliv způsobem koupit zbraně a náboje a hle ono to jde poslat přes supplies, kde jsou vlastně součástí.
      • h0p3
        Pokud vím tak tohle se týká jen Battle Royale módu. A pokud ten vyhraješ, tak pak dostaneš nějakou odměnu do normální hry.

+ Včera jsem četl, že mikrotransakce jsou jen na věci týkající se skinu a na tickety do Battle Royale (který můžeš získat i normálním hraním).
        • co je Battle Royale prosim te ?
          • h0p3
            V podstatě 'last man standing', jako v Hunger Games.
          • Sr_Lobo
            http://www.csfd.cz/film/75154-battle-royale/
            ;)
      • Francis
        tak to je dobrá čurákovina, takto oklamať hráčov *1*
        • Ronox
          Já rozumím tomu nápadu, který podle mě není špatnej. Vem si, že tam bude 100 hráčů například a ty použiješ ten ticket a najednou bude obrovská bitva o tyhle zásoby. Podle mě to je supr a budou z toho fajn "příběhy", ale ne v době, kdy je na každým serveru pár lidí a ještě mají problémy s loginem.
          • Veskoslav
            Podobný systém má Defiance v PvP zónách. A rozhodně to nejsou dobré příběhy v počtu i 200 lidí. Stejně tam vždycky naběhne skupina těch největších elit a celé to vytříská do jednoho. Tudíž nováček atd. si klidně může poslat miliardu podpor, ale dostane tak 1%. A získají to ti, co do toho narvali prachy a mají lepší vybavení, tudíž budou mít ještě lepší vybavení. Krásný P2W systém.
  • Jack1947
    F2P = tedy prominte P2W jo tomu řikám obstojná konkurence, opatříš si hru v EA a pokud nebudeš platit nebudeš moct hrát.

Pokud ano, tak fůj to i ten minecraft je mnohem lepší ten má zadarmo vše a i ty potvory tam jsou. *3*

Nemluvě o tom že to je za lidových 19,99E. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit