Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští early access onlineovky H1Z1 - DayZ a Rust mají konečně pořádnou konkurenci
16.1.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
20€ za hru a ak chcete aj čím strieľať kedže hľadanie munície alebo hocičoho na prežitie je naschvál ako hľadanie železa v okolí romskej osady musíte si kúpiť airdrop kde akákoľvek zábava a strach o prežitie sa stráca a už je to bud nekonečné hladanie zásob ale ak si zaplatíš beháš si zo samopalom s kopou zásob a iba strieľaš chudákov z nižšiej kasty, ktorý si kúpili iba základnú verziu... čiže pay2win v štýle mobilného odpadu no teraz avšak na PC a za príjemných 20€... každý kto tento scam ktorý pôvodne nemal byť p2w citujem "We will NOT be selling Guns, Ammo, Food, Water" podporí si zaslúži lobotomiu (ak ju už nemá)
-
-
Prosimte co to meles, todle je super pecka a Dayz killer.
Just kidding, je to nejspise P2W sragora na kterou se ale klidne podivam, az bude zcela zadarmo.
Platit jim za early access do F2P hry mi prijde zvlastni.
-
-
tvle uz to koupili nejmin 100 000 lidi v early acces, na steamu to atackuje top5 nejhranejsich her...ty lidi maji v hlave asi fakt naj3bano
-
-
je to hra pro slušné lidi co chodí do práce a za hraní si mužou dovolit zaplatit nejake drobné a taky si mužou dovolit airdrop se zbranemi
-
-
http://i.imgur.com/9CE4FpH.jpg
Také o něčem vypovídající. -
vraj to mala byt survival hra :D :D no jo strasny survival, nakup si zbrane a veci ak chces prezit :D a viete co je na tom vsetkom najlepsie? to ze si za 5 ecok kupite airdrop este neznamena ze to dostanete, staci ze vas niekto uvidi a ako si ho budete vyzdvihovat vas zastreli a ste bez 5 ecok, aj bez vybavenia :D :D dnes som to videl na jednom streame :D :D
-
Veľmi zaujímavé recenzie na Steame. Každá jedna sa sťažuje na pay 2 win systém. Môže niekto, kto hru vlastní potvrdiť, že je to taká katastrofa ako píšu hráči?
-
-
Teď se to může zdát jako P2W jelikož oni si nechají poslat bednu se zásobama někam na mapu. To se ukáže všem hráčům, ale jelikož tam není moc lidí, tak je hodně vysoká šance, že se toho samozřejmě zmocníš ty. Největší problém je v tom, že vývojáři říkali, že ve hře nepůjdou jakýmkoliv způsobem koupit zbraně a náboje a hle ono to jde poslat přes supplies, kde jsou vlastně součástí.
-
-
Pokud vím tak tohle se týká jen Battle Royale módu. A pokud ten vyhraješ, tak pak dostaneš nějakou odměnu do normální hry.
+ Včera jsem četl, že mikrotransakce jsou jen na věci týkající se skinu a na tickety do Battle Royale (který můžeš získat i normálním hraním). -
-
co je Battle Royale prosim te ?
-
-
V podstatě 'last man standing', jako v Hunger Games.
-
http://www.csfd.cz/film/75154-battle-royale/
;)
-
-
-
tak to je dobrá čurákovina, takto oklamať hráčov *1*
-
-
Já rozumím tomu nápadu, který podle mě není špatnej. Vem si, že tam bude 100 hráčů například a ty použiješ ten ticket a najednou bude obrovská bitva o tyhle zásoby. Podle mě to je supr a budou z toho fajn "příběhy", ale ne v době, kdy je na každým serveru pár lidí a ještě mají problémy s loginem.
-
-
Podobný systém má Defiance v PvP zónách. A rozhodně to nejsou dobré příběhy v počtu i 200 lidí. Stejně tam vždycky naběhne skupina těch největších elit a celé to vytříská do jednoho. Tudíž nováček atd. si klidně může poslat miliardu podpor, ale dostane tak 1%. A získají to ti, co do toho narvali prachy a mají lepší vybavení, tudíž budou mít ještě lepší vybavení. Krásný P2W systém.
-
-
-
-
-
tak uz nabizeji vraceni penez nespokojenym *6*
-
"Free" hra za kterou se v EA přepálených 20 euro a k tomu P2W systém? Co to ksakru je? Sony jeblo v palici.
Ulhanost Sony vystihuje krásná věta: "We will NOT be selling Guns, Ammo, Food, Water... i.e. That's kind of the whole game and it would suck in our opinion if we did that." -
-
platíš za exkluzivní early pristup; pak tam jsou rozumne nastavene mikrotransakce, protože je to free. Co tam máš dál?
-
-
1. Co je na tom ksakru exkluzivního? Podobných her je na pc tuna.
2. Rozumné mikrotransakce? Jebe ti?
Pokud máš hru za 20 euro a ještě do toho narveš mikrotransakce, děláš vlastně testra zadarmo, tak to hodně vypovídá o nenažranosti Sony. -
-
Stejny sh*t byl WarZ. Za hru jsi musel zaplatit a pak sis v ingame shopu mohl kupovat za prachy cokoliv od lekarnicek az po samozrejme zbrane a naboje. Totalni scam, skoro je mi lito, ze jsem za to dal 2,5 EUR abych se na to sam pdival.
-
-
Mě naštěstí vrátili za WarZ penízky:)
-
-
-
-
-
Není mi zcela jasné, jak s modelem pay to win chtějí vůbec konkurovat? Četl jsem recenzi od více jak 20 lidí, kteří byli nespokojeni se spoustou věcí.
-
-
dej tomu cas, opravili login a pak se vrhnou na upravu lootu, nasledne zaseknuty zombie - celkove hru vybalancuji, ze ve vysledku nikomu airdrop za penize vadit nemusi
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=s-s-vaxi-6g
Kdyby někdo nevěděl, co ten airdrop je. Je to vidět skoro na kilometr daleko. Jinak hra, co se týče grafiky je tak o dva Titaniky za DayZ. A co se týče bugů, tak jestli jich má DayZ 1 na km čtvereční, tak H1 50...... -
-
Early access, day one!! Byl jsi někdy u nějakýho MMO v day one ?! Jestli ne, tak nás prosím přestaň utvrzovat ve svý nadutosti.
Kdybych ti měl vyprávět jak vypadal DayZ v day one, tak by ti evidentně vypadaly všechny vlasy. -
-
Ano byl. Wildstar, SW ToR, Guild Wars 1 i 2. K tomu Diablo, DayZ jak první spuštění módu v Arma II, tak v následně jako standalone edici atd.
Mimochodem Diablu 3 se vyčítalo připojení. To bylo první den katastroifální. H1 ho trumfla. S tím rozdílem, že do Diabla se snažilo dostat 10 krát více lidí.
Už jenom to, že zaplatíš za "free" hru 20 euro a nemáš ke všem skinům atd. přístup také vypovídá o tom, jak se na tom chce Sony nažrat a spoléhá na to. Místo toho, aby to dala zdarma+mikrotranksace nebo cena bez mikrotransakcí, tak dá cenu+mikrotransakce. Zvěrstvo hodné akorát Ubisoftu. -
-
V tom případě nechápu, že sis ještě nezvykl. Nikdo tě nenutí to hrát a když to nechceš podporovat, tak to nekupuj/nehraj. Není nic jednoduššího.
-
-
Dostal jsem to ke "hraní". Kamarád píše článek o srovnání her jako 7 days to die, DayZ, Stay of Decay atd. A na mě vyšla H1. Osobně bych si ji v současné chvíli rozhodně nekoupil. Neustále padá, servry přetížené a když už se do hry dostanu, tak za 5 minut mě to vyhodí. FPS lítaj od 15 do 60, ale drží se "stabilně" kolem 25, což mi přijde dost špatné. A hrají to snad jenom hráči, co zabijí i nevinné koťátko na potkání:) V současné chvíli prakticky nehratelná hra. A když potkáš "krabičáky", tak tím tuplem.
Smutné je ovšem to, že než aby byla konkurencí pro DayZ a překonala jej, tak snad 2/3 hry okopírovali tvůrci přimo z DayZ a to včetně chyb. A herní mapa? No počkám tak měsíc a pak ti napíšu.
Samozřejmě že to nenapíšu jako tady, ale budou se dopodrobna rozebírat mechaniky, grafika, komunita, systém vývoje, cena atd., zohlednění EA nebo ne atd.
-
-
-
-
vždyt tam rika že v airdropu nejsou žadne zbrane, umíš anglicky?
-
tak dayz ma min. 1 rok naskok .. a vubec neni vsem dnu konec a tahle hra se taky muze vyvyinout celkem dobre ... a at to ted vypada jak vypada .. nemyslim si ze by si Sony chtelo mit na triku nezdar tehle hry
-
-
Ja bych konkurenci pro DayZ urcite uvital uz jenom proto aby Bohemka zacala poradne resit zasadni veci ktere prudi, ne jenom nejakym solichanim, at ta hra konecne zacne pripominat profesionalni produkt. A necpat tam jenom porad nove vybaveni.
Bohuzel v pripade H1Z1 se zatim urcite o zadnou konkurenci nejedna a dost pochybuji ze do takoveho stavu vubec nekdy dospeje. *7*