Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jendabek
    ta hranatá čára na screenshotu je ovšem do očí bijící :-)
    • Obrubník s useklým koncem díky pozici kamery je radši zakryt blurem, to neřeš :D
  • Miserius
    Gran Turisma je škoda... sice jsem ten mulťák skoro vubec nejezdil, ale když už jsem to hrál bylo pěkný jezdit s lidma "čistý" závody, ne ty destruction derby v jakykoliv jiny zavodni hře...
  • Jack1947
    Nuze, uz asi to nikdo nehral i kdyz GT5... jo no jo chteli aby lidi kupovali GT6.
  • Zajímavé, mě vypínání serverů nikdy nepostihlo.
  • Hanzales
    Ono to v podstatě není zase až tak strašné :) GT5 jsem pořídil 3 roky nazpět s PS3kou, často jsme i relativně nedávno s kámošem chvílemi pojezdili v MP, ale dneska už to spíše leží v krabičce. Každopádně si myslím, že hodně lidí to hraje průběžně dodnes a hlavně třeba s kámošem po netu. Pak věřím, že taková zpráva asi hodně nakrne. Z osobního pohledu se mi zdá GT6 zatím velmi nezajímavá. Respektive jízní model má soudě dle proježděného GT Academy a dema citelně vylepšený, grafika taky poskočila, spousta věcí jako rychlejší načítání závodu taky potěší, ale za tu cenu jako takový upgrade GT5 mi to přijde neadekvátní, obvzláště pro majitele GT5. Pro lidi, co si koupili PS3 nedávno ovšem bude GT6 jistě jasná volba. Nicméně pointa je v tom, že v tom květnu, kdy to sestřelí už bude člověk pomalu uvažovat o PS4. Uvidíme, jak šikovně bude vyvážený Drive Club co se týče arkádovitosti jízdního modelu vs zábavnost, případně už to GT6 bude tou dobou stát 3 stovky :) PS: doufal jsem, že u té 6ky zapracují na kariéře, je tam nějaká změna? Jestli mně na GT5 něco štvalo, tak že po odkroucení dlouhého začátku mi pak přišly všechny závody až po předposlední obtížnost většinou o ničem, člověk prostě předjel, ujel a dojel jako první a aby to byla výzva, musel si schválně auto zase třeba podtunit. Co se týče kariéry, tam mě třeba více oslovila Forza4. Nějak mně to více táhlo dopředu a závody byly tak nějak intenzivnější a hlavně to upgradování bylo s tou kariérou tak nějak lépe vybalancované.
    • faitheater
      Kariera v GT6 je rovnaka ako v 5ke. Dokonca by som povedal, ze este o nieco viac zjednodusena (alebo som sa ja tak zlepsil od cias GT5? :)). Ale ziadnu velku vyzvu necakaj.
      Licencie su jednoduchsie, zavody tiez, dokonca zmizli aj vytrvalostne zavody...
  • lutujem tych co zostali na GT5 lebo GT6 nie je az taky rozdiel... tesim sa na nove auto tituly na PS4
    • hm ja lituju ty kteri si mysli, ze bude s novou konzoli nejaka zmena a nebudou se zavirat servery :(
      • ucho
        pokud na ni ale přejde hned, tak ho to trápit nebude, protože už bude mít "odježděno" :)
      • zmena v grafike tam bude ked uz nic :D vacsie rozlisko atd. ved to GT6 je kostrbate jak vystrihovanka
      • presne, tiez som zvedavy na tie uber next game zavody :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit