Přejít na výpis diskuzí
Sony uzavře servery Gran Turismo 5 i trilogie Resistance
6.1.2014 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Zajímavé, mě vypínání serverů nikdy nepostihlo.
-
Takže nakupujte nakupujte a těšte se z online obsahu doklud to nese , a těšte se na nextgen sedmičku :( .... Já se vracím ke dvojce
-
-
že bych někde vyhrabal PSone? *1*
-
-
Je škoda že já už svůj PSX nemám, ale zas si zahraju na PC s X360 gamepadem :D
-
-
na to stačí emulátor PSX, na PC šlape skvěle a GT2ka v něm taktéž
-
-
"ale zas si zahraju na PC s X360 gamepadem" bylo myšleno na PSX emulátoru :D
-
-
-
-
-
Gran Turisma je škoda... sice jsem ten mulťák skoro vubec nejezdil, ale když už jsem to hrál bylo pěkný jezdit s lidma "čistý" závody, ne ty destruction derby v jakykoliv jiny zavodni hře...
-
Trošku brzo ne ? To jsou zmrdi...
-
-
kolik hodin máš v té hře naježděno a kolik v multiplayeru?
-
-
Co to s tím má společného ? Já když si tu hru kupoval tak mi nesdělil jak dlouho bude hra plně funkční takže to beru jako klamání zákazníka..
-
-
kolik hodin máš v té hře naježděno a kolik v multiplayeru a kdy sis ji kupoval?
-
-
Tohle je sracka, i kdyby nejezdil , treba by jednou chtel ... tohle by melo byt osetreno v nejake informaci , garantovana doba behu serveru.
-
-
Ono to asi ošetřeno bude, jenom to není tak moc viditelné... Nemůžou na krabičku od hry napsat "Online multiplayer untill spring 2014"
-
-
Co to s tím má společného ? *7*
-
-
-
-
-
Jste si vědomi toho, že vypínat servery pro staré hry není vůbec nutné, jak to již vystvětlovalo EA nebo třeba i Gamepark? Sony stejně jako ostatní si pronajímají na serverech traffic a co si na něm spustí už je jejich věc. Pokud starší hru hraje už jen zlomek lidí znamená to, že server nevytěžují tudíž není důvod vypínat.
Ale když vypnou multiplayer tak si těch pár nadšenců poběží koupit nový díl. -
-
Jenze traffic prece neni jediny naklad na provoz serveru a ja bych rekl, ze je dokonce zanedbatelny. Ale co dohled nad temi servery, ktere napriklad neustale celi utokum?
-
No jelikož ještě spousta společností neobjevila kouzlo virtualizace tak je " hraje už jen zlomek lidí... ...server nevytěžují..." tohle brutální problém.
-
aby tvá teorie byla kompletní, prozraď, co si lidé poběží koupit, až se vypnou servery Resistance. PS4 a killzone?
-
Na druhou stranu třeba "vypnutím" serveru starší hry získají možnost posílit provoz her novějších.
(Tím neříkám, že tento krok Sony schvaluji, jen podotýkám, že ty servery pak nemusejí skončit v popelnici.) -
-
To je nesmysl kde to žiješ ? dnes to vše běhá virtuálně, když tu hru nikdo nehraje tak se výkon využívá na jiné účely, hry.. Opravdu nikde nestojí server který by nic nedělal
-
-
To nijak nevylučuje, co jsem řekl. *3* Sony už evidentně nestojí za to, živit ty servery, pokud nejsou dostatečně využívány, a místo toho jejich výpočetní výkon použije jinde.
A jinak mimochodem pracuju ve firmě, která v provozu používá stovky, resp. tisíce serverů, takže mám představu, jak to v takových případech funguje, ačkoli ty servery neadministruju.
-
-
-
no ze prave EA to povedala :D je vtipne asi uz pracuju a masiruju riadne PR ked konecne nechcu byt najhorsia firma v USA
-
-
lutujem tych co zostali na GT5 lebo GT6 nie je az taky rozdiel... tesim sa na nove auto tituly na PS4
-
-
hm ja lituju ty kteri si mysli, ze bude s novou konzoli nejaka zmena a nebudou se zavirat servery :(
-
-
pokud na ni ale přejde hned, tak ho to trápit nebude, protože už bude mít "odježděno" :)
-
zmena v grafike tam bude ked uz nic :D vacsie rozlisko atd. ved to GT6 je kostrbate jak vystrihovanka
-
presne, tiez som zvedavy na tie uber next game zavody :D
-
-