Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je vejs, to je problem prodavajiciho, nikoli kupujiciho, navic v ramci EU je na kupujicim zda si v pripade reseni sporu zvoli legislativu sve zeme nebo zeme prodavajiciho (plati pro nakupy pres net), prodavajici to vubec nemuze ovlivnit, muze pouze odmitnout prodavat v zemi, kde mu legislativa nevyhovuje.
  • Neumis cist, oni nepodavaji zalobu kvuli ukonceni hry, ale kvuli porusovani zakonu (ktere v obdobne podobe plati temer vsude - ze vyjadrovat svuj nazor muzes bez omezeni => zadna smlouva ti v tom nemuze branit a takovy ustanoveni je neplatny).

IMO je dost pravdepodobny, ze tohle SOny nemuze vyhrat.
  • Rebelská aliance hráčů proti temnému Impériu Sony! Síla s vámi... :-)
  • Ale puvodni podnet je furt stejnej. Jsou proste nas*any, ze je nekdo odpoji od pseudozivota na kterym sou zavisly.
  • miker17
    nene je to hail
  • Ale je to SONIc... .-)
  • Ta zaloba nemala byt na zo, ze jim rusi hru, ale na to, ze jim zaviraji temata na foru...
  • To myslis tie testove preCU servery kde takmer nic nefunguje a su tam absolutne odflaknute animacie a v podstate to nema ziadny zmysel hrat?
  • mali by aspon vypustit nejaky free relase, nech si hraci mozu spravit vlastny plne funkcny server
  • S tou žalobou to přehnali jak sviňa podle mě...když už si ani tvůrce nemůže rozhodnout, že ukončí financování umírající a prodělávající věci...jasně, přístup Sony není rozhodně taky nic zlatýho, ale je to jejich dítko a můžou si s tím zacházet jak chtějí - ale to se zákazem petic se dá trochu pochopit - tohle je přesně ono, ale je to sviňstvo, ale zbytečně to hráči zdržují
  • Anarcha
    Pokud EULA není psaná česky není v čechách platná a veškeré spory se řeší s ohledem na český zákoníka to s tou licencí je hovadina není chybou zákazníka pokud zde distributor prodává produkt , který nevyhovuje české legislativě mě jako platícímu zákazníkovy to může být uplně jedno.
  • Nemyslíš spíš heil? Teda pokud nemyslíš něco jinýho, než tu starou známou frázi, to se potom omlouvám
  • No jako je to par hracu.. navic se nikde v clanku nepise o Lucas Arts, kteri vlastne dotlacili SWG ke konci. Ale to je proste marketing, proc financovat dve hry najednou, kdyz je moznost zrusit tu mene uspesnou a nahnat jeji hrace k nove hre, s mnohem vetsim potencialem? Mluvim o SWToR samozrejme. A i kdyby hracu SWG bylo milion, tak nemaj co kecat do shutdownu hry, a uz vubec nemaj co podavat nejaky nesmyslny zaloby. Kdyz tvuj dealer prestane prodavat herak, tak taky nepobezis sepisovat zalobu. Takze je to proste nesmysl, si myslim..
  • To je pitomost. Kdybys trval na tom, ze licence v anglictine je neplatna, pak hranim te hry porusujes zakon, protoze uzivas software bez platne licence.
  • miker17
    pár hráčů? *2* *1* *6* *8*
  • miker17
    Hail SONY...Hail SONY
  • Nevim, prijde mi nesmyslny udrzovat a financovat hru jenom pro par hracu. Navic to, ze ti hraci si udaj nejaky podminky je taky dost nesmyslny, kolik z nich ma zkusenosti s udrzovanim mmo hry. Prevedeni do f2p by navic znamenalo vic udrzby nez ted. A podavani hromadny zaloby? Prece nemuzou nutit vyvojare, aby hru udrzovali. Sony ji vytvorilo, patri jim, takze ji muzou kdykoli zavrit, to dava smysl ne?.. Hrozny, tlustochum skonci pseudozivot a hned se kolem sebe ohanej zalobama.
  • miker17
    budou tam vesmírné bitvy
  • budou tam vesmirne bitvy? zatim jsem je na zadnem traileru nevidel, ale zas tak peclive jsem vsechny nesledoval
  • miker17
    swg má několik free serverů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit