-
Jasně Jejdásku, víš už jsi lhal tady tolikrát, že to ti fakt už nikdo nevěří. Kdyby jsi měl dům, rodinu a práci, tak nesedíš tady na diskuzích a netlacháš, jak máš pc za 40 000 a podobné věci. Toto nepíšou dospělí lidé, ti nemají potřebu se neustále chlubit.
-
Jasně to vykládej třeba v Jižní Koreji:-D
-
Nesud me podle sebe, na rozdil od tebe si mohu dovolit luxus vlastnit dum a mit v nem jednu mistnost vyhrazenu pro sebe jako pracovnu.
-
A když mám pc a konzoli, jsem poloviční socka? (Tedy spíše 2/3 konzoli mám koupenou ve slevě)
-
A proto se na konzolich hraje nejvic v zemich s vyspelou ekonomikou, kdezto pc dominuje v zemich byvaleho vychodniho bloku, kde je kupni sila obyvatelstva vyrazne nizsi.
-
Ty říkáš dětskému pokoji pracovna?:)
-
Mylis se, casualove si nekoupi relativne drahe zarizeni, ktere je specializovane jen na hrani her a na ktere jsou ty hry drazsi, nez na ostatni platformy. Pro casualy jsou jednoduche hry na univerzalni platforme, typicky hry na facebooku na PC, to je domena casualu.
A neni to ani o te pohodlnosti, dneska PC a konzole jsou pohodlne zhruba stejne. Ale me treba ty hry na konzoli bavi vic, a proto ji davam prednost, prestoze na me v pracovne ceka komp plny nainstalovanych her a staci ho jen zapnout a hrat. -
Sony se chce rituálně zabít? Ale proč ne, aspoň posílí Xbox.
-
ty tvoje dva roky trvaj uz ctyri a nova konzole furt nikde
-
Tak tohle je opravdu nereálná myšlenka v dnešní době, tím by se PS4 zabil a neskutečně by nahrál Xboxu720 .. Na prvním místě musí být vždy dostupnost, tak aby se výrobek dostal k zákazníkovy ... do kamenného obchodu si může zajít každý (ekvivalentně objednat přes net), respektive drtivá většina hráčů... ale s tím co zaznělo.. zajímalo by mě, kolik by ta hra pak stála.. navíc, mít jen nějaká data na hdd a disk, který si můžu vzít kamkoliv ke komukoliv, je přeci jen rozdíl .. nevím jak vy, ale my třeba kupujeme vždy hry na půl a půjčujeme si je navzájem, protože ty ceny to je masakr, kdybych měl vždycky platit 1000+ za hru ...
-
Až budou normální platy a normálni ceny her tak to bude mít šanci ,zatim jsou platy malí a ceny her přemrštěný takže bez šance. *11*
-
2 roky? To je přeci jen trochu moc optimistické vidění věcí.
-
Az vyjde nova konzole, bude stat tak 16-20 tisic a vydrzi treba zase 7-8 let (posledni 2 roky bude zase "brzdit vyvoj"). Pokud ted koupis komp za 16-20 tisic (herni pc) tak za 7-8 let uz si ani nevzpomenes jak vypadal.
-
Lepší nereagovat vůbec. Logické argumenty nemají naději ;)
-
konzola je pre pohodlných a casual hráčov... nie pre to čo ty píšeš...
-
konzole je pro socky co nemaj na poradnej comp