Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, zrovna vcera jsem na PSN videl nejakou hru digitalne prodavat za 1799Kc. To si panove digitalne distribuci strcte pekne doprdele :)
    • Presne a jednickama napric a nulama ve velikosti melounu *1*
  • konzola buducnosti by mohlo byt PCcko s Windows 7 zabalene v peknej krabici s vystupom na TV a a uTorrent klientom pomocou ktoreho by si uzivatelia stahovali hry a cracky.
    • na to uz maj cracknutej Xbox
    • Ty ses tak vtipnej *1*
  • tak to uz bych ps4 nechtel
  • A ty killer13 seš borec co má pořádný PC a 100kg nadváhy
  • ano mechanika je natolik vyspělá a drahá, že by maximálně zvedla cenu konzole
  • uz nech su tu nove krabice a nove gta viac nepotrebujem
  • Umaroth
    jak je uvedeno v článku, mělo by být to i to, človek si vybere co mu padne nejlépe. A zajmalo by mě jak někomu zabalíte do mašličky zavážete dárkem digitální kopii hry *3*
    Já si konzolku bez mechaniky nedovedu představit. Na PC mam 95% her digitálně, na PS3/X360 mám 95% na nosiči (digitálně mám jen hry co na nosiči nikdy nevyšli *5* )
    • Misto toho mu zabalis dva PSN kupony a koupi si sam podle sveho vyberu :-).
      • vlastik.plaminek
        A teď mi řekni, co je rychlejší (za předpokladu, že bydlíš v aspoň trochu větším městě). Zaběhnou si do obchodu, tu hru si koupit a hned si doma zahrát a nebo stahovat obrovský objem dat (Max Payne 3, PS3 exkluzivity, LA Noire, atd.) a případně se ještě dojeb*t na zasekaných servech? A věř mi, že ty by minimálně u očekávaných her byly zasekané.
  • Plejko a Gaykai, znamena pro plejkare světlou budoucnoust.

http://www.gurujoe.sk/2012/05/komentovane-herne-spravy-30512.html
  • irdzi
    Kdyby udělali xbox/ps3 bez mechaniky, tak zůstanu nadobro u 360ky a o novým ani za 5-6 let uvažovat nebudu. I když je hra tahaná z netu levnější, tak ji už taky nikdy nemůžu prodat pokud se mi nelíbí a zadruhý to nutí mít všechny hráče bankovní konto a skoro permanentní přístup na net ... navíc není nad to mít krabičku:) Když už dám za nějaký data litr, tak at si na to můžu aspoň sáhnout popřípadě to prodat:)))))
    • Uvedomujes si ale,ze zamezeni bazaroveho prodeje her,je jejich cil?
      A je dost mozne,ze u novych konzoli bude prodej hry po spusteni dost omezeno nebo uplne znemozneno.
      Ostatne neni to tak davno co internetem kolovali zvesti o metodach,ktere by nove konzole mohli mit z duvodu omezeni prave prodeje her.
      A absence mechaniky mozna byla jeden z prostredku,od ktereho nakonec ustopili z duvodu uvedenych v clanku.
      • irdzi
        Uvědomuji si to a jsem připraven strávit ještě hooodně let u X360:)))těch her který jsem nehrál (a chtěl bych) je hodně a jestli je budoucnost konzolí poslat skoro naslepo někomu litr, pak si stahovat data a když zjistím, že je to blbost, tak poslat další prachy za jinou hru, tak děkuji, nemám zájem:)
        Jejich cíle se prostě rozcházejí s mýma požadavkama:)))))
  • blbost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit