Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow, bravo....
  • Erien
    Pamatuju pokemony na gameboy to jsou roky, co jsem to hrál :D. Mě to třeba nepříjde tak hrozné, je to zase něco nového a těm co se to nelíbí, tak se tomu vyhnou, určitě to nebude povinost.

Jinak mi to připomělo jedno video :)

http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/pokemon-vsechny-koupit-mas
  • Tak to je pěkně na pikaču :)
  • Přidaj novinku která může člověka zabavit, naprosto nepovinou a vy ještě nadávate... *7*
    • Paulcz
      to je fakt a ještě mohli přidat soundtrack od Leoše Mareše :d
  • konečně na wowku něco novýho a zábavnýho *1*
    • konečně je jasné že je to hra pro děti do 10ti let! *1*
      • Nic proti, ale je videt, ze o pokemonech nic nevis a nikdy jsi je nehral. Nesud hru podle serialu, protoze serial je podle hry.
  • že si vůbec dovolí něco takhle vyhrádat ale už je očividný že tímhle datadiskem cílí na asijský trh(pandareni+mniši+martial arts -čína, "wowkemoni" japonsko)
  • Jestli jsem se dřív obával zvolit mezi WoW a SWTOR, tak teď jsem úplně v klidu. *5*
  • Tak a ted by mne zajimalo jestli Game Freak (vyvojarske studio, ktere stoji za celou serii Pokemon) uz vytaci telefonni cisla svych pravniku. Vzdyt tenhle system je prakticky kompletne obslehnuty z Pokemon Black and White!

Ne ze by mi to vadilo, Black je od Silver (originalniho) prvni dil, ktery udelal opravdu neco noveho, a je to skvela hra. Ale na druhou stranu, do WoW to opravdu nepatri.
  • A já myslel, že WoW připomínají pokémony *4*
    • Mimochodem, ta věta byla v tadu "nadsázka", ale ten se bohužel v komentáři neobjevil.
  • Amylee.Anderson
    Ačkoliv tam pandy byly už dřív, tak po tom, co je ohlásili jsem si řikala, že tam fakt chybí už jenom pokemoni. A je to :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit