Přejít na výpis diskuzí
Souboje v Game of Thrones připomínají Dragon Age
14.3.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Dragon Age 3? Game of Thrones ani náhodou, vždyť to je čistá BioWare koridorka s beta enginem ze Zaklínače.
Čekal bych od tejtoho projektu více, když to financuje samotné HBO :)
Ale co, může to jen překvapit, protože v tomto videu bylo ukázáno vše to špatné (Systém boje horší jak v DA2, už i KOTOR byl natom lépe a to je už starší kousek) -
Předpokládal jsem, že by se z předlohy dalo vytřískat víc (kniha si s násilím servítky nebere), ale tohle mě vůbec neoslovilo... asi aby si to mohly koupit i holky a kluci do 18 let, co? Vsadím se, že ve hře nebude ani žádná explicitní erotická scéna (kterých je kniha taky plná). *15*
-
Od toho máš Bioware a Píseň doopravdy jenom o krvi a lítajících končetinách není...
-
Games of Throne je krvavá, sexem, zrado, vražděním a intrikami protkaná série, kde krev teče proudem a uříznuté končetiny létají vzduchem. Ale co je proboha toto? Bez krve? Proboha proč? Kvůli děckám? To nemá být ksakru pro děcka! Ale jinak se na to osobně těším, kvalitních RPG není nikdy dost.
-
Hra jeste neni hotova, nebo snad ano?
-
No konečně, myslel jsem si, že už si to dragon age 2 rozmysleli. Vypadá to skvěle, jsem rád, že ta hra jede v realistickém duchu stejně jako kniha a seriál. A taky si myslim, že alistaira tam zmínili umýslně :D Ale proč ne, že jo?
-
Zatim to vypada podstatne lepe, nez konzoloidni Dragon Age 2.
-
Grafika a animace postav v boji (hlavně skoro nulová reakce postav na zásah) nic moc, absence krve taky vypadá divně, když někoho fláknou mečem. Samotný bojový systém a vývoj postavy nevypadá vůbec zle. O Game of Thrones nic nevím, seriál jsem neviděl, knihy nečetl, o čem bude hra netuším, ale samotný boj mě docela láká. Uvidíme co z toho vznikne.
-
A to sem se na to tak těšil...
-
Ne....
-
Dejte si video na 2:10 a kouněte se na luk......... To mluví za vše...