Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FarkyJTV

kupil som EA..nebudem sa rozpisovat...hra ma skvely zaklad....
    skvela AI uz v zaklade
    skvely jazdny a destrukcny model
    skvela grafika a zvuky..

co hra potrebuje....
    hra potrebuje viac particle efektov..vidite to na odozve strku za autami
    dobry soundtrack
    riadne dobre urobena kariera a moznosti upgrade vozidla
    dobre spraveny a spolahlivy multak
    a moja srdcovka co mi chybalo z povodneho flatoutu a nebolo ani vo wreckfeste....tie nadupadne sedliacke zavodne mapy cez lesy,farmy,mesta atd....oval je nuda...
    za 25 euro steal pretoze tato hra ma na to byt jedna z najlepsich arcadovych zavodov za posledne roky.

• Dá se na tom ušetřit? Když teď koupím EA, budu mít pak plnou hru zdarma? A bude pak dražší? Pač mi nevadí počkat, mám těch her hafo a nestíhám. 

• Lukyz

Pěkně napsanej článek, díky za něj! A hlavně díky za zmínění Trail Out, protože tahle hra mi teda naprosto utekla a i když je tam dost cítit slabší budget, tak má něco, co mi poslední Wreckfest nedal a to je zábava.

Wreck byly prostě dobře řemeslně udělaný detrukční závody a to je vše.
    Kariéra nuda, MP lobby divný, nešlo tam tvořit ani šampionáty, žádná motivace hrát než jen to, že si to chci zahrát 🤷‍♂️ Graficky... dobrý, ale šedý, unilý a bez duše.

Trail Out aspoň vypadá jako ujetá sranda, alá původní FlatOut s natřískaným OST.

• Lukyz

No a v dnešní době hra, kam jde importovat svoji hudbu, tak to je p0rno! 🔥

• Jevo83

Text dobry, ale mam pocit, ze byt sklamany z toho, ze v EARLY ACCESS verzii hry je malo obsahu je "ponekud divne"😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit