Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Škoda, že jsem si nenechal v minulosti patentovat ranní chození na záchod - by se nikdo nedoplatil...
    • bobsh
      no bože, tak by se chcalo do dřezu *1*
      • ja tam davam nadobi :( musel bych do vany nebo do kvetinacu ... x) to mi pripomina http://www.youtube.com/watch?v=wz9V2O85Mx0 ja si obcas rikam jakej sem mimozemstan ale kdyz na me pak lidi mluvi nebo se podivam na internet vzdy si pripadam jako osvicenej clovek xD
        • Tak ta holka to zabila asi na miliardu let a to neskutečným způsobem ... :-D :-D Sir, you have made my day :DDDDD
        • PreidaQ
          Když budeš chcáti na nádobí, tak do určité míry zabiješ 2 mouchy jednou ranou. *7*
    • Spades
      Stále můžeš... naposled co jsem se díval jsem za to nikomu neplatil :D
  • Spades
    A že byste napsali JAKÉ patenty MS porušil, to né :D:D:D
  • "který mimo jiné argumentuje tím, že by takové rozhodnutí porušilo veřejný zájem,"

No ja myslim ze by to bolo vo verejnom zaujme, aspon by sa prestali robit hry ako pre poloretardovanych.
    • Neprestali, to nie je v konzolách, to je v klientoch. Kde je dopyt, tam je ponuka *3*
      • Hairy_Ass
        Bohužel máš pravdu.
  • Microsoftu to docela preji, protoze kdo s cim zachazi, ten tim taky schazi a microsoft me nakrknul treba poplatky za FAT. Divim se ale, ze jde do toho google. Asi je to odplata za android, na kterem zas ryzuje microsoft. Dopadne to asi tak, ze microsoft bude za kazdy xbox platit googlu prachy.
    • Souhlas, MS ryzuje na kazdem Android zarizeni v US, tak je mu to treba vratit. Zajimave je, jak se najednou MS ohani verejnym zajmem, jakoby ostatni produkty verejnym zajmem (rozumej zdravou konkurenci) nebyly *4*
  • Ja si myslim že to je naprosto v pořádku. Jestliže Microsoft a Apple furt koupou kolem sebe a ukazujou jak jim někdo krade nápady a porušuje jejich patenty. Tak nemužou brečet když jednou dá ochutnat někdo jejich medicínu. Zrovna microsoft kterej ždímá licence za patenty jak jen to jde tak by to měl sklopit hlavu a platit. Myslim is že xbox má dostatečnej zisk aby z toho dali par dolaru za neco co jejich produkt zlepší a zýšší zájem o něj. Přecejen Motorola plati Microsoftu na patentech za každej mobil nebo tablet 5-10 dolarů ... a nemusej se kvuli tomu soudit
  • Demokracia !!! *1* *1* *1*
  • Odulin
    "..v Německu, kde soud dočasně přikázal omezení prodeje různých produktů Microsoftu." Jo tak proto byl Microsoft u nás ve firmě na prohlídce kvůli případným logistickým a balicím službám na produkty stažený z Německa. *1*
  • Umaroth
    Neplánuji, že si udělám dovolenou do USA jen kvuli tomu abych si koupil další xko, takže mě se to netýká... Ale je dle me blbost aby zakázali v americe nejprodávanější kus herního hardware...
  • Já doporučuju zákaz všech konzolí všude a zavření všech, kdo aspoň jednou konzoli viděli, do ústavu pro mentálně choré.

- podpsná Český PC hráč
    • Podle tveho příspěvku do ustavu patříš ty. Nic proti PC
    • Jsem hlavne PC hrac ale proti konzolim nic nemam at si kazdej hraje kde chce je to jeho vec to bys mel pochopit treba ti v tom ustavu pomuzou nikdy nevis pokud to nezkusis
      • proč tu krmíte trolla? *1*
        • Kazdy ma pravo na svuj nazor i troll jsou to porad lide i kdyz jsou bez pratel a mentalne nevyspeli ze musi psat kraviny na herni weby kde si chcou normalni lide precist par veci
    • Vy máte v ústavu přístup k internetu?
      - podepsanÝ jiný Český -zdalekanetakortodoxní- PC hráč
      • Hahaha, velmi vtipný vtip.

Ale teď vážně. Konzole jsou absolutní zlo.

-podepsÁN Český PC hráč *1*
        • bobsh
          děláš jak kdyby ti konzole zabily mámu a znásilnily psa *7*
          • Hahaha, vtipná slovní hříčka, tentokrát založená na záměně očekávatelných obětí jednotlivých skutků.

Ne, to mi konzole neprovedly. Ale stejně jsou extrémně zlé. Kdy podle tebe na PC naposledy vyšla kvalitní střílečka?

- podepsán Český PC hráč
            • bobsh
              Nevim, střílečky hraju na xboxu, PC mam na jiný typy her. Ale jestli podle tebe zlo konzolí spočívá v tom, že si na ně ty hry holt lidi kupujou víc a vývojáři pak logicky prděj na PC a dělaj jenom konzolový porty, tak bys měl svuj hate zaměřit trochu jinam (na vývojáře), konzole samotný za to fakt nemůžou
      • tak vekoslav a jejdasek tu jsou tak nejspis jo :D
        • Neotirej se o me, nulo.
          • Proc ne? kazdy vi ze jsi troll a nevyrovnanej ... koukni se do zrcadla pak pis nula si sam
            • Ringwraith
              Ok, potvrzeno.
            • neodpovedel sis nahodou?
            • Ringwraith
              Že jedeš do jejdáska bych pochopil, ale proč aj do Veskoslava?

Protože má v oblibě zaujatě bránit vybrané hry i před těmi, kteří je vlastně ani nekritizují?
            • narcista jsem no a? ale neprirovnavej me k tvym spinavim botum od vietnamcu...kazdy ma pravo na svuj nazor a ty si ubahovej troll a vi to vsichni a ja tu jen napsal ta jmena :D ... zavdecovat se ostatnim a upozornovat na sebe neni muj styl ale tvuj takze si tu neplet role a koukat do zrcadla by ses mel at nevypadas jak vypadas
            • Nevyrovnana nula je clovek, ktery ma zapotrebi se otirat o nepritomne, aby se podlezave zavdecil a upozornil na sebe. Jsi jen spina na mych botach. Prohlizeni se v zrcadle neni muj styl, to je cinnost pro narcisy tveho typu.
    • Ja bych tam zaviral spis ty, co PC hry sahuji a hraji, a pak si stezujou...
    • Ja bych naopak do toho ustavu zaviral vsechny fanboye s podobnymi nazory a je jedno,z ktere strany barikady je.
  • Naprosto souhlasím s předchozím příspěvkem.Když vyšel první X-Box, tak bylo jasně vidět, že se pokoušeli napodobit tehdejší konzoli PS2 (s tím, že tam přidali trošku větší výkon, ale ve výsledku většina her vypadala téměř stejně na obou konzolích).Je smutné, že to takhle ve světě chodí (jeden něco vymyslí a ten druhý to zkopíruje a vydává za své) Proto si myslím, že Microsoft má co si zasloužil.(i když i Sony nebyla se svým PS Move příliš originální, tak ale vždy při vývoji nové generace konzolí vnesla do světa nějakou novinku.PS1 CD Rom jako nosič pro ukládání her,PS2 DVD-Rom a PS3 Blu ray disc).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit