Přejít na výpis diskuzí
Souhrn dění na fanstránkách Vokr.com
27.2.2011 | Redakce Games.cz
9 příspěvků
-
Brr... to jsou samolibe kecy až je mi z toho zle.
-
V loňském roce byl na Vokr.com proveden očistec. Přes rok a půl jsem byl jen ve stínu v pozadí a řešil věci jenom když byl problém. Jestli si pamatuješ na Kubaisse, tak ten mě zastupoval. Při studiu toho stíhal více než já a psal na více webech. Neshodovali jsme se v detailech a ani v hlavních prioritách. Rozloučil jsem se části dalších redaktorů a dále do hloubky zabíhat nebudu. Nyní je na Vokr.com z větší části nová posádka a pracujeme opět jako kolegové a kamarádi nikoliv jak pomlouvající se domov důchodců (jinak nic proti seniorům). Zákulisí poodhalit nemohu, sice věřím, že by to nebylo asi nijak světoborného, bychom ovlivnili něčí svědomí či vědomí, ale plány si necháme pro sebe. Na novinkách se podepsala i tzv. okurková sezóna a lidé co jsou zaměstnaní si hold už vybrat nemohou, oproti těm co denně řeší dilema budu se učit, nebudu se učit. Každý dělá co může a hlavně aby ho to bavilo:)
-
Můžeš spočítat, zajímají mě takové věci ze zákulisí webu, kam často chodím.
Recenzenti ti ale nějak spí, dřív byly 2-3 za měsíc, teď 1 za 2 měsíce, na podzim vysadili, i když bylo o čem psát.
Loni toho infa bývalo na více webech, a rád jsem to četl, teď se tam objeví trocha a jeste se zpožděním, jako by se to psalo, aby tam aspoň něco bylo. -
Apríl je ale až za měsíc, nikoli dneska ne?:D Jeje, kdyby to takhle šlo, že by to bylo takové one-man-show... Tak by to mohl dělat každý. Možná se v počtu lišíme tím, že já počítám lidi z Vokr.com a ne jen fanstránek. Tzn. grafiky, programátory, recenzenty, novinkáře, překladatele, korektory... Pokud chceš, dám si tu práci a sepíšu ti za posledních 14 dní kdo byl aktivní, co se týče novinek na fanstránkách a tvorbě obsahu fanstránek.
Kopírovat PR, tak to se u nás stalo snad jen zřídka. Za prvé nikdy se to nedá cele použít, už jen protože se nám nehodí styl psaní novinky (natož to není ani účelné pro vyhledávače). Za druhé, kdyby v tiskových zprávách vyznal, tak jak na našem webu, tak bys věděl, že to je věc která se prvně někam "prodá" a poté vypustí co celého světa, takže většina novinek na Vokr.com pochází ze zahraničních webů a já poté jenom v mailu vymažu PR, které jsou pro nás staré. Mluvíme tady řádově o několika dnech zpoždění. Sice ne asi všichni, ale redaktoři na Vokr.com mají své dlouholeté zkušenosti, názory, pohledy a ty také publikují jako součást nějaké nové novinky. Krásně se pak na tom pozná kdo od nás kopíruje, být na to nějaké počítadlo zářezů, tak mám doma pár řezbených sošek. A to jsem ještě nepočítal do redakčního počtu náš autobus roztleskávaček;) -
Vokr: počítat umím, ale na mnoha webech vidím tvuj nick. I další nicky se opakují... pokud vezmu tento výpis, tak jsi 6 webech z 11. Ale tolik webu ti moc nezabere času, protože na 2 jen překopíruješ PR, co ti přijde pohodlně na mail. Žádné vlastní zprávy.
-
Díky opravím;)
-
Wolrd of Warcraft
-
Čau. Nevím proč takto soudíš nebo jen špatně počítáš? Přes 20 nás je určitě plně aktivních, někteří dělají jen v pozadí a někteří jsou ve stavu off. Ale díky za názor ;)
-
Parta... vás tam je tak tři nebo čtyři.