Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový datadisk prichazi, je cas zakoupit 2-3 mesice a vratit se zas domů. Tam kde bylo dobře *14* Nikdy nezapomeneme.
    • Asharak
      Pozor! 2 nebo 4 měsíce, důležité! Ikdyž, mohla by být měsíční ._.
      • Kdyz platis kartou online, tak muzes klidne 3.
        • Asharak
          Aha, to mi uniklo nějak dík :D
  • za 3 mesiace zabavy je to fer ponuka jak cenova tak zabavna
  • tonnymontana
    wowko je fajn v tom ze je tam opravdu hodne lidi a pokud zacinate uzijete si hodne hodin zabavy. Sice ted par mesicu nehraju jelikoz v podstate neni co pred datadiskem , myslim si ze je to kvalitni mmo i kdyz uz hodne jine nez na zacatku a meni ho kazdy datadisk.
    Aktualne hraju wildstar ktery je podle me proste perla, pokud nevadi nekomu komiksova grafika tak to ma ty nejlepsi veci ze vsech mmo. Hodne bych to prirovnal ke svobode ve SWG kam pridali paradni bojovej system, velice vtipnej pribeh na mmo co se dore cte a rozmanite herni prostredi ve scifi zanru. Ovsem velike minus je v populaci, v podstate do 20lvl nenarazite na jedineho hrace a mate pocit singlu. Zdrejme je vetsina v end zonach jelikoz do dungeonu se grupa posklada rychle a reknu vam jestli prvni instance ve WOW projdete s prstem v nose tak tady se zapotite a napoprve to urcite nedate:) hra je celkove o nekolik levlu tezsi nez wow coz je zabavne a ocenil bych to i u wowka kde mam pocit nepremozitelnosti dokud nezacnu hrat pvp.
  • Lhal bych kdybych rekl me to zasazeni a pribeh nelaka, skoda ze je to porad "jen" wowko :/
    • Asharak
      Jelikož tam bude Garrison tak to už nemusí být jen wowko *3*
      • Nechapu tvuj argument, porad to bude jen wowko do kteryho pridali featuru co uz davno obsahovalo prastary SWG a v lepsi forme(ty domy fyzicky a v realnym case rozsirovaly mesta).

        Tim nechci sirit zadnej hate, jen jsem wowko hral od bety a i kdyz to zasazeni je pro me asi nejzajimavejsi ze vsech datadisku tak porad je to jen wowko :)
  • nechci flejmovat, ale nemyslite si ze WoWko docela zradilo, tim ze defakto 7 nebo kolik mesicu nebyl zadnej novej obsah a jeste dalsi 2 mesice budete muset pockat ?
  • Napsal jsem k recenzi na nejakou indie hru doslova toto "to games.cz opravdu recenzuje uz jen indie hry?" pote co bylo smazano to a nekolik prispevku tazajicich se cenzora o co mu sakra jde, rozhodl jsem se napsat polackovi.

    toto odepsal....
    Dobrý den,
    je nám jedno, jestli příspěvky v diskusích jsou směrem k naší práci pozitivní, nebo negativní. Řešíme pouze jejich kvalitu a relevanci. Zeptejte se sám sebe, čím je váš příspěvek přínosný pro ostatní čtenáře nebo edakci, jestli rozvíjí diskusi nebo jestli obsahuje nějakou přínosnou myšlenku. Podle mě nic z toho. Navíc se stačí podívat do výpisu recenzí a uvidíte, že recenzujeme všechny hry - nezávislé, AAA hry, i vámi zmíněné normální hry. A vzhledem k tomu, že hry nevytváříme, nemůžeme jaksi ovlivnit, v jakém období je kterých her na recenze více.

    Kdybyste svůj názor na indie hry vyjádřil nejenom zvoláním, ale podložil argumenty, proč bychom o indie hrách psát podle vás neměli atd., už byste přišel s něčím přínosným do debaty. Pak by nebyl důvod váš příspěvek skrývat a naopak bychom na něj mohli reagovat my z redakce i ostatní čtenáři.
    Zkrátka platí, že nemažeme kvalitní a přínosné příspěvky v diskusi bez ohledu na to, jestli nás někdo chválí, nebo má naopak připomínku. Mažeme jenom příspěvky, které jsou hloupé nebo bezobsažné. Ten váš spadal do druhé kategorie.
    Hezký den
    Petr
    • Zverejnovat cast soukrome korespondence, kterou vedes s Polackem, neni zrovna moc slusny. Pochybuju, ze jsi se ho ptal, zda s tim souhlasi ...
      • to ja bych se ho i rad zeptal, kdyby odpovidal na emaily :)
    • Ja bych takovy prispevky jako ten tvuj taky mazal. Nechapu potrebu lidi psat do diskuzi k clankum, ktery je nezajimaji. Nezajimaji te indie hry? Ok, ale pochop, ze na tyhle stranky chodi i hraci, ktery takovy hry zajimaji.
      Stejny je to v kazde diskuzi po clankem o wowku - pokazdy tam ma nekolik lidi potrebu sdelit ostatnim, ze je wowko vubec nezajima a ze je to nejhorsi hra pod sluncem? Koho takovy prispevky o nicem asi zajimaji? Nikoho!
      • Zajímalo by mě, *kolik* těch hráčů, co sem chodí číst o indie hrách, ve skutečnosti je. Jestli mají články o indie stejnou čtenost, jako ty ostatní, nebo jestli je to méně/více. Podle počtu příspěvků v diskusi se to odhaduje špatně, i když určitou představu si člověk přeci jen udělá.

        Osobně bych přivítal podrobnější filtry obsahu (třeba do cookie), kde bych si mohl naklikat, co mě zajímá, a dostával jen to. Indie by bylo první na ráně (pro jiné čtenáře zas třeba RPG, sporty, whatever...). Nechci nikomu brát jeho oblíbené čtení, jen k tomu svému bych bral větší komfort.
      • No od toho ty diskuze tak trochu jsou, me osobne treba zajimaj i tyhle prispevky, pac to ukazuje ze nejsem jediny kdo je z wowka uz unaveny.

        Tim chci rict ze i kdyby nas bylo pet ktery tyhle prispevky zajimaj tak neni spravny je mazat, ty tady zastavas nazor "drz hubu a krok", o tom ale neni moderni "novinarina". Resp by nemela byt.

        A i kdyby tak mazat prispevky jen proto ze se nelibi cenzorovi je totalne mimo, pravidla nijak neporusuji.
        • Kdyz jsi z wowka unavenej, tak proc si klikas na clanek o nem a pak jeste pises do diskuze. Kdyz te ta hra nezajima, tak o ni snad necti a ani naztracej dalsi cas psanim do prispevku do diskuze.
          Me nebavi realtimovy strategie, takze si o nich taky nectu a ani nemam potrebu lidem v diskuzi sdelit, ze me realtimovky neberou.
          Je tak tezky pochopit, ze kdyz se snazi redakce pokryt vsechny ruzny herni zanry, tak je samozrejmy, ze se tu budou objevovat clanky, ktery nekoho zajimat budou a nekoho zajimat nebudou? Clanky, ktery te nezajimaji proste necti a venuj se tomu, co te zajima. Nikde prece neni napsany, ze musis cist 100% clanku, ktery tu vyjdou ...
        • Internetová diskuze není demokracie. Vládne vždy správce diskuze/majitel webu. Můžou si v klidu dělat co chtějí a mazat cokoli. Na tvým ani mým ani ničím názoru nezáleží, pokud nejsem správci/majitelé. Tak to prostě je. Je zbytečný se nad tím pozastavovat. Nech to být a jdi dál. *3*
          • Jj sak to je skoro pul roku stara kauza, mas samozrejme pravdu. Nicmene diky bohu ze vsude kolem demokracie je a ja si muzu demokraticky vybrat ze sem prestanu chodit, popr si zapnu adblock :)
            • A co kdyz sem ujetej? Tak nemam pravo chodit a komentovat na games?

              Muj point je to ze ani ty, ja ani cenzor nemuze rict co je a neni pro ostatni relevantni. Takze proto si myslim ze by se mazani prispevku nemelo stavat na zaklade nalady toho blba co u toho sedi ale na zaklade jasne danych pravidel, ktery tu games maji, jen je nedodrzuji.
            • hele, chodit do diskuze k urcite hre, aby jsi se ubezpecil, ze nejsi jediny, komu se ta hra nelibi, je trochu ujete...
    • sakra! blba diskuze......
      • Vrook
        Diskuze je v pohodě. Ale ten příspěvek. To sis vážně přišel stěžovat jak malej? *7*
        • ja mel spis na mysli ze jsem to hodil do spatny diskuze, melo to patrit ke GTA5.

          A ani sem si nestezoval, resp jsem to rozhodne tak nezamyslel, spis me zajimalo jestli sefredaktor jednani cenzoru posveti nebo ne.
          • N7N7
            "Mažeme jenom příspěvky, které jsou hloupé nebo bezobsažné."

            Tohle je lež, jinak by museli mazat 99% příspěvků od Jacka1947 a dalších výtečníků. Mažou podle nálady a banují lidi s jiným názorem než je ten jejich. Taky jsem psal Poláčkovi email, samozřejmě ve vší slušnosti. Vůbec se neobtěžoval odpovědět. Je to osobní.
            • Nejlepsi je v tomhle ohledu clanek o sexu ve hrach, kde zmizly 2/3 postu, ktere byly zcela k veci.
            • Mám ve všech bodech stejnou zkušenost bohužel.
            • N7N7
              Já jsem dostal ban za to, že jsem se krátce vyjádřil k nějaké indie. Nadpis k tomu přímo vybízel. Potom tam někdo napsal příspěvek ve stejném smyslu jako ten můj, ale ban nedostal, příspěvek je tam dodnes. Klidně ti ten meil přepošlu, když mi dáš adresu... Můžeš posoudit sám.
            • No vidis, ja bych radsi zadnou odpoved. :) Takhle me borec s novinarskou gracii poslal do mist kam slunce nesviti ;)
      • @gta5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit