Přejít na výpis diskuzí
SoulCalibur 5 bude mít půlku osazenstva novou
9.6.2011 | Aleš Smutný
7 příspěvků
-
Ja chci Volda *9* Moje nejoblibenejsi postava co se kdy v serii objevila
-
Dufam, ze tam nechaju Kilika, bez neho ta hra nemazmysel.
-
Chtel bych tam Appretince, ale ten tam asi nebude. Jinak pokud tam bude Kilik a Astoroth, tak budu spokojeny.
-
SoulCalibur sérii sleduji od počátku. A i když je mnoho hratelnostních změn rozhodně k lepšímu, existují prvky, které podle mne měly být vylepšeny nebo změněny.
Například možnost roztříštění zbraně. Vím vím, nahrazeno možností rozbít zbroj soupeře, ale považte - podle autorů byly záklesy zbraní po prvním dílu odstraněny, protože zpomalovaly souboj. Tak proč bylo odstraněno i rozbití zbraně, díky kterému hráč musel být aktivní a spíše než krytí se vyplatilo riskovat Guard Impact (ten zbraň neopotřebovával).
Také bych osobně uvítal audiovizuální ohlédnutí.
V současných dílech série jsou podle mne mužské postavy modelované příliš "doširoka". Proč, tak mají vypadat jen některé charaktery (Astaroth, Nightmare), zbytku by prospěl spíš profil atleta. Zejména Cervantes dostal od grafiků solidní kapky. Od sympatického archetypu španělského piráta to dotáhl na zbytečně rozložitou zombii.
U žen by to chtělo víc oblečení, pancíř nebo kroužkovou košili tam, kde je co chránit (samozřejmě pokud to sedne k charakteru) a menší poprsí, i když v tom ohledu se možná blýská na lepší časy (Hilda).
Od věci by nebyla ani revize hudebních motivů, kdy se série od nádherného soundtracku prvního dílu dostala do stavu "něco hraje na pozadí aby nebylo ticho". A ne, nejsou to růžové brýe nostalgie. Soundtrack ze Soul Edge si občas poslechnu (Bravely folk song, Gears of Madness, Tiny Amulet), ale ze stop nových dílů si příliš nemám co vybrat, jsou jednoznačně dělané jenom na podbarvení. A to je škoda. -
a sakra ... neberte my môjho mitsurugi-ho ... bo je to jediná postavička s ktorou som ako tak schopní držať krok s mojou sc posadnutou sestrou ... buuu vždy ma rozbije
-
-
Vždyť bude, jen holt o něco starší... třeba mu bude loupat v zádech apod...:)
-
-
to bol len taký výkrik do tmy ... pre istotu ...
-
-