Přejít na výpis diskuzí
Soundtrack Far Cry 4 složil bývalý bubeník Red Hot Chilli Peppers
4.11.2014 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Hlavní je mít tam pitomce v kapucích, aby to už skoro vůbec nešlo rozlišit od Ass Creed.
-
-
Jasný, blbečku.. Protože kapuca nikdy předtím neexistovala, dokud nevyšel AC. Vytáhni si kolík z čokodíry a drž pysk.
-
-
Blahoslaveni chudí duchem - jejich je království Ubisoftu.
-
přesně, kapuca assasinského střihu přeci patří do Nepálského národního kroje vy nevzdělanci, stejně jako tradiční každoroční souboje na slonech doprovázené tygry, medvědy, medojedy a další klasickou místní zvířenou *1*
-
-
Ty souboje mám rád jezdím tam každý rok na dovolenou. A takový slon versus orel je prostě luxusní podívaná.
-
-
-
-
Ubisoft vydává jeden nevýznamný trailer za druhým a vy tu o všem musíte udělat novinku. To se fakt nic jiného neděje, že tu musíte psát jen o těžce promovaných hrách před vydáním.
-
hlavní je využít co nejvíc assetů z minulých her, kapuce a vegetaci z Assasin Creedu, Tygra z FC3 a hned je půl práce hotovo *1*
-
-
A co je na tom? Když už mají něco hotového, tak proč to nepoužít a neušetřit náklady? Nebo mají dělat všechno odznova jen kvůli tomu, aby pár Frantů v diskuzích mohlo nadávat na něco jiného?
-
Však ne nadarmo se příští titul Ubisoftu jmenuje Assassin´s Cry. *3*
-
-
hmm, tohle ukradnu a zahraju, smažu, ale určitě nekoupím *2*
-
-
já to už ani krást nebudu, poslední 4 hry od Ubi co jsem hrál byly fakt jak pře kopírák, stejný assety, stejný textury, stejný ikonky, stejný menu, stejný zvířata, skoro stejný úkoly, stejný chyby.. mám pocit že kdybych tohle deja-vu zažil ještě popátý tak už to nebude mít dobrý vliv na mé duševní zrdaví
-
-
Proč musím vidět (čti přeskočit) reklamu, abych si mohl pustit reklamu? *1*
-
-
nemusíš
krok 1: nainstaluj si AdBlock a neuvidíš reklamy
krok 2: přidej si do adblock plus filtr ###adblock-msg a neuvidíš ani ten žlutý pruh upozorňující na to že nemáš používat AdBlock
krok 3: profit
-
-
Dalsi den, dalsi zprava o Far Cry 3 / Assassins Creed =(
-
pozor, kapela se pise s jednim L ve slove chilli, cili: Red Hot Chili Peppers. :)
-
Proč každá dobrá značka končí jako blbost pro děti?
-
No a to nikoho dneska neohromí, já třeba mám rád Red hoty hrajou dobře i po letech ale tohle mne nevytrhne ani nenadchne.
No bude brej soundtrack a? už mi to pomalu začíná otravovat stejně jako články ke COD. -
-
asi jako nás otravujou tvoje komentáře?
-
-
Hmm zajímavý že se ozve vždy anonym... co tu už byl od počátku věků.
*2* *15*
-
-
-
co je to "méně zářivé, ale o to zajímavější" ? Kdyby to složila současná RHCP kapela, tak by to nebylo ono jo :)