Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • see that ? MAN-BEAR-PIG! told you he is real.... excelsior! HUSHHHHHHHH
  • jj tady originální článek : http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/12/01/cover-reveal-south-park.aspx a PC tam je . Zrovna u Obsidianu bych se divil kdyby vynechali PC
  • Me teda prijde South Park hodne "cool", a to se uz nejaky ten patek za mladez nepovazuji. Ale jinak potesujici clanek. Jsem fanouskem serialu a na hru se moc tesim!
  • lol dufam ze bude nejaky kenny skill/perk. Vzdy po smrti sa rano zobudim zasa zivy a zdravy :-)
  • MidnighT91
    Kašlat na mládež, south park je nejlepší! *5* btw už víte že prodloužili smlouvu do 20 série...
  • ?!?!?!
  • Odulin
    Heh tak to bych si fakt s chutí zahrál. Naposledy jsem pařil XBLA South Park Tower Defense a nebylo to vůbec špatný, ale tohle si stěží dovedu představit:))
  • Prej na Game Informeru bylo původně jenom X360/PS3, pak to upravili a přidali i PC, psal @prudislav na EG.
  • Pan_Klobouk
    Jj, South Park Rally i ta FPS byly v pohode. A ted, kdyz maji i slusne vyvojare, muze byt South Park uz jen lepsi.

BTW ta PC verze je jista? Vcera jsem vsude cetl jen o X360 a PS3?
  • Amylee.Anderson
    To bude superdivný :D
  • To by mohla byť dobrá haluz, len dúfam že to nespravia v 3d.
  • tenced
    no je to výzva! ...ale Obsidianu po Alpha Protocolu věřim pevně... jsou to dacani, je to překvápko..
  • smejki
    fuck lol! literally...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit