Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě spíše zklamání. I když je to v jádru totéž jako jednička, tak mi přišlo, že nacpali mnohem méně obsahu do delší herní doby. Jednička nebyla dlouhá, ale sypala jednu hlášku a šílenou situaci za druhou. Tady by je člověk za těch 19 hodin napočítal dobré momenty na prstech jedné ruky :-/ A potom se to odehrává ve stejných lokacích jako jednička, jen je mapa o něco menší (už tu není ufo, kanály, kanada,...) takže člověk z toho zkoumání nemá takový pocit jako v jedničce. Působí to spíš jak trošku větší příběhové DLC než nová hra :-(
  • KronosDeret
    Po začátku hry mě pojal pocit zmaru, protože vše co jsem nahrál bylo fuč a začínal jsem od nuly vlastně v tom samém městečku... ale vlastně to dávalo smysl, vše to byla jen dětská hra a ty se mění stejně jako roky a generace. Nová hra odráží svět dospělých ostatně jako mnoho dětských her, superhrdinové, ožehavá sociální témata, padající tabu, digitalizace společnosti, to vše je tady, v kulisách Coloradské vesničky zastoupeno. Plus obvyklé šílenství a postavy ze seriálu. Pohyb po mapě a neustálý backtracking je peklo, o to horší že už ho máte xkrát projduté odminula.
  • Rozhodně The Fractured But Whole je dobrý název, ale napadá mě pár dalších názvu, které bojují o nejlepší název hry =)

- Wargasm
    - Dragon Blade: Wrath of Fire
    - série Castlevaina (Curse of Darkness, Lament of Innocence, Lords of Shadows, Harmony of Dissonance, Symphony of th Night)
    - Ratchet and Clank: Going Commando, Ratchet and Clank: Up Your Arsenal
    - I MAED A GAM3 W1TH Z0MBIES 1N IT!!!1

a pak nějaké které jsou dokonalé ve své jednoduchosti:
    Max Payne, Deus Ex, Half-Life, Left 4 Dead

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit