Přejít na výpis diskuzí
South Park: The Stick of Truth bude mít 7 cenzurovaných scén
25.2.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
No ne, stejný případ, jako Carmageddon TDR2000. Holt díky stupidním orgánům dělajícím, že něco dělají, dostanou peníze z daní Američani a ne EU.
-
-
Nj prd*l je taky orgán...
-
-
Zajímavé, davidBray mě rychle nabonzoval, že jsem mu vysvetlil, že piratcví není černobílé :)
-
-
piratcví lol
-
nic sem nebonzoval ty oslíku :) napiš to znova protože jsem to asi nestihl přečíst, nebo jsi myslel to, že si prostě najdeš jakoukoli výmluvu abys někde něco otočil?
-
-
ať hodí kamenem ten, kdo je bez viny;)
-
-
šutrem si hodí každej :) nejvíc a největší budou metat ti, kteří mají nejvíc másla na hlavě :)
-
-
nejsem si jistej, jestli jsi to pochopil:/ ... a právě od toho je tu rčení
-
-
Někdo někoho nechápe. To je jisté. Ale kdo koho?
-
Davide, nepochopil jsi to.
-
Možná to pochopil dokonale. Jen mu nevadí ukázat že sám má hlavu od másla.
-
pochopil a odpovídám, že šutrem si hodí každej i ti co jsou viní a ti budou házet nejvíc. Protože dneska se na tohle už prostě nehraje
-
-
já tu teda můžu klidně přísahat, že jsem se piráctví nikdy neůčastnil, dokonce ani nevim co to je
-
-
-
Hmm když si diskuzi přepnete z pohledu podle vláken na pohled podle času tak se objeví pár příspěvků, které jinak vidět nejsou.
Hmm možná dělám něco špatně.
Nicméně spoustě lidí se evidentně špatně skousává, že pirátství je opravdu krádež.
-
-
-
Kdyz ctu tady blaboly od nejakych mistru na games tiscali, tka by se tady mohl zavest stejne vymysl jako maji potrati na novinkach.cz a to 2 prispevky na osobu.
-
Po přečtení jméno autora už je jasné proč jsem dostal ban, Aleš pořád není schopen rozdejchat, že jsem mu kritizoval jeho pokrytecké recenze na ROME2 a drtivá většina diskutéru s tím souhlasila. Aleši kolik, že ti je let ?
-
-
napiš mu mail a nevylívej si tu srdíčko. Nikoho, že si totální blbec, nezajímá.
-
-
Zajímavé, že tě no nezajímá, ale přesto reaguješ. Když mě něco nezajímá, tak to ignoruju, aly u tebe je to opak :)
-
-
1) Recenzi na Rome 2 kritizovali snad všichni, kromě těch tří provokatérů co vykřikovali "mě to běží krásně bez problémů, nechápu na co si tu všichni stěžujete" ale ti se najdou v každé diskusi, tvůj argument tedy padá, protože by museli zabanovat všechny
2) nějak si neumím představit, že by při psaní těch 250 recenzí a novinek za měsíc měl Aleš čas dělat ještě moderátora diskusí
3) Ban na tiscali je stejně vtip, který umí obejít i můj čtyřletý synovec -
Recenzi na Rome 2 kritizovali prakticky všichni. To by tam byla diskuze prázdná, pokud by se za vyjádření nesouhlasu rozdával ban. Za samotnou kritiku to tedy určitě nebylo a věk redaktora s věcí určitě nesouvisí, nechápu, proč se ptáš.
-
chováš se, jako by ti někdo sebral hračky a teď tu dupeš vzteky...
-
-
PARADA, nejkontroverznejsi serial ktery bude mit hru ktera vubec poprve (mozna) bude za neco stat... a bude... s cenzurou achjo... *7* Hruza...
-
-
na PC cenzura nebude, a koho zajímají nějaké podřadné konzole, že? *1*
-
-
jak je znam tak do hry daj skrytej odpocet ktery po datu vydani spusti vydeo jak provadi potrat na autorovy ty cenzury :) a pak spusti puvodni verzi bez cenzuri
umim si ot zive predstavit .... CESURE YOU LIKE THAT ??? DO YOU :???? HMMMFF