Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro
    Někde jsem četl o patchi od playman, který bude obsahovat české titulky. Nevíte je to stále v plánu a půjde to nainstalovat i když budu mít hru na steamu?
  • davidBray
    tak tobě to může být stejně jedno, když česky neumíš a píšeš jako tatar
  • V Severní Americe to dneska vyšlo
  • kdo normalni by za to platil kdyz to nama ani titulky?
  • nejvetsi zid je vydavatel kdyz se ani neobtezuje zacalovat titulky, ale ceska koruna mu nesmrdi *10* *12*
  • jakýpak vyšlo, vychází to až za dva dny, kecálci
  • Jew-jitsu! :D
  • Kazdy v tom vidi to, na co ma dusevnu kapacitu.
  • a nekomu nesedi americkej styl humoru obecne, britskej je mi blizsi, kterej zas nekomu pripada suchej

ja reaguju na ty vyrkiky typu, "deti nepochopi", "inteligentni serial", "kulervouci sranda"

kdyz prave ta forma je podle me slaba a decka bavi predevsim to
  • MickeyMutant
    A víš, proč to nemá devítku? Protože je to málo rozpixelovaný. Na desítku by to ještě navíc muselo mít aspoň jednu židovsko-lesbickou pseudointelektuální soulož.
  • pochopil si to ako moja babka...to nevadi nato aby clovek pochopil tie narazky treba mat dost rozhlad v diani vo svete a hlavne americkej pop kulture aby si to clovek uzil naplno a nie kazdeho zaujima co sa deje za hranicamy
  • ucho
    ne, mě bavily i ty prvotní díly. ten prostředek a styl vyprávění je stejný. postupem se mění jen obsah/témata, ale naroubované je to stále na ty charakteristické rysy, pod kterým vidí někdo jen vulgární zábavu pro děti. nemluvím o "několika" lepších. ten seriál má už 17 řad a prostě ta kvalita mi přijde vzestupná, což je u seriálu poměrně vzácnost. a samozřejmě lze předpokládat, že tě každý díl neosloví. třeba i jen z důvodu, že nepochopíš, z čeho si vlastně autoři dělají srandu a nebo ti to téma, ze kterého si dělají srandu, nepřijde tak důležité. to se však může lišit člověk od člověka. za mě je to kvalitní seriál jako celek. za ostatní mluvit nehodlám, to ať si každý rozhodne podle sebe. a je mi jedno, jestli se na to podívá někdo další nebo ne...
    jinak je právě skvělé vidět tady v té hře všechny ty postavy ze seriálu.
  • Na Warezu už to bylo včera, no.
  • takze se podivam na desitky dilu o hovne a prdu (doslova), abych se dockal nekolika lepsich, tak to je uchovo meritko kvalitniho serialu *6*
  • Takze jsi ho kdysi miloval, ale ted je to kravina pro primitivy? Asi to nemyslis spatne, ale mas v tom docela bordel. A nebo jen mluvis driv nez premyslis.
  • Krescz
    doufam ze hru nekdo prelozi
  • Veskoslav
    Je to pořádný nářez! *1*
  • Myslim ze jsem dneska udelal rekord. Jupi!
  • ucho
    jasný, south park má i slabší díly, ale většina epizod vyšších řad pobavila slušně.
  • Jo jo pravda, ale je také pravda, že některé díly jsou úplně stupidní nebo o ničem,nudné (díly které se točí okolo ručníku, ty jsem vždy nenáviděl..)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit