Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Tyhle diskuse jsou jak přes kopírák z iDnes. *15*
  • [Freedom Intensifies]
  • Tvá klec, tvá věc, svoboda je poznaná nutnost, já po sobě šlapat nikdy nikým nenechal. Černochy USA už moc nebijí, rovnou je zabíjejí. V Británii, nejobéznější zemi Evropy je ohledně potravin totožná situace jako v USA, viz dokument a v případě schválení TTIP budeme hezky, už i ČR, baštit v podstatě tu samou kvalitku, co výrazně méně chránění spotřebitelé ve Státech. Kvalita valné části běžně dostupných potravin v ČR ale i v Německu je zoufalá už nyní a farmářské trhy nejsou každý den - i když, možná stačí jen chtít a pak ty potraviny typu zdravoučkého chleba za 200 korun posnídá i člověk s průměrným platem každého nového rána. *15* Ohledně tvých postů nápodobně a těšilo mě!
  • BangMeInBangladesh
    Tvrdé jak kladivo je soudruzi měli, zeptej se mámy.

Tak dlouhé a tak tvrdé a tak krátká pracovní doba...
  • BangMeInBangladesh
    Je tu rudě nablito koukám.
    Takže, kdo touží po komunismu v krystalicky čisté a kvalitní formě, ať se odstěhuje do KLDR.
    A vemte si ssebou hodně jídla... čest práci.
  • Reakce na Střev-o: Ty tvoje žvásty vykazují znaky placeného trolla. Jenže to funguje jen na zoufalce bez přehledu. Jaký máte počasí v Rusku?
  • Magister_Peditum
    Ano, je to o možnostech. Pokud ti ovšem nevadí žít v kleci, ze které nemůžeš, dělat jen to co ti přikážou, a kupovat to co ti přikážou, tak prosím. Já jsem rád, že už v takové kleci už nežiju. Jinak celý ten příspěvek mi přijde o ničem. To je sofistikovanější "A v USA bijou černochy!"? Mě nějaké USA nezajímají, zajímá mě Evropa, konkrétně střední, kde žiju.
  • Velmi přiléhavý nick, Voloslave, tak si ji hezky nech a naraž si ji přes rohy. *3*

A korporace nejsou "zlé", zlý a hodný, to je lexikon jak ze školky, fungují jak fungují, aby obstály ve vzájemné kompetici a vůči spotřebiteli si dovolí přesně tolik, kolik jim daný stát dovolí.
  • Na, zapomněl jsi si celofánovou čepici, aby ti zlí korporáti nečetli myšlenky.
  • Žít v totalitě je jako žít ve vězení. Když někdo dostane u nás doživotí, může požádat po dvaceti letech o propuštění, jinak by se nejspíš oběsil. Za totáče lidi tuto možnost neměli. Tehdy to vypadalo, že to je navždy. O tom je možná ta hra.
  • Tak Áda už to bohužel nestihl :(
  • Takže je to vlastně všechno o čistém voluntarismu, zajímavý názor, až na to, že miliony lidí v samotných USA buď přímo hladovějí nebo mají v místě svých bydlišť přístup akorát k jídlu, co je postupně zabíjí, tedy způsobuje cukrovku, rakovinu a další civilizační choroby (a to nejen v typických čtvrtích, kde jsou jedinými obchody jen fastfoody typu Cluckin' Bell, drugstory a gunshopy). Z celé palety jedů pro obyvatele největší demokracie na světě stojí za zmínku například takřka všudypřítomný sirup z kukuřice, který tělo špatně metabolizuje, a tak obkládá tukem rovnou vnitřní orgány, aniž by byl člověk musel být nějak viditelně obézní. Prostě svinstva, která tady byla před převratem neznámá, ale na západě to do lidí cpali už od 70. let kvůli co největším maržím a v posledních dvou dekádách se staly každodenní realitou i v ČR. Korporacím je jedno, kolik otráví lidí a veškerá zodpovědnost je samozřejmě výhradně na spotřebiteli, stranou, že na to "kvalitní" jídlo třeba nemá příjmy, stačí přece chtít. Co by na to asi řekli početní klienti potravinových bank na amerických univerzitách.. *5* Discas oportet, quamdiu est, quod nescias...

http://www.worldhunger.org/articles/Learn/us_hunger_facts.htm
    http://www.takepart.com/article/2015/02/06/student-hunger-college-food-banks
    https://www.youtube.com/watch?v=B894f_Bzvp4
  • TheGGG
    víc bych se bál číny... už teď roztahujou svoje pařáty do afriky a jižní ameriky, staví armádu hackerů a šířitelů propagandy a na rozkaz zemanova kamaráda Xiho mizí denně stovky nepohodlných občanů a odpůrců režimu, mnohdy doslova rozebráni a rozprodáni na orgány...
    nácků už se svět zbavil, ale dvě další zla, islám a komáři si tu pořád vesele úřadují... Putin je malá ryba, ale čína je hrozbou pro svobodný svět...
  • Ano, ty totiž ani diskutovat neumíš, k dodaným článkům ze západních médií, jež se neshodují s tvým jedinečným vysněným vnímáním světa se diskuze nehodí. Spoludiskutéra označíme za blba, či placeného trolla a máme veget. Bravo!
  • Správně chlapče, i WTC si v USA odstřelili domorodci :) Viď? Hloupost kvete, jak vidím :) A zdroje z Twitteru? *15* Co Vy konspirační magoři hulíte za materiál?
  • O tom že ty teroristické utoky v Moskvě provedla FSB na příkaz Putina nemám pochyb. Koneckoneců agenti FSB byli chyceni přímo při činu

http://konzervativnilisty.cz/index.php/124-cisla/duben-2016/1398-jak-rusko-manipuluje-islamskym-terorismem

ten odkaz sem nedávám pro tebe, protože tebe už jsem klasifikoval jako někoho, s kým nehodlám diskutovat. Spíš pro druhé, ať si počtou.
  • Magister_Peditum
    Mám pocit, že to myslel ironicky. *3*
  • TheGGG
    je tu nějak rudo... ale ani se tomu moc nedivím. Na normální herní weby chodí lidi tak 15-35 let... tady jsou to samí pamětníci 45-60... tušil jsem, že ty vaše bláboli o tom, jak dřív byly hry lepší nejsou jediná věc, kterou si o minulosti namlouváte... před 20 lety lepší hry, před 40 hezčí soudružky a měkčí rohlíky (nebo tenkrát u někoho z vás ještě tvrdý...)
  • Jsem pamětník, bydlel jsem na příjezdové komunikaci ke statku. Ujišťuji tě chlapče , že tolik sudů (od chemikálií, kterými se zalévala celá pole a i kravíny) si ještě neviděl.
  • Správně chlapče, víc těch konspiračních teorií :) A taky tu o tom, že si Vlad zboural ty baráky kvůli Čečně...Když se podívám na ono heslo kissinger russian agent do googlu, tak vidím povětšinou samé konspirační plátky...Bravo! Na jedné straně blázni kolem 9/11 na straně druhé blázni kolem Ruska a Putina *15* Jen houšť

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit