Přejít na výpis diskuzí
Space Hulk je konzervativnější než XCOM, ukazuje video
28.3.2013 | Ladislav Loukota
54 příspěvků
-
taky to tu nekde mam, vim ze jsme to chteli nekdy predloni z nostalgie zahrat a nepovedlo se to rozchodit, ale treba je ta GoG verze nejak osetrena
-
a co je s mojí profilovkou? tvrdil jsem snad někdy, že jsem na ní já? :D
a Deborah má na triku moje jméno, když už :) -
no, ja myslim, ze prave jako prilohu k levelu incubation taky nekde mam. musel byt projit historicky suplik :).
-
Asi si autoři vzali ty prosby, ať nepoužívají anglicismy k srdci více, než je zdrávo *15*. Mimochodem nemáte doma někdo třetí edici SH?
-
Téda to je let. Ještě bych to možná někde našla jako přílohu k levelu... anebo score? Až si začínám připadat pomalu staře.
-
Zatím se to vyvíjí dobře. Řekl bych, že na podzim bude po dlouhé době dobrá úroda, tohle a wasteland 2, nemůžu se dočkat *4*
-
tak to nevim, co je horsi *3*
-
no ja bych mu mozna dal jako darek k vanocum mesicni dovolenou v Commorraghu.
-
a za pojem kosmomariňák se nechť se autorova duše smaží na věky ve warpu v úchylných prackách Slaaneshe *1*
-
vypada to suprove
-
strasna skoda, ze interview samo o sobe mizerny. ta slecna co dela to interview se pta na uplne nudny otazky, na ktery dokaze odpovedet internet za chvili. jasne, intro v tomto stylu 5-8 minut? proc ne. ale 15 minut vyplytvat na plytke otazky? jo jasne, prvni gameplay video ze space hulku a poslou tam cloveka, ktery o tom nic nevi. co vic, ta hra opravdu miri na hardcore fandy space hulku a tahovek. je sice vhodny prezentovat tu hru i sirsi verejnosti, ale lakat hlavne hrace tahovek je klicovy. a skakat do odpovedi neustalym "ok", "hmm", "yes" je opravdu neprijemny faux pas. jde o prvni interview v kariere? pokud ano, tak bych cekal aspon tu informovanost.
-
Eto Geroj kosmogvardijec!
-
Zahrej si dosovou nebo amigáckou inkarnaci, nebo alien assault, těžko se to může hýbat když někdo kecá a nehraje :) Navíc, tohle je o tom, že se na tebe valí respawnující se hejno které nejde ustřílet a jakmile se dostane na metr od pajďuláka, taky můžou být všichni mrtví po třech tazích... Náhodou to je hustá hra.
-
http://www.gog.com/gamecard/battle_isle_platinum "includes incubation". porad si to muzes zahrat :).
-
Máš pravdu. Tu ukázku jsem dokoukal z donucení. Je tu plno lepších her.
-
posledni xcom me nadchnul.. a to jsem starej.. :)
-
XCom je vyborna herni serie. Pokud prirovnavate k te nove hre,mozna by neskodilo uvest cely nazev. Doufam ze ted nebude bran ten novy XCOM Enemy Unknown jako nejaky ''zaklad'' novodobych tahovych strategii,protoze ta hra si to vubec nezaslouzi.
-
oh, gun jammed! pripomelo mi to incubation.. to byla smažba na 3dfxku tenkrat
-
Já nikdy nic takovýho netvrdila. Všechno co jsem napsala je pravda, následně jsem také vše srozumitelně vysvětlila. Nejprve koukni na svou vlastní profilovku a pak kritizuj druhý...
Myslím, že namísto neustálýho obviňování, urážek a nenávisti bychom my diskutéři měli držet při sobě. Tak co, dáme mír? *4* -
Počkej, přece to nebude dobrá hra jen proto, že je to Space Hulk, ne?