Přejít na výpis diskuzí
Space Hulk se vrátí na PC příští rok jako strategie
11.12.2012 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
JOOOOOO........v koutku duse jsem snil o tom ze to vydaj znovu ....nadruhou stranu se nedivím pač to mnelo takovou atmosféru jako malo která hra...GJ
-
YES YES YES !!! BOH EXISTUJE !!!! :)))))
-
škoda že to bude tahovka, ty jsou nuda
-
Zajemci o tento typ her se na Androidu mohou poohlednout po hre Templar Assault.
-
Tahovka néé, škoda, že to nebude RTS, takhle nezájem ...
-
-
RTS je nesmysl, naopak, presne prevedeni pravidel stolni hry na PC je vlhky sen kazdeho hrace Warhammeru, proto byl (nejen) pro me Blood Bowl jednou z nejlepsich WH her co kdy vysly, protoze se presne drzel pravidel originalu. Kdyby se GW nekdy odhodlali predelat ctyricitku jako tahovou strategii se vsemi pravidly na pocitace, lidi by jim za to utrhali ruce :)
-
U dobre tahovky se musi vic premyslet a to je na nich dobre.
-
-
Tak jasně, já jen že mně se víc líbí RTS, tam musíš přemýšlet akorát ve větší rychlosti, baví mě to zkrátka víc, je to akčnější.. dodnes hraju WC3 po netu...
Když jsi tahovku, zahraju si šachy :) (akorát je problem že dnes už to skoro nikdo neumí a když už, tak bídně...) -
-
Sachy hraju taky, ale zanr tahovych her je pestrejsi, viz xcom, ja2, falout tactics, ff tactics, civilizace a mraky dalsich. To ti sachy nenahradi.
-
-
-
-
shut up and take my money *14*
-
-
Shut up sheep !
-
-
Neeee. Proc hra na tahy kdyz VOTBA byl realtime a byl uplne super. Skoda velka skoda.
-
-
ani ne, byl to mix realtime a freeze time systemu, ktery daval relativne dost casu na "naprogramovani" terminatoru. Akorat nechapu, proc zahazuji potencial puvodniho herniho systemu, protoze to byla ta nejdesivejsi a nejadrenalinovejsi hra pod sluncem a kdyz se podivam na nynejsi technicke moznosti, je to velka skoda.
-
-
Mohli by to zpracovat jako battle isle incubation, což bylo inspirované právě původní desktopovou verzi spacehulk a bylo to dost dobré. Jo takovou hru bych si dal *4*
-
-
Jo, Incubaciton byla pecka.
-
-
Nedávno jsem Incubation koupil na gogu ( moje první originálka z časopisu Score byla bohužel zničená..) a dnes k ráno dohrál základ. Dle mého stále skvělá hra.
-
-
-
JOOOOOO! A doufam, že to bude stejný peklo jako ten "poslední" díl *14*
-
-
bude to multiplatformove, tak asi v tom jedine peklo bude *3*
-