Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo, jeste ze jsem nevahal a koupil hned jak to vyslo, a i pres vyssi cenu toho vubec nelituju *4* akorat nevim, jaky nepovedeny scenare mel autor na mysli... vsechny jsme je odehrali a je to supr...
  • No, jestli se Games budou věnovat i deskovým hrám a to nejenom těmto moderním, ale i klasickým deskovým s vlastními obrázky obsahu balení a podobně, tak tleskám.

Jo a kdy teda konečně nastane změna úvodní obrazovky ve stylu starých, kdy byl stručný přehled? ((:
    • ale zahrat si normalny WH 40k (teda nemyslim SH ani nic podobne, myslim normalne pravidla) je este lepsie, ale pravidla aj vsetko je este tazsie
      • a taktiez je potreba aj vacej figur, aby sa to dalo hrat
        • oproti fantasy verzi (WFB) jsou pravidla pro 40k celkem jednoducha, zaklad se naucite po par hrach.. a figurek je sice potreba vic, ale na mensi formaty (750 bodu) a s elitnejsi armadou to take neni tak strasne :)
          • tj, skratka WH rules ^^
          • Pravej_PipMan
            Už nevim jak se to jmenuje, ale hráli sme i něco jako "commandos" s pěti figurkama, taky srandy kopec.
            • obcas se hraje fraghammer, coz je vice mene deathmatch s 40k figurkou :)
    • Tak minulý rok vyšla deskovka Horus Heresy a Space Hulk karetní verze. Z fantasy Warhammeru vychází Warhammer Invasion...
      • Zas tahle deskovka ma aspon i pocitacovou verzi.. hrali jste nekdo Space Hulk2? Ta hra mela extremne hutnou atmosferu a bylo to neskutecne psycho, umocnene jeste opravdu vysokou obtiznosti, kdy sebemensi chybicka stacila aby se vas tym stal snadnou potravou pro genestealery
        • Space Hulk 2 - tím myslíš Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels? Pokud ano, tak musím souhlasit, výtečná hra.
          • space hulk: votba mám ještě doma originálku :D dost mě ale naštvalo že v recenzi v tehdejším score nenapsali podstatnou informaci o tom že hra je pro windows 95 to byl tehdy pro mě šok když mi hra dorazila domů :D
            • Já mám doma verzi na PSX, a i na 32 LCD se to hraje krásně, stačí to hrát ve 4:3 (což na televizi není problém) a vypadá to dobře.
            • Taky mam doma jeste origos ,ale na dnesni obrazovce :(( ,kdyby tak udelali remake . A jmena treba Nathaniel mam v hlave dodnes . Jooo kdysi jsem to mel jeste na 3DO ...zlaty casy.
          • Jop, myslel jsem VotBA. Priznam se ze diky kombinaci maniakalni obtiznosti a opravdu desive atmosfery jsem hru nikdy nedohral ale ty mise co jsem absolvoval ve me zanechaly opravdu hluboky dojem :). Uzasne jak z Cisarovych elitnich valecniku v nejlepsi zbroji co ve vesmiru 40k existuje udelali chodici zradlo pro genestealery. Snad v zadne jine hre jsem nezazil pocit tak akutniho smrtelneho nebezpeci cihajiciho na kazdem kroku a zivot vsech clenu tymu vysici neustale na vlasku :)
  • A sakra, ja uz myslel ze bude dalsi dil na PC, to by byla bomba!
  • asi rok dozadu som si SH kupil na vystave GoldenDeamon v Birminghame, ako fanusik WH. 40k universa to bola povinnost, warhammer 40k je vseobecne povazovane za najlepsie spracovane universum zo vsetkych, co sa tyka historie, ale aj doskovej hry a modelov, pekne spravene a ked to clovek vie vymalovat a ma s kym hrat, tak je to parada, klasicky warhammer je tiez dobry aj co sa tyka modelov aj poviedok a historie, ale WH 40k. mi je blizsi a pre mna lepsi
  • Paráda
  • Výborná klasika, která mi bohužel zatím chybí ve sbírce, ale to se snad časem spraví.
  • Podle čeho vybíráte hry? Tohle je asi dva roky starý. U počítačovejch her chápu že máte určitý preference nebo co, ale deskovky co vím tak tohle je snad druhá co se tu objevila...
    • Původní SH je starý 21 let :-) *3*
      • Už 22 let ;).
    • Téměř rok a půl staré, ne dva roky. A zrovna Space Hulk bych řekl, že vybrali, protože je to klasika - hra má jednoduchá, ale zároveň dostatečně komplexní a modifikovatelná pravidla, velkou fanouškovskou základnu...
  • Jak tak na to koukám určitě je 100% lepší Descent ....
    • ver ze neni
  • Sorry tohle je desková hra a ne na PC, takze descent se s tim neda rovnat. I kdyz to uz kdysi vyslo na PC tak to nebylo uplne ono. Ted by snad mohl vyjit mod pro dawn of war retrinution. soz bude narez. vice moddb.com.
    Btw. tady si nekdo neprecet prilozenou knizku a zase vytvari nesmysly napr. nazvy:
    Rasa: tyranid, druh: genestealer. Jinak me prekvapilo a potesilo ze otomhle tu nekdo vubec napsal, i kdyz to sem tak uplne nepatri...
    • Ano, máš pravdu, je potřeba zmínit, že v této board game je použito Terminátorů, což jsou pouze určité squady Space Marines, to samé jako Genestealeři jsou pouze určité squady Tyranidů, jinak v tom mají laikové bordel *2* . Jinak musím říct poté, co jsem zabředl do W40k, že je to skutečně nejlepší a (druhá) nejstarší moderní desková hra s miniaturami na světě a má nejpropracovanější systémy a historii; kodexy, povídky atd. jsou už jen třešeň na dortu. A je možné, že Tyranidi byli GW vytvořeni po inspiraci Aliens, ale nelze opomenout, že spousta PC games měla inspiraci právě ve světě W a W40k, např. takový Starcraft, že, co si budeme povídat. *1*
      • Samozrejme, zaklad je jejich ale tyranidi=alieni a imoerialni garda= nabušený kolonialní mariňáci z téhož filmu/povídky. Starcraft/warcraft= predelavka, s nestastnou historií (mozna je to i dobře). Mimochodem vsimli ste si ze gardovni tanky sou znacne podobné ruským tankům MS-1? Tedy aspon do designu :-D
    • Black_Hand
      tak on uz vysel, dneska jsem ho hral s kamosem. hraje se to ale trochu divne a pokud to laguje, tak to nejde skoro hrat.
    • Neni descent jako descent :)

http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/descent-journeys-in-the-dark-19/obrazky/
  • Pohled na ty mariňáky v těch terminátor oblecích je vážně nádhernej, už mi tam chybí jenom dreadnought *4*
    • Space Hulk není místo pro Dreadnoughty, ale pro Terminator squad či klasické Space Marines.
      • Ysquanir
        Do koridorů space hulku Judgement of Carrion (DoWII:Chaos Rising) se vlezl i venerable dreadnought. *5*
        • K Chaos Rising se stále nemohu dokopat, ačkoli se mi tu válí (a ve Steamu také) již od vydání. Zrovna jsem začal číst Blood Ravens Omnibus, tak jsem si říkal, že bych ho dočetl, zahrál si původní DoW a pak se pustil do DoW2 (+ knihy) s Chaos Rising... Díky Tobě dám DoW2 s Chaos Risingem přednost :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit