Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co furt mate vsichn is tim Deus Ex Lidska revoluce? Nevydrzl jsem to hral dele jak 2 hodiny a to je co rici. Zaprve to je strasne stereotypni, zadruhe je tam strasne stupidni Ui a za treti hnusny animace a to nadavate na cod za spatnou grafiku co???? a to nemluvim o tech hloupych minihrach na hekovani ktery jsou o nicem a nudej a otravujou hratelnost.
    • Cahir
      Jindro, máš debilní kecy a navíc jsi své dílo zkázy dokonal, když jsi se registroval a dal si do rámečku toho zrzavýho chuje. Ty jsi zamilovanej o prince Harryho?
    • Mayuri12
      Nojo jaks řekl CoD přestal jsem se nad tvím příspěvkem rozčilovat.
    • No už podle příspěvku to vypadá, že jsi fanda "bezhlavé" akce typu COD a tak se ani moc nedivím, že tě DXHR nechytlo. Povídat si s NPC a přitom několik minut nezmáčknout spoušť může být pro některé jedince frustrující. Bohudík, jsou i lidé, kteří DXHR berout jinak a například ho pročítaj (v podstatě ho beru jako interaktivní knížku).
      • ja jsem tam mluvil nekolikrat s postavama abych se dostal do pribehu protoze to psali vsude v recenzich ale nic....jeste by me zajimalo s jakou postavou si mluvil nekolik minut kdyz ti kazda odpovi max na 3 otazky ve dvou vetach *2*
        • Hairy_Ass
          Už jen překecání teroristy v továrně Sarif (asi to píšu blbě, sry) ti pěkných pár minut zabere, a to je druhá mise, když počítám úvodní pasáž hry. *7*
      • kdyz existujou lidi jako ty kterejm se to libi a procitaj muzou snad existovat i lidi ktery to nebavi ne? a ne hned rikat ze jejich nazor je demence
        • Prosím přečti si pozorněji znovu můj příspěvek. Především doporučuji mobilizovat veškerou koncentraci na jeho závěrečnou část, druhou větu.
          • Že to řikáš zrovna ty, kterej ani neumí přečíst jméno uživatele, který komentuje.
            Předevšim doporučuju mobilizovat veškerou koncentraci na první 3písmenka jména uživatele pak se ti to snad nebude plést.
            • smejki
              hoši, kurňa, nechovejte se tady jak na bonuswebu *7*
      • Jasne každej kdo není fanda tvé hry hraje COD *1*
        Trapnejší už bejt ani nemůžeš.
        • COD si zmínil sám. A vzhledem k počtu otazníků za tvou větou se to tvářilo, jako že si popuzený, protože tobě někdo šlape na kuří oko stále. Nechci tu začít flame. Dál to rozvádět nebudu.
          • Když už chces komentovat tak si ason prečti kdo co napsal než zacnes psát první ho*no co te napadne.
      • P.S.: Nedávám mínusy za názor, ale za demenci. Od mě mínus nečekej.
    • Presne... vydrzel jsem to hrat podstatne dele, ale celou dobu jsem neuveritelne trpel... dejte to do enginu stareho dobreho Falloutu3. Takhle je to opravdu jen modla pro konzolaky, protoze RPG je to fakt slaby a o technicke strance ani nemluvim :)
    • dobre jsem to sepsal. uz jsem sei registroval. *14*
      • ...zato, ze nezvladas hrat taku hru, ona este zla byt nemusi :) tak hraj nieco ine a nevypisuj taketo zbytocnosti...
      • plne s tebou souhlasim ale je jasny ze dostanes brzo strasne hodne minusu a pusti se tu do tebe fandove *1*
        • dal jsem si dopředu jeden hlas *2*
  • Peppa
    Nevím, nový Deus je spíše kopií starého Metal Gear Solid. Další úlitba konzoloidním konzumentům. Nechápu, proč nezůstala zachována atmosféra klasiky a musel se tam nacpat módní cyberpunk.
    • Cahir
      Velmi příznačně jsi svou větu začal slůvkem "nevím", jelikož skutečně nevíš... *3*
    • kostejnesmrtelny
      Cyberpunk je módní?

Deus Ex 1 nebyl cyberpunk?
      • 13_11
        Peppa je místní provokatér – rád kritizuje videohry očividnými nesmysly. Ví o tom, že plácá, ale baví ho, když lidi nachytá; to jen tak do budoucna, Kostěji, abys věděl.
        • Joha
          Jedným slovom: troll :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit