Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Syna ti pošlu se sekerou zazvonit na dveře!!!
  • Mopped
    Ukájení chlípných choutek *15* už toho prosím nechej. Ty ženy nikdo nenutí.
  • Mopped
    Doktor Úher stále žije, nebo jeho syn?
  • Tím jsem chtěl pouze zjisti, zda když je pro Vás přijatelné sledovat člověka, který se rozhodl k ženám chovat jako ke kusu masa a poskytovat je k ukájení chlípných choutek, tak kam až jste schopen zajít. Přes Hitlera už zjevně vlak nejede. Já bych si neposlech ani jednoho. Každej to hold máme hozený jinak...
  • 13_11
    Analogii s Hitlerem jsem čekal. Mám tedy chápat, že mezi Hitlerem a Anastasovem dáváte rovnítko?
  • Hitler byl vegetarian a prý vždy galantní k ženám. Jistě by si si s radostí poslechl i jeho názory na hry...
  • 13_11
    Ááá… pán je novodobým inkvizitorem! A mohu se vás zeptat, co má společného jeho současná profese se znalostí/zálibou ve videohrách a nebo schopností na ně v minulosti psát vtipné recenze?
  • Jen obdivuj člověka, který se rozhodl přiživovat na neštěstí některých žen, nebo už začal dohozovat i chlapy?!? Nějak jsem tento odpad společnosti přestal sledovat a co nevidím, najednou rozdává moudra ve mediu, které je určeno pro náctileté. A ano, všechna SCORE a LEVELy do kterých jen slovem přispěl, jsem očistil plamenem.
  • Frag Live - Jakoby edition. Spočítal někdo, kolikrát to slovo v celém pořadu padlo? *1*
  • sry.. první čtyři díly. pokud ste neviděli tak určitě doporučuju.. jó jasně je to pubertální trapárnička ale pokud nad tím přimhouříte očko tak se pobavíte. Tukan toho komika v sobě má. Ale rozhodně nedoporučuju koukat na další díly. (vyjma kousku v 8.dílu s bonama)
  • a zobecňovat. OK. Ještě bych Tukanovi připsal k dobru první dva díly volejte šéfredaktorovi a video jak sbalit holku.( kdyby to náhodou někdo neznal: http://www.youtube.com/watch?v=MJSlUX4J-zI )
  • Cahir
    Velmi příznačně jsi svou větu začal slůvkem "nevím", jelikož skutečně nevíš... *3*
  • Cahir
    Jindro, máš debilní kecy a navíc jsi své dílo zkázy dokonal, když jsi se registroval a dal si do rámečku toho zrzavýho chuje. Ty jsi zamilovanej o prince Harryho?
  • Cahir
    My Češi máme ve zvyku hodně přehánět a zveličovat, že? *3*
  • Někteří z nás hltali každé jeho slovo. Možná bych si troufnul říci, že toho o hrách ví více než ty ;o) Btw mezi tou kritikou bych přispěl i trochou chvály. Mně se na to rozhodně koukalo dobře ;o)
  • Tukan natocil asi 5 skvelych score live (mafia,reklama na juiced,herni drink pro parany, rezenze bus simulatoru atd :) a urcite mel sve momenty ve SCORE casaku ale zbytek... a hlavne co posledni dobou predvadi (FRAG,REPLAY), to je trapna komercni bida. "Damy a panove tetris simulator 2002 je opravdu vyjimecna parba. stravil sem u toho spoustu casu a vsem to doporucuju. nejlepsi hra co sem hral. a hlavne. mame ji na fragu." strih: bloncka zpovida nejakeho PR borca, ktery je v rozpacich z jejiho vystrihu. divaci jsou zase v rozpacich z blbych otazek. ale nevadi. strih: a jsou tu po 80té prodigy a super akcni klíííípek. protože to děcka dneska žerou a je to coool. do fragu si rýpat nebudu pac sem z nej videl jen dve minuty. bohate to ale stacilo
  • Joha
    Jedným slovom: troll :D
  • Jazz
    Kde se do něj můžu připojit ? :)
  • "Zbylé místo pak vyplňují vzpomínky bývalých šéfredaktorů Score - Tomáše Zvelebila a Andreje Anastasova, kterého možná řada z vás uvidí naživo poprvé v životě."

Naživo? Nebo na videu? Naživo v záznamu videa? Masabob hovořit? :D
  • Docela úpadek. Fakt bych dokázal pochopit, kdyby Anastasov doporučoval, kde si levně vrznout, ale co ten ví o hrách?!?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit