Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli
    Zajima me jak to bude vypadat... pochybuju ze to ale bude vypadat lip jak muj skyrim tedkom :-/
  • Nevím... Přijde mi to od Bethesdy docela sprostý, vydat znovu hru... do které akorát přidáte věci od amatérských moderů, přidáte nové efekty - které taky už pár let dělají modeři.
    Celkově mi to přijde, že hru přejeli enginem z fallouta4 a pak jen dostahovali nějaké mody, na úpravu grafiky - i takhle se dá dnes podnikat.
    • Tilwaen
      "Celkově mi to přijde, že hru přejeli enginem z fallouta4 (...)"
      Tohle nechápu. Vždyť to v první řadě na stejném enginu vznikalo.
    • Proč sprostý? Na PC takový remaster asi smysl nemá, ale na konzole to má velký smysl. Lidi si budou moct zahrát Skyrim na nových konzolích a navíc s některými modifikacemi. To sprosté vážně není.
    • Spades
      Na konzolích je toto normální, protože vydat tu hru na jinou konzoli s novou grafikou dá dost práce, takže by ji taky chtěli zaplatit. Tím, že na PC by to lidi nekupovali, protože se dá jednoduše zmódovat starej Skyrim to dali zdarma pro majitele hry na steamu, což je podle mě hodně dobrej deal. To dělá vesměs jen CD Projekt a ti co dělali Divinity Original Sin.
      • Dnešní konzole jsou v podstatě normální PC (stejně jako starý xbox). Obecně port na takhle blízké architektury není velký problém (většinu zvládne překladač pokud to teda nepíšeš jako prase, což je ale u her dost často problém). Navíc když se podíváš na rozdíl ve výkonu, tak nejsou ani potřeba žádné velké optimalize. Pojede to dobře i neoptimalizované.
        • Spades
          Super a co si tím chtěl jako říct?
          Skyrim vyšel na starou generaci, proto nutný port.
    • Paulcz
      Lidé co hrají hry od Bethesdy snesou všechno.
    • Slyšel jsi někdy pojem remaster ?
  • ja sem za skyrim sakra rád a nepotřebuju ani vymazlenější grafiku jen rock solid fps a poštelovat nahravací časy. pro pc hráče je to taky dobry páč modeři prahnout po 64 bitové verzi
  • nejake info o novem ,,The elder srolls,, nebylo ?
  • Jsem za to rád. Skyrim na nové konzole je výborná věc. Pro PC hráče to ale podle mě nemá vůbec žádný význam. Obávám se, že nebudou vůbec hrabat do herních prvků, které byly v původní verzi mnohdy špatné a velmi nedoladěné. Také mám určité pochybnosti, jak budou fungovat modifikace pro konzolové verze. Samozřejmě nějaké menší věci budou fungovat asi dobře, ale ty podstatné nebudou fungovat vůbec či jen velmi omezeně. Tak či onak je super, že tuto jinak dobrou hru oživí a dají šanci dalším hráčům si jí zahrat. Přes všechny ty chyby to byla pro mě jedna z nejlepších her (ovšem hlavně díky modifikacím a to často modifikacím, které nebudou na konzolích fungovat).

Jsem ale zklamán, že se nechystá další TES hra. Bylo to jasné, ale zklamání tu prostě je.
    • Tak, šestka by samozřejmě potěšila víc, ale těžko ji chtít, když ještě jede TESO. Na druhou stranu remaster Skyrimu může být dobrý důvod, proč si zahrát datadisky, že.
      • Já vím no, ale TESO jsem odehrál, DLC pro mě nejsou dost zajímavé, tak čekám, co bude dál. TESO rozhodně není hra, u které bych já vydržel déle a domnívám se, že mnoho lidí si to zahraje a jde taky dál. Nejsem si jistý, jestli je to ten typ MMO, které hrávají lidé opravdu dlouhodobě - v řádech let.
  • Po vsech tech DLC do Falloutu dostava slovo sandbox hra novej rozmer:) Remaster Skyrimu je primarne zradlo pro konzolisty, ale rad si ho znovu zahraju navic kdyz ho dostanu zdarma, coz je od Bethesdy vazne mile. Hodne firem chce za remastery ktere uz vlastnite penize, aspon trochu penez:)

PS: ted koukam na steam a remaster Skyrimu nema zatim uvedenou cestinu, Cenega zase zaspala.
  • r.i.p tes:vi
  • Slotermeyer
    Never forget! http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-227726/
  • Byl bych radši za Oblivion
    • Jo, přesně tak. Skyrim vypadá dobře pořád a Oblivionu by facelift prospěl víc.
  • Co bychom nepodojili, když se dojit nechají :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit