Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem jediný, komu to připomíná spíše poslední Ghost Recon?
  • Dejte mi prosým lajk na tento koment, jó!
    Díky moc pitomečci.
    • deridon
      dal jsem ti like, protože tě zbožnuju!
      • A Já ti za to děkuji, puso
  • Upřímně - zní to dobře, ale raději si počkám na nějaké oficiální vyjádření. Tyhle spekulace od nějakých zdrojů jsou spíš pro zmatení člověka :P.
  • Call of duty Ghosts nebude na XBOX 360 a PS 3 ale jen na nové konzole a PC více zde http://megagames.com/news/british-supermarket-leaks-next-call-duty-boxart
  • jindra.veliky
    Tesim se. Snad to bude stejne skvela hra jako cod 2, modern warfare 1, 2, world at war a black ops 2 *4*
  • Keyz
    Fakt: Call of Duty bude pořád *3*
    • Magister_Peditum
      V encyklopedii Britannica bude pod heslem "Call of Duty" napsáno jen "Bude pořád.". *3*
      • Keyz
        Počkej na ten humbuk jakmile to trumfne Tak jde čas a další dlouhé seriály.
        Pak opravdu bude napsáno to co píšeš :)
        • seriál Ulice má tuším něco kolem 2500 dílů :D
  • Cypri
    Těch skluzů se bojím. Pohyb po mapě bude zajišťovat pak jen to určitě. Jak znám lidi. Zbytek se mi líbí.

Ještě jen kdybych si chtěl rejpnout tak bych řekl, že se jim nechtělo vymýšlet nový zbraně/těxtury pro ně, tak si vymysleli že nepůjdou používat ty nový z příběhovýho důvodu. *1*
    • Snad to budou mít nějak normálně udělaný - po skluzu bude muset panáček vstát, bude nepohyblivý -> zranitelný. Těžko si představit (ačkoli by to bylo vtipné), že by všichni neustále jezdili po pr**eli *15*
      • Cypri
        Mě jde práve o to, že už takhle je CoD dost hektická akce. Tahle věc je sice pěkná, ale zase je to něco co vnese víc chaosu do toho už vzniklýho. Proto zrovna nějaký skluzy bych úplně vynechal a dal bych postup jako v CoD4 kterej hraju do teď. Prostě jen vyklánění z rohů udělá tu hru zajímavější, stačí jen drobátko větší mapy než v CoD MW3 (prostě aspoň jako CoD4) a hned bude postup těch lidí míň chaotickej a akce se budou vést taky v trošku lepším duchu.
        • Rozumím ti, nejnovější "pokračování" jsem sice nehrál (skončil jsem u mw2, ale cod4 se mi líbil asi nejvíce), ale já bych to tam i dal. Ovšem za předpokladu, že to do hry zakomponujou nějak decentně - jako dokážu si to představit, že tahle třeba při běhu na poslední chvíli zajedu někam za roh, aby mi nerozstříleli prdýlku.
      • Spades
        A co třeba Bunny Hopping z posledního Tomb Raidera? :D Tam si taky ihned po dotknutí země malíčkem mohl znova skočit :D
        • Mno tak to jsou ty vtipný extrémy *15* Ono třeba i battlefield 2 by mohl vyprávět... Nebo se mi líbil multiplayer FEARu a neustálé kopání kolem sebe ve vzduchu *15*
          Ale tohle nechápu, proč tyhle koniny neřeší? To je tak těžký říct, že po dopadu musí Lara udělat alespoň krok/být 1,2567 vteřiny na zemi... Zakázat skákání, když postava leží/provádí animaci odlepení se od země...?? *7*
  • ať si je na čem chce,stejně to bude další s*ačka jako předchozí díly..tuny efektů, úzkej koridor a na každym rohu skript. FU
    • Ajaj už to začíná. To bude zas diskuze.
  • K singlu mám plnou důvěru,ten mě jestě u žádného dílu nezklamal,a kvuli multiplayeru hraji jiné hry,ale zminovana absence spec opsu mě štve protože je to jediná věc co mi chyběla u BO2,těšil jsem se že u tohoto pokračování si ho zas užiju a oni ho chtějí nahradit něčím prý lepším, což nejspíš budou strike force mise zkopírovaný z BO2 jen s jinou náplní a zdokonalené...ale treba taky ne a bude to něco skutečně úžasného a revolučního jako SP v BO2
    • Uzasny a revolucni SP v BO2? To snad ne *1*
      • No dobře revoluční úplně ne ale byla tam hora dobrých nápadů jako ovládání pavouka,nebo ten let mezi horami.I novinek tam pár bylo,jako třeba ovlivňování příběhu a strike force mise.A taky to odstranilo mínusy mw3 jako nekonečné vlny nepřátel,malá rozmanitost prostředí a činností a samozřejmě zachovali všechny přednosti předchůcdů jako dobrá hratelnost a spousty podarených skriptů a efektů.K dokonalosti chybí už jen nový engine a ještě trocha volnosti. No a co se týče ghostů tak ten prý možná bude i na ps4 a nový xbox což by mohlo znamenat nový engine. Activision prý představil nějaký engine zaměřený na věrohodnou podobu postav.
      • Revolucni a uzasny byl singleplayer v BF 3 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Bude to vypadat pořád stejně, vpodstatě to zase bude stejná hra ale už jen na nové konzole...to je marketing...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit