Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Call of Duty: Ghosts bude jen na nové konzole a PC
22.3.2013 | Adam Homola
80 příspěvků
-
Jsem jediný, komu to připomíná spíše poslední Ghost Recon?
-
...a stále to poběží na Quake 3 enginu *1*
-
-
Pokud jsou ty informace pravdivé, tak to pravděpodobně poběží na tom jejich novém enginu, který by snad měli představit za tři (resp 2) dny na GDC (http://codzone.tiscali.cz/novinka/502/activision-predstavi-novy-next-gen-herny-engine). Pokud ano, tak by to i mohlo vysvětlovat, proč to (možná) bude pouze na nové konzole - ty staré už by to neutáhly. Zatím jsme bohužel pouze v poli spekulací, ale docela doufám, že to tak bude...
-
Kdyby "next gen" dil CoD bezel opet na stejnem enginu, tak bych pred nimi smeknul, protoze maji "balls of steel" *1*
-
-
na nové konzole? :D fakt? to je naprostá blbost, nad tím se nedá ani spekulovat, vždyť těch konzolí se na startu ani tolik neprodá a Activision by jenom prodělál, když už tak jedině ne všechny platformy v tů dobu dostupné, ale jenom na novou generaci to fakt nebude. Blbej nadpis mě fakt nasral. Autoře článku nedělej nám tady bulvár. Spekulace ať se jdou bodnout. *16*
-
-
Kdyby to bylo jen na novou generaci, tak si piš, že těch konzolí se na startu prodá mnohem víc, než kdyby to bylo i na současné, proto to nemusí být špatný tah.
-
-
Bude to vypadat pořád stejně, vpodstatě to zase bude stejná hra ale už jen na nové konzole...to je marketing...
-
Těch skluzů se bojím. Pohyb po mapě bude zajišťovat pak jen to určitě. Jak znám lidi. Zbytek se mi líbí.
Ještě jen kdybych si chtěl rejpnout tak bych řekl, že se jim nechtělo vymýšlet nový zbraně/těxtury pro ně, tak si vymysleli že nepůjdou používat ty nový z příběhovýho důvodu. *1* -
-
Snad to budou mít nějak normálně udělaný - po skluzu bude muset panáček vstát, bude nepohyblivý -> zranitelný. Těžko si představit (ačkoli by to bylo vtipné), že by všichni neustále jezdili po pr**eli *15*
-
-
Mě jde práve o to, že už takhle je CoD dost hektická akce. Tahle věc je sice pěkná, ale zase je to něco co vnese víc chaosu do toho už vzniklýho. Proto zrovna nějaký skluzy bych úplně vynechal a dal bych postup jako v CoD4 kterej hraju do teď. Prostě jen vyklánění z rohů udělá tu hru zajímavější, stačí jen drobátko větší mapy než v CoD MW3 (prostě aspoň jako CoD4) a hned bude postup těch lidí míň chaotickej a akce se budou vést taky v trošku lepším duchu.
-
-
Rozumím ti, nejnovější "pokračování" jsem sice nehrál (skončil jsem u mw2, ale cod4 se mi líbil asi nejvíce), ale já bych to tam i dal. Ovšem za předpokladu, že to do hry zakomponujou nějak decentně - jako dokážu si to představit, že tahle třeba při běhu na poslední chvíli zajedu někam za roh, aby mi nerozstříleli prdýlku.
-
-
A co třeba Bunny Hopping z posledního Tomb Raidera? :D Tam si taky ihned po dotknutí země malíčkem mohl znova skočit :D
-
-
Mno tak to jsou ty vtipný extrémy *15* Ono třeba i battlefield 2 by mohl vyprávět... Nebo se mi líbil multiplayer FEARu a neustálé kopání kolem sebe ve vzduchu *15*
Ale tohle nechápu, proč tyhle koniny neřeší? To je tak těžký říct, že po dopadu musí Lara udělat alespoň krok/být 1,2567 vteřiny na zemi... Zakázat skákání, když postava leží/provádí animaci odlepení se od země...?? *7*
-
-
-
-
Super, jedna z nejzajímavějších herních postav konečně v samostatné hře. Musím říct že se na ghostův strhující příběh těším, snad si hra uchová kvality svých předchůdců.
-
-
trolling?
-
-
Že se ho vůbec ptáš.
-
-
Taky nechápu proč se mě ptal, zřejmě už je z těch trollů zmaten že ani nepozná normální příspěvek
-
-
11th_Doctor@tiscali.cz: nevím, jak se jmenuje, protože v diskuzi k BF3: End Game radši smazali 90% příspěvků, ale byla to nějaká holka, co jí strašně vadí násilí ve hrách, ale přitom miluje Terminátora a Ramba :D
-
stačí si přečíst tvoje komentáře k recenzi bf3: end game a hned je jasně vidět, že seš ten druhej největší trol na tomhle webu *7*
-
-
Bože dnes se tu ti rekruti nabírají jedna radost. Je to trollí pako a královna tak se s ním nebav *3* *3*
-
-
-
-
? proč?
-
-
protože věta "snad si hra uchová kvality svých předchůdců" je buď totální trolling, anebo posledních 5 let žiješ v jeskyni. i když dát si jako avatara chustýna bobra o tobě asi vypovídá víc než dost
-
-
Hele u nej se nemuzes divit, podle neho se kvalita hry posuzuje podle toho, jak se v dane hre da pouzivat nuz *1* *1*
-
No nevím, vysoká čísla v recenzích mluví dost jasně.
-
-
-
-
-
Přijde mi nesmyslné, aby CoD, co má vyjít někdy v listopadu vyšlo na konzole, které ještě nebudou world-wide dostupné. Něco takového Activision neudělá.
Možná tak příští rok. -
nj a nove cod dostane od games zas uzasnych 8-1o.
-
War....war never changes, or does it? *1*
-
-
No it doesn't :D
-
-
Yes, it does.
-
-
-
Obal nového CoD: Voják střílí někam do dáli pod ním je velký nápis MODERN WARFARE 3 který je přeškrtnut a je vedle toho napsáno GHOSTS
Pod tím je: 3 NEW WEAPONS 2 NEW MAPS
Cena: 59.99 -
-
Tohle začíná být už trošku trapný.
-
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ
Overhyped Sellout Lens Flare Dubstep War Zombies 4 HD -
Toho bude více, mají dokonalou schopnost vymýšlet různá vylepšení pro zbraně atd.
Nedivil bych se kdyby někdy přibil Tlumič na raketomet, Dva spojené zásobníky pro kulomet které budou zajišťovat rychlou výměnu.
Atd. -
-
V Expendables 2 měl Chuck Norris G36C s nalepenými třemi zásobníky vedle sebe :D A teď co je ujetější
-
-
Tri zasobniky muze mit jenom Chuck Norris, ostatni smrtelnici se musi spokojit se dvema *1*
-
-
A co 2 rakety spojené izolepou :D
-
-
To budou mít teroristé. na USA to je moc amatérské.
-
-
Tlumic na raketomet, to me fakt pobavilo *15*
-
-
... mě zase to přibItí...
-
-
-