Spekulace: Chystá se remake Elder Scrolls IV: Oblivion, oznámený by měl být příští měsíc
-
Svého času jsem Oblivion miloval a Skyrim pro mě byl obrovským zklamáním kvůli snížené kvalitě questů. V Oblivionu byl každý quest zajímavý. Ve Skyrimu byl každý quest o vymlácení dungeonu. Ale tvůrců Skyblivionu je mi také líto, pokud se toto potvrdí.
-
Tak slovo sterilní podle mě pasuje spíše na Oblivion. Pamatuji si, když to vyšlo. Prázdné města s několika NPC, generické questy. Jediné, co bylo super byla grafika. Dodneška mě bere to jejich intro, kde kamera nalítne do vězení. Ale po čase se hra stala dost repetitivní.
To prosím píši jako člověk, co začínal tuto sérii na Areně, takže si myslím, že o vývoji série něco vím.
Já neříkám, že Skyrim tím netrpěl taky, ale IMHO o dost méně a oproti Oblivionu byl znatelný posun k lepšímu.
-
Tak řekl bych, že je celkem běžné, když člověka jeho úplně první open world hra baví mnohem více než třeba v pořadí 36. open world hra.
Stejně tak, když si nový hráč poprvé v životě zahraje nějaký díl Assassins Creed, tak se rozplývá blahem, jak je to dobré. Ale když už hraješ v pořadí 15. díl Assassins Creed, tak to už fakt začíná být dost velká nuda.
-
Mě Oblivion bavil o dost víc než sterilní Skyrim
-
Nádherný??? Žertujes ? Už v době vydání to mělo příšerné obličeje
-
Ano, po grafické stránce byl Oblivion nádherný. Pamatuju, že jsem dostal počítač, na kterém se rozběhl až po dvou letech. Před tím jsem se na tu nádheru chodil koukat jen ke kamarádovi. Architektura a hlavně les a příroda byla dechberoucí.
Ale questy a příběh byl hloupoučký a nudný už tenkrát. Dneska už bych nedal. Kdy už konečně v Bethesdě založí Quest Department jak v CD Projektu? Tyhle vypráznděné open-worldy s bezduchými úkoly a fetch questy už by měly zhynout na úbytě. Viz poslední Star Wars od Ubi, Starfield, Assassin, atd. Jde to dělat o tolik lépe. Čest polákům. -
Souhlas. Ja jsem poctive zaviral vsechny, protoze mi byla prislibena pomoc od kazdeho mesta za kazdou zavrenou branu ve finalni bitve. Akorat jsem necekal, ze pak z kazdeho mesta prisli asi tak 3 vojaci :D Kdybych to vedel, tak bych se na to zavirani bran vykaslal...
-
Na svou dobu byl Oblivion super, ale postupem času se mi začalo zajídat to otravný a nudný zavírání bran. dal jsem tak max 3 a zbytek jsem proletěl s cheatem vzdušnou čarou rovnou nahoru do věže...
-
Jo, radši remake Morrowindu. Obávám se, že Oblivion fakt hodně zestárl a ty herní mechaniky v dnešní době už nebudou moc bavit.
-
Skyrim Eternal 😈
-
Pokud někdy Todd Howard řekl pravdu, tak to byla tahle věta: "Pokud už nechcete další edice Skyrimu, tak je nekupujte." Byli by sami proti sobě, kdyby neprodávali to, co lidi chtějí kupovat.
-
Souhlasím. Ale byl jsem rád za Daggerfall Unity, který byl ve vývoji taky nějakých deset let. Konečně jsem tu hru po 25 letech dohrál.
Oblivionu jsem nikdy nepřišel na chuť. Morrowind a Skyrim byly zábavnějsí..
-
Ti boroci co dělají už 15let Skyblivion - ty nechápu naprosto vůbec.
To je jako dělat StarCitizen, jenže ne za čtvrt miliardy, ale zadarmo.
Jinak souhlas s autorem, Oblivion technicky přehypovaný nextgen (nástup DX9c) a na obrazovce to v době vydání byl opravdu mazec. Tedy až na xichty které byly doslova hrozné..
Ale obsahem, herním systémem (leveling nepřátel) a hlavně zábavou to byl průměr s odřenýma ušima.
-
Souhlasím s autorem, ze Morrowind je mnohem lepší adept na remake. Pokud by šlo o UE5, tak to rovnou mohou udělat ten Skyrim. Nicméně si nemyslím, že je to pravda, takže...
-
Ta verze se jmenuje Skyrim Forever.
-
Teď jsem si uvědomil, že Bugthesda už dlouho nevydala nějakou novou edici TES5: Skyrim, tak snad už plánují Skyrim Remake. 😂