Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Hideo Kojima odejde po dokončení Metal Gear Solid V z Konami
20.3.2015 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Vůbec bych se nedivil, kdyby odešel, a Phantom Pain by mohla být dokonalou tečkou za jeho prací v Konami a na Metal Gear sérii.
-
Vsak to ma vymyslene... udelaj poradny novy MGS a pak rychle pryc nez to zase poserou :D.
-
ty prosímtě někam hodně hluboko zalez, to bude myslím nejlepší.
-
"vytvořil nepřekonatelnou serii v tomto žánru"
Ne, že bych chtěl nějak zpochybňovat kvalit MGS, ale vzhledem k tomu, že podobných her a už vůbec sérií jako MGS moc není (žádný mě aspoň nenapadaj, snad jedině Splinter Cell), tak to zní trochu jako že ta hra kraluje sama sobě. -
s tím "podpisem" už to taky neplatí..
-
Jo, to už párkrát řikal.
-
Já myslím, že jasně řekl, že tento díl bude jeho definitivně posledním, pod kterým bude podepsaný.
-
Prý plánuje remaky MSX Metal Geary s Fox Enginem.
-
Prosím zabanujte tohoto ignoranta.
-
Ono by bylo hezké kdyby pětka byla uzavření příběhu Metal Gearu. Pak už by jsme jen vzpomínali na to, jaké to bylo když Kojima vytvořil nepřekonatelnou serii v tomto žánru.
-
že ty jsi nehrál ani jeden Metal Gear Solid. Snake je pocta filmu Utěk z NY. B:I se podílela jen jako vedlejší autor, ME je naprosto nezvládnuta dystopie a HS nemá snad ani příběh, viz to anime na to udělané *15* Popravdě jsem si myslel, že aspoň ty jsi na úrovni, ale tady jsi se totálně pohřbil.
-
LoL, Kojima-san vám to tam celý táhne. Se kravaťáci nebudou stačit divit, co se stane až odejde.
-
Solid Snake je přezdívka ty kkt. LoL si o tom něco zjisti. Tomb raider a Mirror's Edge byly klasické báchorky přesně toho ražení jako filmy s Millou Jovovich. U Bioshocku nebyla Rhianna jediná kdo se na příběhu podílel a pokud jde o Heavenly Sword, dodnes kroutím hlavou nad tím, jak se ta slátanina mohla stát tak oblíbenou.
-
Ah, vy špekulanti *7*
-
Super, teď jsi mi dal. Ještě, že jsi tak šikovně opomenul Mirror's Edge, Bioshock Infinite, Tomb raider a Heavenly Sword. Gratuluji. A co že napsal Kojima? Zku*vené Policenauts a Metal Geary, obě jsou psané na úrovni retardovaného dítěte po lobotomii.
Chceš důkaz? Hlavní postava se jmenuje Solid Snake. -
ty máš dost Rhianna napsala Viking: Battle for Asgard, Overlord: Minions, Risen :D vše naprosté příběhové braky nejhlubšího zrna
-
RIP Konami *1*
-
Prakticky každý(Pokud chceš nějaký přesný příklad, tak třeba Rhianna Pratchett)? Jako promiň, ale to co psal Kojima byl jeden brak a hovadina vedle druhého, taková video herní verze padesát odstínu šedi a ordinace v růžové zahradě.
-
Je možné, když aktualizujete článek nějakým způsobem zvýraznit nové informace? Příklad - http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-20-konami-announces-plan-for-brand-new-metal-gear-solid-series
-
Stejně jako byl ten MGS4 posledním dílem.. Jojojo..