Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No sice jsem si snil o feudálním japonsku ale tohle bude možná ještě lepší - nemůžu se dočkat až polezu na Notre Dame *1*
  • kubi-wan
    Paříž a celkově Francii bych si dal líbit. I podle těch obrázků mám pocit, že to konečně zas bude díl pro mě. Amerika mě nelákala, Karibik už trochu jo, ale nejradši jsem, když se to stejně odehrává v těch evropských městech. Kéž by se opakovalo kouzlo druhýho dílu...
  • VFR? To bude v kuse chlastat vino? Biely oblek namiesto vlajky uz ma :)
  • Vsadím se že AC nikdy nebude zasahovat do českých dějin, apoň né herní formou ale maximálně dopisem jak tomu bylo v BF. Ale nebylo by od věci si povraždit po Praze, Jediná hra co se odehrávala v Praze byl The Vampire Masquerade: Redemtion. Pokud jsou i jiné hry tak jsem je nikdy nehrál.
    • Nezapomeňte na call of duty, taky pěkná pražská mise
    • Indiana Jones Emperors tomb *2*
    • V praze se přece odehrála jedna z nej. událostí ze serie Metal Gear Solid(MGS4) *1*
    • V Metal Gear Solid 4 je Praha taky.
    • V call of duty modern warfare 3 byla Praha taky :)
    • V Praze byla i část jedné Indiana Jones hry na PS2
      • Přesněji "Indiana Jones and The Emperor's Tomb", hra vyšla i na PC *3*
    • Praha je velmi krásné město. Přál bych si, aby se tam odehrával AC, ale to se asi nikdy nestane. Vlastně popravdě mě nenapadá moc důvodů, proč by měl být AC zasazen do Prahy. Je krásná, ale po historické stránce je to vcelku pro tak krvavou akci jako je AC málo.
    • Hidden and Dangerous 2 mám pocit
      • Jeste taky Soldier of fortune 2
        • A všichni tam mluvili rusky...
      • Mam pocit že je od českých vývojářů ale ani zaboha nešla sehnat jiná verze než "Německá" takže jsem možná hru spustil ale nehrál.
  • Když budu moct dostat Robespierra na šibenici a znesvětit hrob Rousseau, tak proč ne. *1*
    • Nebít 50 let Starého seriálu Doctor Who tak bych nevěděl kdo Robespierre vlastně je, až když jsem zkoukl díl doctor Who tak na stream dali o něm video Slavné dny.
      • A víš, kdo to byl Stalin? To asi v Doctor Who nebylo.
    • s.hih
      Robespierra musíš dostat, abys zachránil Markýze de Sade, jinak nebudu moci číst svou oblíbenou Justinu a Juliettu. Spoléhám na tebe *1*
  • Zase AC? Jak seriova vyroba...
    • To JE sériová výroba. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit