Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra, to už je mlácení prázdný slámy. Fakt, už jen pro lidi držící nejakej ten "gamepad" v rukou *6*
  • Jack1947
    No, libil pac by to mohlo byt zas o necem jinem nez naskrz prekousana americka historie (v kostce) coz uz bY zacinala byt nuda, jenze chceto trochu vice nez jen zmenit prostredi, taky souboje by mohli byt lepsi a i celkove ukoly... ale volba Francie je zajimava tojo...

( mnohe namitajic ze Egypt, Cina jina Asie a nebo i jine Evropska mesta by si zaslouzily mozna prednostni zpracovani, no kdo vi treba v podobe budoucich DLC).
  • Zayl
    Mě je naprosto ukradené kde to bude, ale hlavně aby se ta hra konečně někam pohnula. Začíná mi to připomínat Madden.
  • V praze se přece odehrála jedna z nej. událostí ze serie Metal Gear Solid(MGS4) *1*
  • Malleth
    Angličtina tentokrát komolená francouzkým přízvukem. To by zas bylo něco pro moje uši.
  • V Metal Gear Solid 4 je Praha taky.
  • AC jsem dohrál akorát dvojiku, takže se určitě nemůžu považovat za fanouška serie.

Ale zkusil jsem všechny díly a ty americké verze (AC3 a BF) mi přišli jako docela propadák. Námořní bitvy mě po přibližně páté přestali bavit a po chvíli mě to přeplněný moře začalo vážně štvát...

Takže jsemsem rád, že se serie vrací do Evropy, konkrétně do Francie a že se nám vrátí městská akce, kde snad žádný lodě nebudou! Navíc Velká revoluce by mohla být vážně zajímavá a docela se i těšim a doufám, že to rozjedu alespoň stejně jako BF :)
  • Krescz
    zase Evropa?...nic moc...dal bych si Čínu nebo japonsko...nebo jinou Asii
  • deridon
    Report. Očekávejte dopis od Policie ČR.
  • Tohle je vcelku hezká změna. Je sice sprosté přeskakovat z pirátů na Francii, ale ty screenshoty mluví za vše. V podstatě se dá říct dnes o všem, že je to už guláš, ale kdyby nebyl a prostředí se neměnila, tak by si zase lidi stěžovali, že je to furt to samé.
  • Ještě chvíli a budu mít v těch asasínech guláš... (nebo už mám?)
  • Pořád doufám že dostaneme něco z napoleonských válek. Napoleon by byl skvělej záporák (templář)
  • Ty lodě jsou právě to jediný, co mě na BF sralo. Nebejt jich, tak tu hru možná i dohraju... *7*
  • A dostaneme francouzský *4*
  • Konečně zpátky v Evropě ... a co víc, třeba se dokonce i zbavíme italskýho přízvuku :)
  • s.hih
    Je-li to období Velké francouzské revoluce, tak bych chtěl k Paříži i Versailles..
  • V call of duty modern warfare 3 byla Praha taky :)
  • Další ztracené dítě na internetu, ale pokusím se tě dostat zpátky.
    Buď klikni jednou nebo vícekrát na šipku zpět, nebo na domeček v rohu prohlížeče.
    Nebo jednoduše napiš do Google alik či novinky.
    Ahoj!
  • Velke Evropske město s nádhernou architekturou??? Vítej zpátky Assassine :
  • Přesněji "Indiana Jones and The Emperor's Tomb", hra vyšla i na PC *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit