Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Letošní Assassin's Creed je z doby Velké francouzské revoluce
19.3.2014 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Ja budu hlavne rad pokud se vratime na sous. Idealne do nejakyho velkyho mesta, trochu starsiho letopoctu.
-
Pokud by se potvrdily tyto spekulace, byl bych nadmíru potěšen. Už se to chce opět vrátit "na střechy", jestli více co mám na mysli ;). Black Flag mám rozehraný a je super, o tom žádná, ale pravý AC patří do zalidněných měst, plných památek a glyfů - ty bych byl moc rád, kdyby se vrátily :). Tak nějak mne prostě baví hopsat po střechách, než plavat v moři. A navíc mne velmi fascinuje architektura a různá zajímavá místa. Takže já beru Francii všemi deseti ;). Další AC může být ve feudálním Japonsku nebo v Egyptě. Stále je jistě spousta zajímavých míst, kam může Ubisoft svou nejlepší značku umístit.
Jen mi upřímně příliš nesedí jméno hlavního hrdiny :P. To se doufám ještě změní. -
Tahle hra, to už je mlácení prázdný slámy. Fakt, už jen pro lidi držící nejakej ten "gamepad" v rukou *6*
-
No, libil pac by to mohlo byt zas o necem jinem nez naskrz prekousana americka historie (v kostce) coz uz bY zacinala byt nuda, jenze chceto trochu vice nez jen zmenit prostredi, taky souboje by mohli byt lepsi a i celkove ukoly... ale volba Francie je zajimava tojo...
( mnohe namitajic ze Egypt, Cina jina Asie a nebo i jine Evropska mesta by si zaslouzily mozna prednostni zpracovani, no kdo vi treba v podobe budoucich DLC). -
Mě je naprosto ukradené kde to bude, ale hlavně aby se ta hra konečně někam pohnula. Začíná mi to připomínat Madden.
-
-
Pohnula??? si trochu mimo, nie? Blag Flag sa snad malo niekam pohol? Ja takychto ludi fakt nechapem *7*
-
-
To byla výjimka. Další díly nemusí být zdaleka takové.
-
-
-
Angličtina tentokrát komolená francouzkým přízvukem. To by zas bylo něco pro moje uši.
-
-
si nastav jako mluvenej jazyk francouštinu a máš po problému
-
-
Otázka, jestli by to tak nebylo ještě horší. Já to ale stejně nebudu hrát. Nad AC sem zlomil hůl už dávno.
-
-
-
AC jsem dohrál akorát dvojiku, takže se určitě nemůžu považovat za fanouška serie.
Ale zkusil jsem všechny díly a ty americké verze (AC3 a BF) mi přišli jako docela propadák. Námořní bitvy mě po přibližně páté přestali bavit a po chvíli mě to přeplněný moře začalo vážně štvát...
Takže jsemsem rád, že se serie vrací do Evropy, konkrétně do Francie a že se nám vrátí městská akce, kde snad žádný lodě nebudou! Navíc Velká revoluce by mohla být vážně zajímavá a docela se i těšim a doufám, že to rozjedu alespoň stejně jako BF :) -
zase Evropa?...nic moc...dal bych si Čínu nebo japonsko...nebo jinou Asii
-
Ještě chvíli a budu mít v těch asasínech guláš... (nebo už mám?)
-
-
Uz v jednotke bolo vysvetlene,ze skupinky Assassinov sa nachadzaju po celom svete, dokonca aj okolo vesmiru sa to toci, tak aky gulas?
-
-
Já ale myslel jednotlivý díly, vole.
I, II, Brotherhood, Revelations, III, Black Flag, Liberation, Unity, Comet ...
To budou v budoucnu debaty hej ... "Hele, podle mě byl nejlepší díl ten... no ehm, ten ... vždyť víš, ten s tím pirátem, kruci jak se to jen jmenovalo... ale víš jakej myslím, ne?"
Stává se z toho videoherní telenovela. Pokud s těmito nadcházejícími díly nepřijdou opravdu s něčím průlomovým a inovativním a bude to jen další copy+paste, tak se to akorát potvrdí a série AC se bude moct klíďo zařadit vedle CoD, co se týče dojení značky s minimem změn za plnou cenu. -
-
A ještě Freedom Cry, samostatně spustitelný titul, i přesto, že se váže k Black Flag.
-
-
A nezapomeň na Bloodlines (PSP) a taky tyranie krále Washingtona by se mohla počítat i když je to DLC.
-
-
-
-
Tohle je vcelku hezká změna. Je sice sprosté přeskakovat z pirátů na Francii, ale ty screenshoty mluví za vše. V podstatě se dá říct dnes o všem, že je to už guláš, ale kdyby nebyl a prostředí se neměnila, tak by si zase lidi stěžovali, že je to furt to samé.
-
-
Pořád doufám že dostaneme něco z napoleonských válek. Napoleon by byl skvělej záporák (templář)