Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klíčové pro to, zda se mi zasazení líbí je to, z jaké války se Franklin vrací. Pokud z té "velké", tak dobré. 20-30. léta, prohibice, stařické stroje, blíže k původní Mafii. To beru *5*

Pokud z té druhé války, tak tam místo zlatého věku budou kožený křiváky, jeansy, rock and roll , přeboostovaný auta a odbory - celkově nezajímavá atmosféra "trochu staršího GTA" jako v Mafii II. To bych opravdu nerad *13*
    • tak tak .. pochybuju, že z první ...tam černoši určitě neválčili
      • victor
        Tohle ale nebude český středověk. Do Velké války černochy dát museli , aby se pak za čtyřicet let mohli po právu dožadovat lidských práv a za šestadevadesát žádat na Vávrovi přítomnost v družině Prokopa Holého ....
      • *15* ... kdepák. Černochy si nechávali ve státech, aby měly bílé ženy zábavu a do masomlejnku války odjížděli jen bílí...
      • Tak určitě - http://www.archives.gov/education/lessons/369th-infantry/images/arriving-home.gif
        • vlastik.plaminek
          To byly pozůstatky operace "Krycí štít" a s nima tam sedí pár chlápků z "Krejte se za negry"
    • Jedná se o klonové války. Hra se bude odehrávat na Endoru
    • victor
      A třeba se vrací z třetí světové ;))))
      • tak tak hra se odehrává v blízké budoucnosti a přijede s Krymu
    • Počkej aby tou válkou nebyl Vietnam
      • Potom, co jsem to napsal jsem se taky vyděsil, že by třeba Korea, nedejbože Vietnam. Tím by pro mě byla Mafia III mrtvá. Zlatá éra gangsterů byla prohibice. Pokud to má být 50.+ léta, tak to může být pro mě za mě třeba ruská mafie v Karlových Varech, nebo triády, atmosféry Mafie I to nedosáhne...
      • davidBray
        to už spíš korea
        • Taky jsem si na ní potom vzpomněl jak jsem na to napsal.
  • Takže jediný na co můžeme čekat je, o čem se bude mlít zítra v další "novince" ...
  • Studia nikdy neměla tolik peněz, nikdy neměla tolik programátorů a nevím čeho a přesto mám posledí dobou pocit, že se furt jenom mele, mele, mele, pak možná přijde nějaká beta a zase se jenom mele. Ale pořádné hry nikde, sakra život je krátký, furt jenom čekat a poslouchat všemožné PR kecy, vychloubačné rozhovory, obrázky, tweety, spekulace a miliony tun dalších nesmyslů ... zzzzzzzzzzzzzzzz jsem z toho nějaký otrávený a když už konečně nějaká hra má brzy být a vypadá konečně na dobrou pařbu (Zklínač 3), tak se zase odsune kvůli x dalších trapným důvodům .... Mafia 3 je už x let ve stádiu mletí a spekulací, nic nového pod sluncem.
    • Jason_dinAlt
      Asi by bylo pro některé z nás (včetně mě) lepší začít číst jen recenze již hotových her a pokusit se ignorovat veškeré informace o hrách, které jsou teprve ve fázi vývoje. Pak by odpadla fáze "těšení" a následné časté "zklamání". Rovnou by si člověk mohl koupit a zahrát večer hru o které se ráno dozvěděl z recenze.
  • victor
    Konečně by z toho mohla být skutečná open world hra . S časovým zasazením to tak jisté nebude (Konečně by mohla alespoň v části hry prorazit aktuálnější podoba Tonyho Montany a mohli by se už poučit z důvodů neúspěchu Cartelu .).... předpokládám že tím opustí české luhy a háje a snad už si tak ani nebude konkurovat s GTA aby ji dodatečně zase vydavatel ořezával ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit