Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Majoritní podíl v Activision-Blizzard zajímá i Microsoft
11.7.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Jak muze prakticky vlastnik prav na CoD krachovat? Kazdej dil se jim prodava jak rohliky a to s minimalnima porizovacima nakladama. Zisky jim jdou do miliard dolaru...
Aneb vitejte v realite dneska, kde svetu vladnou podvodnici co umi (ne)legalne tunelovat... -
At Microsoft koupi Acti-Blizzard a krachujici Sony a zrusi je *1*
-
Ze zmíněných společností je microsoft bohužel nejlepší volba. Číňani to nebudou schopni uřídit a investiční skupiny to budou chtít rychle vycucat a přeprodat dál.
Zmiňované rozdělení na Activision - Blizzard by byla škoda, protože když už vedení obou společností zvládlo nelehkou akvizici, obě části firmy se nyní výrazně doplňují a zajišťují stabilní cash-flow pro další vývoj her. Když se podíváte na životopisy lidí ve vedení, jsou to podle mého názoru mimořádně inteligentní a kreativní lidé, v mnoha případech velmi dlouhou dobu v odvětví...Když se podíváte naopak např. na EA, tak to je až neuvěřitelné, jak dokáží hotové a propracované licence / světy zlikvidovat...a v jak jsou dalším směřování bezradní. I když jsem herní dinasaurus a naposledy jsem hrál od Blizzardů Warcraft II (od té doby mne nic nezaujalo), mají můj obdiv za to, jak to dělají a jakou životnost mají jejich produkty. -
-
Docela usmevne,jak na jedne strane zatracujes EA a jejich zpackane pokracovani zavedenych serii a na druhe strane vyzdvihujes Activision/blizzard.
Pricemz Acti nema krom CoD zadnou poradnou hru a o kvalitach samotneho CoD by se take dalo polemizovat a posledni pociny Blizz taky za moc nestoji.
Doby,kdy Blizz delal opravdu kvalitni hry jsou pryc. -
-
Já ale s tímhle názorem naprosto souhlasím. Jak jsem psal, naposledny jsem hrál Warcraft II od Blizzardu od EA z her co mají na webu nic...., nic mne nezaujalo - nicméně byznysově jim to funguje, což obdivuji, na rozdíl od EA.
-
-
Medzi tých inteligentných a kreatívnych ľudí rátaš aj Bobbyho Koticka ? *7*
-
-
Dá se říci, že i jeho. Protože dokáže řídit velkou firmu, udržet si kvalitní tým lidí a podle mne má velmi dobré analytické schopnosti co trh opravdu chce a jak se vyvíjí. Co se týče kreativity, nedokáži příliš posoudit, každopádně vynikající manažer si dokáže kolem sebe udržet lidi, kteří ho nějakým způsobem doplňují. Každopádně minimálně dokáže s kreativitou efektivně pracovat. Stojí za to číst jeho články a rozhovory.
-
-
-
A jsme v ři´ti, jestli je tohle pravda:-(
-
No a pokud se Vám nelíbí Diablo 3 (jakož i mě ne) tak Vám nic nebrání si udělat vlastní hru, nebo zkusit konkurenci jako je třeba za pár měsíců vycházející Realms of Ancient War. Tato hra se navíc mnohem více blíží Diablu 3 tak jak jsme si ho původně pestavoali.
-
-
jj jasně udělám si sám. 100 lidí co dělala diablo 7 let tak já to zvládnu zhruba za padesát?
-
Skoda ze stejne chytri nebyli aji lidi co vymysleli reklamaci. Mohlo se napsat ze komu to nefunguje tak si muze koupit novou vec. *5*
-
Jasný, starej dobrej argument "udělej si sám". Lidi tohle pořád opakují dokola, a přitom je to úplná blbost.
Aspoň doporučuješ jinou hru, to je v pořádku. Taky bych doporučil třeba Grim Dawn. -
-
No jasně Grim Dawn vypadá také nadějně a doufám, že to bude mít úspěch. Už jenom kvůli tomu , že je celý ten projekt financovaný přes Kickstarter. V Kickstarteru vidím budoucnost financování herního vývoje, protože konečně budou vývojáři dělat hry (a nejenom to) přesně na míru zákazníkům a ne podle toho jak pískají tolik nenávidění "kravaťáci".
-
-
-
Tady je videt proč je treba Diablo 3 takové jaké je, protože o nem rozhodli kravaťaci. Rozhodli udelat ťežkej mainstream, líbivej na pohled, s aukcí s poplatkama pro Blizzard. Na príbeh najali "story directora" kterej sice žádne diablo ani hry nehraje ale napsal supr román pro ženy.
http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_007 tady když si chcete prečíst neco o tom jak se delaji hry v společnosti jako Blizzard -
-
Říct o Metzenovi že nehraje hry:)) Většího geeka těžko najdeš.
-
ty jsi přesně ten typ bašťouna co zbaští uplně káždou pí..ovinu a pak to rozkřikuje na internetových diskuzích. Ten článek Dana Vávry byl samozřejmě nadnesenou ironií, ale tu očividně nepobíráš. Vsadím se že máš doma masku Anonymous a internetové diskuze zas..ráš kecama o illuminátech a dobrotivosti Kadáfího. Get a life! *11*
-
-
no vidim že se to některých evidentně dotklo, takže asi budu mít pravdu *5*
-
Ordinuju Vám Diablo 3 2x denně ráno nalačno a na oběd a pak k večeri jeden World of warcraft. Pridte na kontrolu opet o mesic.
-
Ziram jak inteligent tveho typu dokaze paradne rozlustit osobnost cloveka z jednoho prispevku - kdyz uz jsme u toho tipovani, tak tebe bych tipoval na vylizanou P*ču ostatni prominou tento vyraz, ale jinak tohle individum nelze nazvat.
-
-
Co kdyby jsi mě radši zabil věcným argumentem než trapnou " pí.ou " hm?
-
-
Jo to je nejvtipnejsi. Plnou hubu argumentu ma vzdycky ten kdo zadnej nepredvedl. *3*
-
-
-
pobral jsem tu ironii ale tys nepobral pointu toho článku a nevíš jak to v herní branži chodí. A hádej od koho máš mínusko.
-
Dej si D3, kámo.
-
-
Spise by si mel dat poradnou facku
-
-
-
-
Mno a já si myslel že když je Blizzard u Activision tak to horší být ani nemůže a ono může.
-
tohle je vubec naprd když herni společnost ovlada kapital, nejlepší je když o všem kluci vyvojari rozhoduji sami, treba priklad z posledni doby D. vavra
-
Jestli to prodaji, tak jedine cinanum, pandy se uz chystaji :-)))
-
-
No aby si to ešte nelutoval *5*
-
-
Jen doufam ze to nekoupi Microshit nebo nejaky bambusozrouti. V pripade Microshitu by prinutili Blizz vydavat vsechny hry na jejich debilni x-shit coz znamena grafika dolu hrarelnost dolu obtiznost dolu aby se konzolisti nezapotily pri mackani 2 a vice tlacitek najednou. No a v pripade Cinanu by to bylo vse orientovany po Asii. Vime jaky problemy delaly s WotLK. Nejlepsi by bylo kdybi se Blizz odtrhl od Activisonu protoze to spojeni mu vubec nesveci.
-
-
Haha jako kdyby hry od blizzardu nekdy meli grafickou stranku her na takove urovni,aby to u pripadnych portu na konzole museli osekavat *1* .
Pobavils *1* . -
blizzard neudelal jeste ani njednu graficky dobrou hru, tak jak by mohli donutit delat horsi grafiku? kdyz ona je horsi uz ted? A myslim ze klikat na mysi umi kazdy debil, pro konzolisty by ta hratelnost byla hodne demetni v pripade Diabla 3, ale myslim ze by to nejak zvladli... :D
-
-
vydels StarCraft 2? ta hra ma jako nedobrou grafiku???
-
-
Prumernou,nebo si snad opravdu myslis,ze ta hra vypada vizualne tak dobre,ze kdyby se delal konzolovy port,ze by se graficka uroven musela osekavat? *1* *8*
-
-
-
Totalne z Kralickom suhlasym....Microsoft:xbox a kinect a cinania by totalne dekaslali wow a pod....... *16* *16*
BLIZZARD je najlepsi sam! *14* -
Mno D3 sa vraj podla Blizzardu ovlada na gamepade lepsie nez na mysi... a bolo uz viac naznakov ze chystaju Diablo 3 pre konzoly. Obtiaznost hadam v kazdej ich hre postupne znizuju kazdym dalsim patchom, takze nieco take vobec nie je nepravdepodobne.
-