Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Nástupce PS3 se jmenuje Orbis a vyjde příští rok
29.3.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Jedna paní povídala... ale jestli se fakt potvrdí ta zpětná nekompatibilita a nemožnost bazarového prodeje, tak budu zlý. Ona vlastně nekompatibilita PS2 u PS3 byla důvodem, proč jsem šel do Xboxu 360. A většina her, které mám doma jsou bazarovky. Fuj tohle.
-
-
Nekompatibilita je imho tutovka. Zachovat kompatibilitu by znamenalo zustat na architekture cell a na vyvoj vlastniho noveho cell procesoru nema sony finance.
Ja nastesti bazarovky nekupuju, mne by situaci zkomplikoval region lock. -
Ale abych jenom nekopal, tak opuštění nestandardních HW řešení (Cell) je milá věc, aspoň snad multiplatformovky na tom budou lépe než u PS3 (kde je to někdy dost hrůza).
-
-
zase diky cellu vypadaji exkluzivni hry o dost lip nez hry na xboxu 360,dokonce o uncharted 3 hodne lidi rika ze je to nejkrasnejsi hra vubec a to i krasnejsi nez battlefield 3 na nejvyssi detaili a to je na 5 let stary stroj neco.
-
-
Lidi toho napovidaj. Uncharted 3 je pekny. Ma vyspely animace, prostredi, komplexitu tech modelu, ale stejne tak ma diky omezenim PS3 maly rozliseni textur a musi tim spoustu veci zakrejvat a ruzne to obchazet, aby to nebylo tak patrny. Jako Uncharted 3 je krasna hra, ale spis ze to ti Naughty Dog tak umi pekne udelat, nez zaslouhou PS3. A to sem PS3jkar :)
-
-
-