Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám ,. že to konečně bude umět telefonovat , protože další po pár letech mrtvou krabičku do kapsy už nechci a hry dneska hraji i v tom co používám na práci :/ . Doufejme že někdo konečně prolomí to tabu a hendheldy nevymřou na svou omezenost .
  • Preed
    Mne sa ten napad paci, mobilne hranie na mobiloch/tabletoch je pre mna nevyhovujuce a dalsiu stolnu konzolu k PS4 a PC nepotrebujem,nie som si isty co by takyto napad znamenal pre handheldy od nintenda ale v zasade mi je to jedno,dostal by som velku konzolu aj handheld v jednom a to by som bral.
  • nintendo pro me byla vzdy obskurni japonska firma a nejspis to tak zustane i nadale, ale aspon jsou originalni a nesnazi se imitovat pc jako ps4 nebo xbone
  • ať je to co chce, rozhodující bude jake hry na to budou. Tak napríklad taková PS4 muže být výkonná jak chce ale ja si to proste nekoupil protože mam doma nabušenej pc a exkluzivity mne nezaujaly. Tohle muže být po technické strance blbost ale když budou mít dobrou exkluzivitu, jdu do toho.
    Nic nemuže konkurovat PC.
    • Možná , možná ... Já ve svém okolí ovšem slýchám čím dál častěji i opačný názor . "Kupovat pouhou grafiku za cenu konzole abych na ní stejně hrál to co na konzoli ??? ...A něco na tom bude ."
  • Hnisavec
    Fuhaaa...to zavana prepadakom ako Nvidia Shield...to uz tazko rozchodia ked sa aj posledni verni rozprchnu ku konkurencii
  • Vogon
    Pokud je to pravda, tak dává smysl, že se budou ubírat ve směru handheldů, když 3DS bylo na rozdíl od WiiU úspěšné, i když ne tak moc jak si Nintendo přálo, a většina Japonského trhu je právě na handheldech. Alespoň si po dlouhé době zahrajeme Monster Huntera na velké obrazovce.
  • Femto
    Spekulacím docela věřím a dost mě to odrazuje od jisté koupě. Jako mobilní hry mě nezajímají, mám iPhone, iPad a v životě jsem na tom nikdy na ulici či v hromadné dopravě nehrál. Chci si zahrát těch pár hodin za víkend, když si udělám čas.

    Tegra je jako výsměch, to bude výkonově někde snad ještě pod WiiU. Nepotřeboval jsem drtič asfaltu, stačilo by mi kdyby se to někam posunulo z WiiU. Ovšem s Tegrou se nic takového nekoná. Nápad není úplně blbý, ale muselo by to být postaveno na daleko pokročilejší technologii a pochybuji, že nějaká taková technologie v současnosti existuje.
    • Tak me spis prijde ze to je evolucni cyklus N3DS a ne velkych konzoli. Vlastne ani nevim kde se prislo na to ze to ma byt nastupce WiiU..zrejme nejaky novinarsky sum..jak to tak byva.
  • Jako mobilní konzole to bude mít problém, že to bude velké a těžké, bude otrava se s tím tahat. Dálento nebude mít slot na simku, takže online připojení a sociální funkce budou slabé. Oproti mobilům to neobstojí.

    Jako domácí konzole to bude mít problém v slaboučkém výkonu, nízkém rozlišení, divné architektuře a proto absenci multiplatformních titulů, což pohřbilo i WiiU. Ani oproti domácím konzolím to neobstojí.
    • Fordzy
      Zaměstnanec Nintenda promluvil. Všichni ho poslouchejte a nebo radši ne... *5*
    • Spíš mluvíš z cesty.
    • Mluvíš mi z duše:)
  • Nevim jak to vim ale tohle se provalilo uz pred E3, nechapu ze s tim tedka vsichni vystupujou jako by to byla velka senzace.
  • Myslím, že to je velice špatný krok a jako fanoušek Nintenda jsem ohromě zklamán. Tohle bude jejich poslední hřebíček do rakve v oblasti HW a už se budou sestřeďovat pouze na software. Tohle je další ze série jejich gimmick napádů... Nvidia shield je na trhu a nikdo po tom ani neštěkne? Proč? Nikdo nechce sebou tahat další iPad. Ok hry Nintenda možná dokážou nějaký svoje fanoušky zlanařit ke koupi tohohle zařízení, ale nevěřím, že jich bude tolik. Nehledě na to, že handheld gaming je trvale na ústupu. A už vidím, jak luxusně se na tomhle budou hrát hry jako GTA, Mass Effect, CoD... Ať ty hry máte rádi, nebo ne, Nintendo tyto hry potřebuje, né jen svoje a nikdo opravdu nikdo se nebude patlat s vývojem pro tuhle konzoli, stejně tak jako se vykašlali na WIIU (a to je jich prodáno mezi 13-14 miliony kusů). Nintendo potřebuje 3rd vývojáře, bez nich to bohužel prostě nejde. Už teď se jim nechce portovat hry, na nízkovýkonnou konzoli, už vidím jak někdo začně portovat hry na tohle.... Zklamání obrovské zklamání...
    • To jsou všecko hromady nesmyslných úvah, založených jenom na divných dojmech, žádná fakta. Proč by Nintendo dělalo další konzoli ke dvěma a bylo tedy "třetí stejná", když může být jiná? S Wii jim to kolosálně vyšlo a "obrovský průšvih s WiiU" je taky komický, respektive taky bych takový průšvih chtěl udělat. Prodali jich 13 mega (Xboxu One je 22 s trojnásobnými náklady, mnohem větší reklamou a prodělečným prodejem), to podstatné ale je, že díky tomu prodali sedm miliónů Mario Karts. Ostatně, podle VGChartz je prvních patnáct(!!) nejprodávanějších her všech dob na konzolích od Nintenda, většina přímo od Nintenda. Chápeš, že prodali třicet šest miliónů Mario Karts na Wii? Chápeš, co to je za číslo? (I když odečteme, že určitě hodně z toho bylo v bundlu s konzolí, stejně je to šílený výsledek. Obyčejná hra na sebe vydělá při pár stech tisících, blockbuster při dvou, třech miliónech.) Proč si myslíš, že "většině lidí leželo Wii doma"? Koukni se na počty prodaných her. Ta samá úvaha o tom, proč by si lidi kupovali Xbox, když to můžou hrát na písíčku: protože nemají písíčko, nebo na něm nechtějí hrát, proto. Je jim úplně jedno, že něco poběží i na PC, protože PC buď vůbec nemají, nebo ho nemají u gauče, připojené k televizi. Takhle jednoduchý to je...
      • Z tvý tvojí reakce jde cejtit úplně velká nabubřelost, jak máš rypáček nahoru a všemu mega rozumíš:) A ještě ze mě děláš debila, jako bych nevěděl kolik je 6 milionů kusů... Mohl bys argumentovat počtem prodaných kusů jako u Wii Sports 82 milionů, víš kolik je to za číslo? Kdyby si trochu sledoval scénu youtuberskou atd, víš, že prostě na Wii se každému doma prášilo. Wii U byl totální fail, špatně zvládnutý marketing, dlouho si lidi mysleli (a do teď mnozí myslí), že je to jen nějaký přídavek k Wii. Nejsem hater Nintenda, mám doma Wii U jako jedinou konzoli, přešel jsem k nim právě kvůli exklusivitám, taky mám DS. Zpět k Wii, ano byl to úspěch, ale kvůli gimmicku (a za jakou cenu?), ale všichni 3rd developeři se od nich odvrátili, protože nikomu se nechtělo upravovat hry na tak slabou konzoli. A jediný hry, který byly dobrý a vycházely na Wii byly od Nintenda a lidi po těch hrách byly hladový tak to kupovaly jako rohlíky. To samý se stalo u Wii U jedinej velkej vydavatel by Ubisoft, ten ze začátku podporoval WiiU a pak zrušil, celkem dost her, proč? Málo prodanejch kusů konzolí. To, že to je fail přiznalo samo Nintendo a ty se mi tady snažíš něco protlačit v uvozovkách...

        Nechápu kde bereš to, že můj názor na ten xbox je chybnej? Kdyby nebyly exclusivní hry na xbox, nikdo by to nekupoval! Totálně by ho to pohřbilo, už jen to, že MS to tak rychle dementoval ukazuje, že to tam někdo v PR zase nedal pozor na pusu. A ty mi předhazuje jak každej bude přemejšlet, ale
        (!!!) každej přemejšlí tak, aby co nejmíň utratil (ano existujou lidi, kteří na to tak nekoukají). (PC taky připojíš k TV a můžeš tak hrát.)

        Jsou pryč doby, kdy konzole měly konzole měly jinou architekturu a ve své době byly prostě to nejlepší, ale výrobci, chtěj co nejvíc ušetřit, tak z toho dělají "PC". Taky se mi to nelíbí, ale co už. Pamatuju si kdy, ke konci cyklu konzole vycházely parádně vypadající hry, a ze začátku nic moc.
    • Nintendo tyto hry ani náhodou nepotřebuje
    • Nintendo zije hlavne z handheldu, takze si myslim ze to je logicky krok, velke konzole jim moc nejdou.
      V pohode si vystaci z Mariem, zeldou, pokemonama a monster hunterem a dalsima jejich znackama. GTA a tak podobne nepotrebujou. Zklamani to sice trochu je, ale rozhodne nemyslim ze by to byl nejaky hrebicek do rakve.
      • Ale jejich (new) 3DS (xl) už jsou jen stíny původní DS. Čísla to jasně ukazují. A každej radši v tý tramvaji nebo metru zahraje na mobilu. Nevím jak ty, ale čím míň věcí sebou musím tahat tím lépe a tohle bych teda tahat nechtěl. iPad beru jen kvůli mapě, když jsem někde v cizině...

        A jak říkáš ty. Nebylo by super mít doma ultra výkonnou konzoli, kde si nejen zahraju pecky od Nintenda, ale i další věci? MGS, GTA, Witcher, Dark Souls... A takhle se může poračovat do nekonečna.

        Tohle je prostě kolosální přešlap.
        • Preslap by to byl kdyby neexistoval Xbox, PC a PS4, ktere vsechny tyhle hry pokryji trojnasobne. Nintendo si lidi kupuji kvuli hram od Nintenda a ne kvuli GTA. Diky existenci tri dalsich platforem by Nintendu vykonny next gen stroj v nicem moc nepomohl. vetsina lidi by si stejne koupila novou PS4 na to GTA a ne nintendo.
          • No já třeba zrovna ne. Proč rvát peníze do dvou systémů když mužů mít jeden? Proč tvrdíš většina koupí PS4? To je přece hloupost. Minulou generaci vyhrálo WII, ale to jen díky gimmicku, nikdo na něm stejně moc nehrál a všem to leželo doma. Takže vítěz byl X360, můžeme se dohadovat proč, ale já myslím, že přišel dřív než PS3 a byl ještě výkonější. Prostě ten kdo přijde dřív a je výkonější má výhodu, software zachraňuje hodně, ale už tu dávno nejsou doby PS2, kdy velká většina her byla exlusivních. Dneska už aby člověk, hodně přemejšlel jaký systém koupit, jelikož těch exlusivních her je strašně málo. V tom má Nintendo výhodu, svoje hry si chrání jako oko v hlavě! Tak ty bys jako zákazník měl, plus všechny ty ostatní a jestli si tohle neuvědomuješ, tak nevím...
            • Dobře ale ty hlavní taháky tam (zatím)budou. Splatoon v parku hrát nechci, chci ho proto, že nemám WiiU a nechci si ho kupovat, ono se moc v parku nedá hrát ani na 3ds protože má lesklý displej a ani na ten největší jas to není ono, nemusí dělat remaster, stačí 1:1 na cartridgi. Hele jasně že to nebude ultravýkon kvůli baterce, proto se spekuluje o cartridgích, ale stejně to může být výkonější než WiiU a uvidíme, jestli tam bude X1 nebo X2, ale hlavně to jsou všecho spekulace, dokud neuvidím Shingeru Miyamota na pódiu prezentovat konkrétní specifikace tak nevěřím ničemu co kdo kde napíše, obzvlášť Eurogameru z "anonymních" zdrojů...
            • Proč dělat porty z WIIU, když ty konzole na tom budou co s výkonem hodně podobně:) Už z principu přenosné zařízení, nemůže být super výkonné kvůli baterce. A jak chceš hrát Splatoon v parku?

              A pokud sleduješ zprávy ze světa her. Tak né všechny hry na Scorpio budou na PC, jen ty co byly na E3 teď, hodně rychle tuhle blbost museli napravit, jinak by se jim na xbox každej vykašlal.
            • No já si myslím, že je lepší mít 2 herní systémy, na multiplatformy pořádné herní PC (Gta V project reality výjde za měsíc) a na exkluzivity si vybrat. Pokud nové hry na Scorpio opravdu budou běhat pod Windows 10, tak koupě xboxu odpadá a zbývá volba mezi Sony a Nintendem a tam už je o vkusu, co máš rád za hry. Osobně jsem z nové Zeldy nadšený, doufám, že udělají port toho nejlepšího z wiiu jako je splatoon a xenoblade
            • To samý je nvidia shield... Tam ani nidko nechce. Páč je tam přetlak mobilů a tabletů, ok můžeš říct, že mobilní hry nejsou tak komplexní, ale to je ten důvod, maj ti zkrátit chvilku cestou do práce či do školy. Ha nejlepší je když se pak bavíš s lidma co maj ty velký 3DS stejně s tím sedí doma a hrajou tam Monster Hunter, lítat s tím po venku je nepraktický a lovení tam je na dlouho, není to 5 minutová jednohubka. Každopádně všehno ukáže čas, snad si na mě pak vzpomeneš:)
            • Ale jasne ze uvedomuju, ale zrejme pro nintendo by to takovy kauf nebyl. zrejme se boji konkurence natolik ze si radsi pojedou vlastni lajnu kde zadnou konkurenci nemaji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit