Přejít na výpis diskuzí
Spekulace o Dishonored II se vrací s novými detaily a slibují představení na Gamescomu
16.7.2014 | Petr Poláček
23 příspěvků
-
Hlavně ať si dají záležet. Jednička byla jedna z nejlepších stealth her; her, kde jste si mohli vybrat svůj postup, se skvělým level designem, krásnou potemnělou stylizací a výbornými herními mechanikami.
-
Ted zrovna Dishonored hraju poprve a je to super. Nekolikrat jsem si vzpomnel na Thiefa, treba kdyz jsem slysel straze neco mumlat nebo jsem byl tichym svedkem zajimave komunikace dvou fanatiku.
-
Dishonored jedna byla bomba která překvapila nikdo to nečekal niní ovšem očekáváme minimálně stejnou hratelnost
a o tom vykosování tohle je stealth akce pokud chceš vykosovat kup si call of dutty nebo něco jiného -
Jsem rád, ta hra byla parádní a pokračování musí bejt ještě lepší.
-
-
V mnoha případech bývá dvojka zklamání, ne-li propadák.
-
-
Doufám že ne, byla to jedna z mála her u které jsem málem zlámal hůl a nakonec dopařil celé jedním dechem. DLC i skoro 2 ( kvůli chybě nedopařil). Takže pokud bude 2jka na podobné vlně sem s tím.
-
-
Jo mám stejný názor. Hra mě nijak moc nelákala, ale když jsem to zkusil, dohrál jsem to 3x i s DLCčky.
-
-
Hehe, měl jsem to stejně, znal jsem videa a screenshoty s pro mně podivným vizuálem a nikdy se o tu hru moc nezajímal, pak mi kamarád Dishonored doporučil jakožto milovníkovi stealthu ... Zkrátím to - DSHNRD jsem s jeho chytlavým a poutavým a přitom tak primitivním příběhem o zradě a pomstě ;) dohrál 3x po sobě včetně Knife of Dunwall a Brigmore Witches. V kuse. Ten svět mě tak bavil, že jsem ho nechtěl opustit. Poprvé zahráno na totálního tichošlápka alias low chaos, podruhé všemi možnými způsoby všechno pozabíjet alias high chaos ... no a pak jsem si to zahrál ještě jednou pro pár achievementu jako Clean hands, Ghost atd. atd.
Nejsem si jist, jestli se v případný dvojce obejdu bez Corva a Dauda ;) ... ale tak snad jo, už aby to bylo! :) -
Příběh přitom nebyl nic světoborného, ostatně jako néé moc výrazné postavy. Stelt taky nefungoval nejlépe. Přesto to mělo něco co chytilo nepustilo jen tak... takovýých her at je víc.
-
-
-
-
-
V minulé hře mi chyběli u vojáků muškety, doufám že je tam přidají :D
-
jj, todle byla dobrá řezničina, sem to tam vždy všechno rozsekal a rozstřílel.
-
-
Přitom o tom ta hra vůbec nebyla a přestřelky a souboje na tělo bylo spíše trestem než aby z toho bylo nějaké uspokojení.
-
-
jediná hra, kde je trochu dobře zpracovanej šerm a já se budu plížit?
-
-
To tam ani nešlo skoro, ovšem narozdíl od jiných her je ta možnost a beztak většinu času jen utíkat není tolik zábava...
-
-
stealth je nuda, nedám 1 000 kaček za hru, abych si pak ani trochu nezafajtil. V posledním Hitmanovy sem to taky vždycky všechno vykosil a byla to bžunda.
Ratatatatatata -
-
Šak bude, a to je dobře.
-
Ne.
Jestli chceš stealth běž krást do sámošky rohlíky. -
To mně mrzelo že to vždycky sklouzlo v posledním Hitmanu k vykosování... přeci jenom by to chtělo i ten stelt ne.
-
-
-
-
ano, protoze hry jsou TREST *6*
-
-
Tak tady to přineslo více problémů než užitku jinak masakry nebyli zlý ale umění bylo se jím umět vyhnout. *3*
Některé hry jsou trestem viz. WD dokonce u některých her jsem se např musel přemáhat a jiné prostě vzdát. -
-
umeni je uplne neco jineho...me to rikat nemusis ja to projel 2x a pokazde jinak
-
-
-
-
jojo...libil se mi ten zvuk kdyz jsem nekoho propichoval....takove uspokojeni( ne ze bych byl psychous)
-
-
Tato hra se mi vůbec nelíbila, vyhozený prachy :( stejnou chybu znovu neudělám ...